KURKKAUS LASTENHUONEESEEN

lastenhuone IMG2  lastenhuone IMG4 lastenhuone IMG6  lastenhuone IMG8

Yeah right, oon luvannut teille kokonaisvaltaisempaa kuvapostausta koko meiän kämpästä, mutta perheblogi kun pääasiassa tässä ollaan niin otetaanpa nyt kuitenkin vielä parit otokset ensin Minean huoneesta. Sinne on nimittäin tullut pari kivaa uutta juttua sitten viime lastenhuone-postauksen että nämä ansaitsevat ihan oman huomionsa. Mulla kyllä täällä tilanne elää sen verran tiheään tahtiin, että jo näittenkin kuvien ottamisen jälkeen on huoneessa tehty taas joitain lisäyksiä tai muutoksia. Voin vaan todeta, ettei blogi mitenkään pysy mun muutoshalukkuuden perässä mitä tulee sisustukseen! Tänäänkin Niko on porannut telkkaa seinälle parit ärräpäät huudellen ja meikäläinen on vieressä koittanut heilua mustan teippirullan kanssa saaden aikaan..niin mitä? Lopputuloksesta en oo itekään ihan varma, joten palataan siihen vielä myöhemmin!

Parina aiempana vuonna meillä on tähän aikaan ollut jo aika täysi joulufiilis kotonakin ja pakkaseen oon ehtinyt kokata ja leipoa vähän sitä sun tätä, mutta toisin on tänä vuonna. Tänään laitoin ensimmäisen joulukoristeen esille, ja leipomiset on edessä vasta tulevana viikonloppuna. Ehkä tää raskaus on kuitenkin vienyt sen verran voimia, ettei nyt vaan yksinkertaisesti yllä samalle hössötyksen tasolle kuin normaalisti ja ihan jees tämäkin, kyllä ne hommat tulee jossain välissä tehtyä kumminkin. Jotain jouluista aion lisätä vielä Mineankin huoneeseen, en vaan vielä oikein tiedä mitä..

lastenhuone IMG7lastenhuone IMG3Uudempia juttuja lastenhuoneessa on joidenkin pienten koriste-esineiden lisäksi Aarrekidin pikkupöllö* ja keinuhevosen uutukaiset teippaukset. Oon jo pienen ikuisuuden ajan ollut tilaamassa Aarrekidin pöllöjä, mutta vasta nyt tuli tilaus naputeltua Lilla Companyyn ja pöllö lenteli Minean sängylle. Minipöllö on päässyt ties millaisiin leikkeihin mukaan ja keksinpä juuri että tää olisi loistava lahjakin jollekin kaverin lapselle. Pikkuveljen synnyttyä meille lentelee varmasti toinenkin tällainen, tai miksei vielä vaikka äiti ja isipöllötkin!

Minean huoneesta alkaa kohta jo löytyä liikaakin näitä isompia huonekaluja tai leluja, mutta keinuhevosesta en raaski luopua. Se taidettiin ostaa ihan jostain halpisliikkeestä vähän päälle kympillä Minean ollessa vielä ihan kirppu, mä maalasin koko hevosen valkoiseksi ja nyt se sai mustasta teipistä naamankin. Minea ei oo koskaan ollut kovin innostunut tällä keinumaan, mutta ehkä seuraava käyttäjä ottaa hevosen ahkerampaan käyttöön. Tässäkin muuten loistava ja melko edullinen joululahjaidea!

*saatu alennusta blogiyhteistyössä

0 Comments

 1. Juuli - ihana mini. 10 joulukuun, 2014

  Tuo Minean sänky on kyllä niin hieno :)! Ja muutenkin koko huone näyttää tosi kivalta. Mulla kans ollut ”lastentoivelistalla” Aarrekidin pöllöt jo pidempään, pitäsköhän repäistä ja tilata joulupakettiin.. 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 11 joulukuun, 2014

   Ehdottomasti pitäis repästä :)! Mä just sanoin miehelle että mun lempparihuonekalu meillä on toi miehen tekemä vanerisänky. Voisin ottaa itelle samanlaisen!

   Vastaa
 2. Emppu 10 joulukuun, 2014

  Mistä noin ihana matto?

  Vastaa
  • Melina / Minishow 11 joulukuun, 2014

   Se on Kodinykköseltä Annoa!

   Vastaa
 3. Hanski 15 helmikuun, 2015

  Moi,saisinko mitat tuoata vanerisängystä,pituus*leveys*korkeus.Onko pohjakin vaneria ja millainwn lakka tuossa on päällä?Kiitos!

  Vastaa
 4. Laura 11 kesäkuun, 2015

  Moi!

  Pieno tuo vanerinen sänky! Oleo itse aikeissa toteuttaa samanlaisen. Olisiko mahdollista saada mittoja & speksejä materiaaleista joita käytetty (vaneripalojen mitat ja paksuus)? Onko pohja myös vaneria & onko tukipuita käytetty?

  Kiitos paljon!

  Vastaa
  • Melina 14 kesäkuun, 2015

   Sänky on mitoiltaan 70x140cm ja sivuvanerin korkeus 23cm. Paksuudeltaan vanerilevy on 18mm. Meillä pohja on tuota samaa koivuvaneria, siihen vain porattiin muutama reikä ilma-aukoiksi.
   Pohja on pitkillä ruuveilla kiinni laidoissa eikä siis käytetty mitään tukipuita. Jaloiksi laitettiin pyörät.
   Vanerilevyt sahautettiin suoraan Starkilla niin tekeminen oli tosi helppoa ja nopeaa!

   Vastaa
 5. rosa 3 syyskuun, 2015

  Heippa! Ihana lasten huone teillä! 🙂 Kysyisin myös tuosta ihanasta sängystä, meille on tulossa nuoremmalle lapselle samanlainen, ja heräsin yhtäkkiä miettimään sängyn reunoja – kolauttaako noihin reunoihin helposti päänsä ja ovatko terävät? Vai onko turha huoli?

  Vastaa
  • Melina 3 syyskuun, 2015

   Kiitos Rosa! Reunat ei ole terävät, eikä meillä tyttö ole kolautellut laitoihin itseään, mutta vaikea sanoa, miten sitten jos lapsi olisi tosi pyöriväinen unissaan.. Sama ongelma kylläkin tulee silloin kaikkien laidallisten sänkyjen kanssa, ja eikös juniorisängyissä usein ole jonkinlaiset tippumisen estävä reunukset?

   Vastaa
   • rosa 4 syyskuun, 2015

    Kiitos nopeasta vastauksesta! Lähinnä juuri pelkäsin tuota vanerin reunaa, useissa nuorten sängyissä on pyöristetyt reunat, mutta tätä en ole livenä nähnyt. Taidan kuitenkin laittaa tilaukseen, sillä kerrossänkyä en halua ja johonkin pitää mahduttaa toinenkin lapsi nukkumaan 🙂

    Vastaa
    • Melina 5 syyskuun, 2015

     Vielä tarkennuksena, että meillähän sänky on siis itse tehty. Hintaa tuli satasen tai alle, joten huomattavasti halvemmalla päästiin kuin ostamalla. Ja tää oli oikeasti helppo tehdä!

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.