koko perhe Crocseissa

Parisen viikkoa sitten saimme valtavan ihanan ja odotetun Crocsin paketin, josta löytyi uudet talvikengät meidän koko perheelle. Vain Pablo jäi ilman, ja sen kiukutuksen seuraukset näkyikin Instagramissa (@minishowblogi), mutta nyt olisi tiedossa oikea kuvaähky Crocseja ;)!

Minealle kävimme sovittelemassa oikeaa kokoa jo viime Tampereen reissulla Ideaparkissa, ja kaupasta lähtiessä Minea sai melkoisen raivarin siitä, ettei kenkiä saanutkaan vielä viedä kotiin. Meidän pieni Crocs-fani :)! Ideaparkissa pyöri myös Crocsin maskotti krokotiili, josta saatiin aikaan toiset raivarit, kun Crocstiili (Minean sanoin) tuli tytön mielestä liian lähelle! Siitä asti Crocstiilista kuitenkin on puhuttu innoissaan kotona, vähintään joka kerta kun Crocsit puetaan jalkaan!

Minean kenkämalli on Crocband 11.5 Gust Boot, superkevyt syys- ja talvikenkä topatulla varrella ja oiva pienillä pakkasilla villasukan kanssa. Pirteä pinkki oli tottakai meidän valinta, sillä se sopii täydellisesti yhteen sekä välikausi- että talvipukujen kanssa, joissa kaikissa on pinkkiä tai vaaleanpunaista. Ihan niin kuin Crocsin kesäsandaalit, on nämäkin olleet lähes yötä päivää Minean jalassa, ja tyttö valitsee itekin heti Crocsit kenkäkaapista kun aletaan puhua uloslähdöstä.

Multa löytyi jo viime talven aleista hankitut AllCast Leather Duck Bootit, joten tällä kertaa otin kätevät karvavuoriset Modessa Suede Button Bootit, jotka menee sekä puistoillessa että nopeilla kaupunkivisiiteillä. Omat pohkeeni taitaa olla aika normaalikokoa, ja varsi tuntuu melko isolta näin kapealahkeisten farkkujen kanssa, joten ihan rimppakintuille nämä kengät ei ole ne paras vaihtoehto. Kannattaa kurkata myös ihana beige versio näistä, jotka olisin itekin valinnut ellei kenkäkaapissa olisi ollut niin huutava pula mustista pitkävartisista ulkoilukengistä. Aika kivat uutuudet Crocsilta vai mitä sanotte?

Myös mieheni sai valita kengät, ja se sattuikin loistavaan saumaan, sillä uusien ulkoilukenkien hankinta oli muutenkin ajankohtaista. Hänelle valinta oli helppo, toiveena oli loskassa pärjäävät, varrelliset, lämpimät ja katseenkestävät talvikengät. Aikamoinen vaatimuslista, mutta kaikki kriteerit täytti nämä AllCast Duck Bootit! Nämä menisi kivasti vaikka pukinkonttiin omalle kullalle ;).

Onko siellä ruudun toisella puolella kokemusta Crocsin talvikengistä? Meillä niihin on hurahdettu niin, ettei ilman enää osaisi olla :). Jos omille on vielä tarvetta niin klikkailkaahan itsenne sivupalkista uutiskirjeen tilaajiksi niin loppusummasta lähtee kivat 20% pois! Iso kiitos vielä Crocsille meidän popoista!

*postaus toteutettu yhteistyössä Crocsin kanssa*

0 Comments

 1. Annika /Karkkipurkki 21 lokakuun, 2013

  Tosi kivoja Crocseja! :)) Meilläkin on Veikon oma valinta aina ulos lähtiessä Crocsit 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Crocsit taitaa olla joka lapsen suosikit :). Ehkä se kertoo niiden mukavuudesta.

   Vastaa
 2. Seija 22 lokakuun, 2013

  Tosi kivat valinnat 🙂 Ja kuvat aivan ihanat! <3 Crocsit on niin huiput! 🙂 Valitsin itsekin tässä hiljan saappaat ja niillä tahdon lähteä aina liki liikkeelle 😉 Ovat niin hyvät! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Ihan kaikkia sade- ja loskapäiviä ei halua kulkea kumpparit jalassa, ja on Crocsit paljon mukavammatkin. Sekä tosi nätit :)!

   Vastaa
 3. Johanna 22 lokakuun, 2013

  Kokemuksia crocsin talvikengistä ei ole joten mielellään kuulisi käyttökokemuksia . Ihana blogi sinulla

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Voi kiitos Johanna! Täytyy talvemmalla kirjoittaa Crocseista vielä lisää!

   Vastaa
 4. Ansku 22 lokakuun, 2013

  Noi sun kengät onkin aika kivat. Hankin viime talveksi ”kunnon” talvikengät sorelilta. Muuten ehkä ihan jees, mutta kun niillä ei voi kävellä. Sielä on joku mikä tuntuu hiertävän akillesjänteen poikki. Ei kiva. Ehkä joudun hankkimaan uudet, ja oiskohan crockeista sitten sellaisiksi…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Voi ei, kuulostaa kauhealta! Mä en oo Soreleita tai muita hankkinut, kun ne on niin painavat. Crocsit on unelmakevyet ja ainakin mun jalkaan hyvät, vaikka oma jalka onkin kapeampi kun kenkä. Suosittelen sua tilaamaan jommatkummat Duck bootit jos haluat superhyvät talvikengät.

   Vastaa
 5. Jenna 22 lokakuun, 2013

  Crocsit ovat ihan älyttömän hyviä ja kevyitä! Minulla on olllut jo monta vuotta Crocsit työkenkinä ja jalkani kiittävät. Nuo sinun talvipopot ovat kyllä kauniit, kiitos näistä vinkeistä ja oikein mukavaa päivää! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Yhdyn täysin noihin sun kommentteihin! Ja kiitos kivaa päivää sullekin!

   Vastaa
 6. Liina 22 lokakuun, 2013

  Itsellä ei ole kokemusta crocseista talvikenkinä (jollei niitä karvavuorellisia sandaaleja lasketa joita itse käytän postinhakukenkinä vuodenajasta riippumatta) ;)Mutta ihana tuo sinun takkisi!!! Haluaisin kanssa löytää jonkun pitkän karvareunushupullisen untuvatakin. Sopiiko kysyä mistä olet omasi löytänyt?

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Tää mun takki on ostettu viime syksynä Cottonilta ja on Michael Korsia. Tosi samanlaisia oli ainakin silloin myös Mangossa, joten kannattaa kurkata sieltä.

   Vastaa
 7. Jenni / Juhlahuuma 22 lokakuun, 2013

  Mä niin rakastan crocseja!!! 🙂 Täytyy ehdottomasti mennä kokeilemaan noita talvikenkiä! 🙂

  Vastaa
 8. Pauliina 23 lokakuun, 2013

  Meilläkin oli Benjaminille nuo crocsit, jotka Minealla on, ruskea-oranssina, mutta ne ehti olla jalassa kerran ja sauma oli auennut varren ja jalkaosan välistä. Palautin liikeeseen, jossa myyjä ehdotti vievänsä ne suutarille ?!? Öö? Aika kiivaan keskustelun jälkeen sain vaihtaa viallisen parin uuteen pariin, eri malliin kylläkin, koska ko. mallia ei enää ollut. Aiemminkin samainen myyjä edustanut myymälää mielestäni ikävällä tavalla ja jättänyt koko Crocsista huonon ajatuksen ja maineen mieleeni 🙁 Toivottavasti käyttökokemukset parantaisivat mielipiteitäni…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 lokakuun, 2013

   Voi ei, aika kurja kokemus teillä! Tottakai reklamaatioita mahtuu kaikkien valmistajien tuotteisiin, mutta mulle ainakin ihan supertärkeetä on se, että palautukset hoidetaan mallikkaasti. Boikotoin ravintolaakin, jos tarjoilija ei ota vakavissaan asiakkaan valitusta! Toivotaan, että teillä käyttökokemukset korvaa ton huonon asiakaspalvelun!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.