käytännölliset ja ei-niin-käytännölliset kengät

Pahoitteluni, jälleen yksi postaus kengistä ;)! Mutta kun jonkinlainen kenkäbuumi on täällä herännyt, ja siitä kirjoitetaan mitä mielessä milloinkin pyörii.

Voisi jopa sanoa että tällä kertaa olen melkein jo myöhässä näissä Minean kenkäasioissa kun ilmat kylmenivät niin yllättäen, mutta nyt ajattelin katsella kenkiä koko talveksi samalla kertaa. Crocsille lähtee lähipäivinä yksi tilaus, sillä valikoimasta löytyi Minealle täydelliset kengät juurikin näille ilmoille, ja toimitus on yleensä ollut perillä parissa päivässä. Tämä on meidän pelastus, koska Minea on tosiaan vielä toistaiseksi mennyt lenkkareilla ja kumppareilla, jotka alkavat olla aika surkeita vaihtoehtoja kylmiin ulkoilupäiviin hoidossa.

Crocsien lisäksi ajattelin hommata sekä vähän hienommat ja siistimpään käyttöön tulevat talvikengät että huolettomammat ulkoilupopot. Selailin valikoimaa MiniMintillä ja Pikkujaloissa, eikä mikään yllätys että noita siistimmän kategorian kenkiä löytyi läjäpäin enemmän! Parit eriväriset laitoin jo tilaukseen, toivotaan että kokoarvio menee suunnilleen oikein.

 
1. Sofie Schnoor // 2. Angulus // 3. UGG Australia // 4. Angulus // 5. Ambra Primigi // 6. Angulus // 7. Geox // 8. Bisgaard // 9. Arauto Rap
1. täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä
 

Vähän isompi pulma tulikin sitten niiden käytännöllisten kenkien suhteen.. Marketeista löytyisi Vikingiä, SuperFitiä, Kuomaa ym. mutta ne kun ei oikein mun silmääni miellytä. Viimeisenä vaihtoehtona mennään sille osastolle, mutta oisko teillä vinkata toimivista ja näteistä talvikengistä, joilla uskaltaa rymytä rajummissakin lumileikeissä? Vai onko tosiaan lastenkengissä käytännöllisyys ja nätti ulkonäkö mahdoton yhdistelmä?

Harkitsin myös Uggien tilaamista Pikkujaloista, mutta jäin pohtimaan niidenkin käytännöllisyyttä. Ainakin aikuisten malleissa on superliukkaat pohjat, ja kiinnostaisikin kuulla onko lasten malleissa sama ongelma?

Lopuksi vielä vinkkinä että MiniMintistä saa edelleen koodilla SNOW 35% alennuksen useista eri merkeistä kuten Racoon ja Mini A Ture sekä nyt nettikauppaan on lisätty myöskin kaikki Bisgaardin kenkäihanuudet alehinnoin ! Koko valikoima löytyy täältä, kannattaa tarttua tilaisuuteen jos omaa kokoa vielä löytyy!

0 Comments

 1. Pirjo 2 lokakuun, 2013

  Meillä on ollut ekan kollaasin 8. näköisiä (Anguluksia viime talvena) ihan päiväkotikäytössä. Kovassa rymyssä oli, mutta siistit oli lopputalvesta vielä Tai ainakin meille kelpasi :o) Ja lapset saa ihan itse jalkaan. Varsi niin korkea, ettei lumi mene vaikka lahkeet nousisikin joskus.Nahkaa, villavuori ja joku tex-pinnoite, käy joka säähän. Kyselin Calossista noista Uggeista joku aika sitten ja sanoi siellä, että ihan sama liukas pohja on, mutta suutarilla saa tehtyä jotain.. En nyt muista puhuiko hiomisesta vai pohjan vaihdosta vai mistä, mutta liukas on :o)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   Kiva kuulla, että tollaset nätimmätkin kengät voi käydä jokapäiväiseen käyttöön! Ehkä eniten mietityttää se nahan kuluminen, mutta käyttöä vartenhan niitä ostetaan eikä ne seuraavana talvena mahtuis enää kuitenkaan :). Ja ehkä Uggitkin on sit vähän järjetön ostos vaan sen merkin takia jos ei oo edes käytännölliset..

   Vastaa
 2. Tessa/ Elämäni peili 2 lokakuun, 2013

  Ihania kenkiä; meillä pitäisi Sirpalle ostaa vielä söpistelykengät, mutta en vielä ole päättänyt mitkä ne olisi;)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   No noista kollaaseista varmasti löytyis vaikka mitä :)! Valinnanvaikeus tuntuu itelläkin olevan se suurin ongelma.

   Vastaa
 3. Anonymous 3 lokakuun, 2013

  Tepsut! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   Tepsut Minealla oli viime vuonna ja niistä kyllä tykkäsin tosi paljon! Tekis vaan mieli kokeilla jotain muutakin vaihtelun vuoks :)..

   Vastaa
 4. Annika /Karkkipurkki 3 lokakuun, 2013

  Meidän pikku-uggit odottelee vielä pakkaskelejä, mutta samanlainen pohja niissä näyttäisi olevan kuin aikuistenkin Uggeissa. Varmasti silti kivat shoppailu- ja kyläilyreissuilla :))Sinulle on tunnustus blogissani! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   Mä pelkäsinkin että se pohja ois sama.. Mut onhan ne niin hienot just ihan vaan kyläreissuillekin :).

   Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   Ainiin, ja iso kiitos tunnustuksesta! Mahtava olet 🙂

   Vastaa
 5. Anonymous 7 lokakuun, 2013

  Oletko katsonut Reiman kenkävalikoiman? Mielestäni siellä on ihan nättejäkin kenkiä tytöille. Meillä oli viime talvena lapsilla Reiman huopikkaat (tytöille on pinkit ;)) ja ne oli kyllä tosi hyvät ja lämpöiset! Täksi talveksi taas ostin vaihtelun vuoksi Anguluksen/Arauto rapin nahkakengät ja uskoisin että niitä pidetään ihan normaalisti pakkaskelin kenkinä, ja vikingin mustat talvikengät taas pääsee käyttöön vähän leudommilla keleillä.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 lokakuun, 2013

   Reimaa en vielä kurkannutkaan sen enempää mitä muutamassa kaupassa oon nähnyt. Täytyy kattoa vielä nettikauppa. Huopikkaat kuulostais aika järkeviltä, vielä jos niissäkin on ihania tyttövärejä :). Ja olin ihan unohtanut, että viime talvena mentiin koko talvi Tepsuilla, joten miksei Anguluksen nahkaisetkin menis.. On se onni, kun on fiksuja lukijoita ;)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.