ihastuttava Normann Copenhagen keittiössä

Mikä on piikikäs, valkoinen ja koottava 69:stä osasta? Meidän ihana uusi lamppu tietenkin! Jo jonkin aikaa (viimeiset pari vuotta siis!) on meillä ollut tarkoituksena etsiä uusi lamppu makkariin, ja nyt kun sen löysin ja hommasin niin lamppu pääsikin keittiötä koristamaan. Vähän vain mallailtiin kasattua lamppua olohuoneessa ja todettiin sen yksinkertaisesti olevan niin hieno, ettei sitä mitenkään voi laittaa piilottelemaan makuuhuoneeseen, jossa ei käydä kuin nukkumassa. Nyt se ainakin sai arvoisensa paikan, katseenvangitsijana keittiön pöydän yläpuolella.

  Normann Copenhagenin Norm 69 -lamppu oli pyörinyt mielessäni sekin jo jonkin aikaa, ja siksi siihen oli helppo päätyä, kun ennen joulua Finnish Design Shop antoi varastotuotteistaan pienen alennuksen. Samalla tuli tilattua vähän muutakin pikkutilpehööriä, mutta tästä se uusi ajatusmaailma sisustuksessa lähtee. Jatkossa meille hankitaan vain pitkän ajan designia kertakäyttöisen sijasta, ja huonekalujen tulee olla monikäyttöisiä, joka huoneeseen ja paikkaan sopivia mahdollisten uudistamishalujen iskiessä. Tästä ehkä voidaan poiketa muutaman Bestån kohdalla, mutta ne on sitten seuraavan Ikea-reissun juttuja :)..

Norm 69 toimitetaan lähes pikkuruisessa pahvipaketissa ja lampun joutuu tosiaan kasaamaan itse 69:stä muovisesta läpyskästä. Ensin homma vähän huvitti, mutta lopulta pääsin näpertelyn makuun niin kivasti, että lampun valmistuttua olisin voinut vieraille kehuskella tehneeni lampun lähestulkoon itse. Vähän samaa henkeä tässä onkin kuin itse tekemässäni Minean huoneen lampussa, eikö?

Mitäs sanotte? Uutukaisemme näyttää musta siltä kuin se olisi tuossa riippunut aina. Silmä lepää (jos vaan unohtaa tuon taustalle unohtuneen imurin varren 😉) ja sitä rataa, joten ei kai tässä ihan metsään olla menty!

0 Comments

 1. Zayra Heikkonen 6 tammikuun, 2014

  Arvostan kyllä niin paljon miten paljon näät vaivaa, kunpa itelläkin olis samanlaista 🙂 Ihana lamppu! Sä voisit olla ammatiltas myöskin sisustaja

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 tammikuun, 2014

   Höpöhöpö senkin hassu :)! Mulla kyllä intoa riittää vaikka kuinka, aika on ainut mikä rajottaa innostusta :).

   Vastaa
 2. Elina.P 6 tammikuun, 2014

  Tykkään! Norm-69 lampun voisin hankkia meillekkin! Meillä on keittiössä kans valkoinen ”muovilamppu”, tosin se on Ikean.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Eikös Ikeallakin oo joku melko samantyylinen? Muistelin nimittäin että joskus olisin siellä jotain vastaavaa katellut..

   Vastaa
 3. Seija 6 tammikuun, 2014

  Se on kyllä hieno, hyvää kannatti odottaa! 🙂 Sopii kyllä ruokapöydän päälle todella kuin nakutettu! 🙂 Wautsi! 🙂

  Loppiaisen jatkoa! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Eiköstä vaan :)! Mä oon ollut tähän hankintaan ihan supertyytyväinen. Iloa koko rahan edestä siis :)!

   Vastaa
 4. Sanna S-K/ Vanilija 6 tammikuun, 2014

  Mäkin olen niin haaveillut tästä klassikko lampusta – joku päivä vielä hommaan sen 🙂

  Käy tosi hyvin teidän ruokapöydän päälle – ihan kuin olisi aina siinä riippunutkin.

  terkuin. Sanna

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Tää on kiva klassikko siinä mielessä että hintakin on kivan kohtuullinen. Yleensä kun kaikki design tuntuu maksavan niin älyttömästi.

   Vastaa
 5. Jemina 6 tammikuun, 2014

  Se on niin hieno ja sopii teille. 🙂 Olen haaveillut tuota jomman kumman pojan huoneeseen.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Kiitos! Tää olisikin tosi kiva myös lastenhuoneessa ja sopis teillekin varmasti oikein hyvin. Parasta onkin että tän lampun vois mun puolesta laittaa ihan mihin huoneeseen tahansa!

   Vastaa
 6. Viivi / Valkoinen Soihtu 6 tammikuun, 2014

  Ihana valaisin! Sopii hyvin tuohon pöydän päälle:)!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Kiitti :)!

   Vastaa
 7. Saaruska 6 tammikuun, 2014

  Oi, on se ihana! Ainut mikä itseäni nyt vaan ärsyttää on, kun mietin tuota samaista lamppua Finnish Design Shop:sta silloin alennuksen aikaan, ja jätin sen sitten kuitenkin tilaamatta 🙂 Hieman epäilytti tuo lampun kasaaminen, mutta ehkä tämä kuitenkin kotiutuu myös meille. Omaan tilaukseen lähti alennuksella Le Klint 172B, joka kyllä sekin on omasta mielestäni aivan upea.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Mäkin pähkäilin Le Klintiä jossain vaiheessa, se on tosi hieno! Tää Norm69 on vaan niin kivan edullinen ja näyttävä, että hinta-laatusuhde on hyvin kohdillaan :). Ei se kasaaminen vaivalloista ollut, ennemminkin kivaa!

   Vastaa
 8. Satu/Willa Fox 6 tammikuun, 2014

  On se ihana! 🙂 minkä kokoinen tuo teidän on?

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Mä otin L-koon eikä tunnu yhtään liian isolta. Maahantuojan mukaan M on muistaakseni se myydyin koko, mutta tietty se vaikuttaa mihin lamppu tulee. Meillä ton tilan huonekorkeus on päälle 3m, joten isompikaan ei olis ollut huono.

   Vastaa
 9. Nica 7 tammikuun, 2014

  Aivan upea! Kaikessa yksinkertaisuudessaan varsinainen katseen vangitsija!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Kiitos! Kerrankin jotain näin hienoa designia ja vielä sopuhintaan. Näistä mä tykkään :).

   Vastaa
 10. Karro 7 tammikuun, 2014

  Meillä on tuo sama ollut olohuoneessa kesästä alkaen ja olen kyllä ollut tyytyäinen! Kokoaminen ei mielestäni ollut ollenkaan niin vaikeaa tai hermoja raastavaa kuin olin kuullut, itse asiassa tosi kivaa pientä näpertämistä 🙂 Tuo on kyllä fiksu periaate että hankkii klassikoita ja että niiden paikkaa voi tarvittaessa vaihdella.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 tammikuun, 2014

   Olihan se kasaaminen loppujen lopuks kivaa! Mä vaan vahingossa naksauttelin pari sivutaitosta rikki, mutta hyvin pysyy lamppu silti kasassa :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.