haaveita sisustusrintamalla

Vaikka meillä on haaveissa rakentaa oma talo tulevaisuudessa, on minulla silti hirveä into sisustaa ja uudistaa nykyisen kotimme ilmettä. Olisin valmis uusimaan jo puolet huonekaluista, mikä on melko järjetöntä ajatellen, että kaksi vuotta sitten muuttaessamme tähän rivitaloon ostimme suurimman osan huonekaluista juurikin tätä kotia varten. Monet niistä jopa teetettiin tilaustyönä, minkä luulisi entisestään lisäävän kiintymystä niihin, mutta tiedättehän kun jotain saa päähänsä niin lopulta se on ihan pakko toteuttaa!

Blogimaailmankin kautta olen saanut haavelistaani kasvatettua kiitettävästi, ja viimeinen niitti taisi olla se, kun eksyin selailemaan Finnish design shopin valikoimaa noin ihan muuten vaan. Nyt onkin pakko saada -ostoslistalla vino pino hankittavaa, kaiken olisin varmaan järjettömyyden tilassani jo klikkaillutkin ostoskoriini ellei tässä taloudessa asuisi toista, huomattavasti käytännöllisemmin ajattelevaa osapuolta ;). Täytyy siis tyytyä yksi juttu kerrallaan (tai hintoja vilkaistuani ennemminkin yksi esine per vuosi!) taktiikkaan, ja ehkä myös joidenkin esineiden kohdalla koittaa järkeillä sen todellista tarpeellisuutta. Mieli kun minulla näyttäisi muuttuvan lähes yhtä tiuhaan kuin trenditkin :).

 
 Kuvat Pinterest

Näissä kollaaseissa näkyy muutama haaveilun kohteistani. String-hylly tempaisi minut kertaheitolla mukaansa, ja voisin sijoittaa String systemiä vähän sinne sun tänne. Tulevaisuuden kodissani se voisi toimittaa työhuoneen virkaa, mutta nyt se sopisi meille olohuoneeseen entisen pikkuvitriinin tilalle sekä Minean huoneeseen matalampana versiona koko seinän levyisesti. Olohuoneen sohvan pariksi sopisi loistavasti Hayn Tray-pöytä, eikä kovin huono olisi Secton puuvalaisin keittiön pöydän yläpuolelle. Myös monia pienempiä valkoisia sisustustavaroita haluaisin hankkia, ja toisaalta mieleni tekisi lisätä ripaus mustaa valkoisen ja harmaan pariksi..

Mitäs sanotte toivelistastani? Hitti vai huti? Onko teillä kenties samoja haaveita vai suositteko designin sijasta jotain ihan muuta?

P.S. Olen saanut muutaman kivan haasteen teiltä, ja aion vastata niihin lähipäivinä. Nämä haastejutut vaan tuppaa vaatimaan vähän aikaa, vielä lisäksi kun pää olisi muutenkin täynnä kaikkea postattavaa! On se harmi kun työt rajoittaa lempiharrastuksen parissa vietettyä aikaa ;).

0 Comments

 1. Annika /Karkkipurkki 26 syyskuun, 2013

  Kivoja juttuja olet katsellut :))

  Vastaa
 2. Pipsa 26 syyskuun, 2013

  Mä en oo koskaan ennen lämmenny noille Stringeille, mutta nyt kun aloin miettiä, niin toi tietokonehyllykkö olis kyllä just passeli. Sillon tietokonenurkkakin olisi sisustuselementti, kun nyt se on paikka johon en haluaisi edes katsoa.. Teillä on kyllä mun makuun tosi ihana koti noinkin, mutta ymmärrän kyllä että aina sitä keksii jotain uutta himotuslistalle. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 26 syyskuun, 2013

   Kiitos ihana :)! Mä en ole koskaan halunnut mitään työpöytää kun ne yleensä on niin rumia paikkoja muuten näteissä kodeissa, mutta tää String on niin ihanan kevyen oloinen kokonaisuus.

   Vastaa
 3. Vauhtivekaroiden äiti 26 syyskuun, 2013

  Kiva toivelista, voisin ottaa myös ne kaikki 🙂

  Vastaa
 4. Satu/Willa Fox 27 syyskuun, 2013

  Rakastan noita Stringejä, sopisi teillekin niin hyvin! Siinä on kivaa se, että hyllystöä voi kerätä pikkuhiljaa, kun voi osissa ostaa.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 syyskuun, 2013

   Eikö sopisikin! Mä jo haaveilinkin lähes koko seinän kokosesta systeemistä, mut jos sitä tosiaan aloittais vähän pienemmin :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.