GUGGUUN IHANIMMAT

Gugguu-huuman valloittaessa Suomea uuden malliston ensikuvien julkaisusta lähtien sorruin mäkin totaaliseen hurahtamiseen. Olin valmis tilaamaan puolet mallistosta, mekon, leggarit, hupparin, baggyt, takin, pipon, kunnes nettisivut jumittivat, suositut värit myytiin loppuun, tilasin väärää kokoa ja homma oli peruuttamattomasti menetetty. Sain kuin sainkin lopulta vaihdettua acer-mekon ja leggarit isompaan, mutta loput lähti palautukseen ja samassa aallossa tajusin myös sen, että hei kysehän on kuitenkin vaan vaatteista! Ei mitään arkea ihmeempää, uusia mallistoja tulee ja menee eikä lapset palellu talvellakaan vaatteitta ulkona. Siltikin, on mun myönnettävä että beige acer-mekko yhdistettynä kaksivärisiin leggareihin on mulle sulaa rakkautta.

Yllätyksenä tuli Gugguun vaatteiden aika naftit koot. Tai pieniä nämä ei sinänsä ole, tosi kapeita vain ja sain tosiaan vaihtaa 98 senttiset 104 senttisiin. Leggareihin jää reilusti lahkeisiin pituutta ja mekon hihat menee käännettyinä, mutta 98cm mekkoa en melkein saanut puettua Minealle juurikin sen kapean mallin takia. Nyt jälkikäteen ajateltuna isompi koko ei tunnu muutenkaan yhtään hullummalta vaihtoehdolta, etenkään sen jälkeen kun mitattiin Minean tämänhetkiseksi pituudeksi huimat 95cm! Mihin se mun minikokoinen pikkutyttö on hävinnyt?!

Tällä asulla mini oli liikkeellä eilen, kun käytiin koko perhe kaupungilla syömässä mieheni ja mun keskiviikkoisen vuosipäivän kunniaksi. Mulle voi surutta myöntää jonkun huono vaimo -tittelin, unohdin meinaan ensin heinäkuussa meidän hääpäivän ja nyt seurustelun vuosipäivän. Kuka niitä enää tässä vaiheessa laskee?

Piti muuten vielä sanoa, että eikö oo aika söpöt mokkasiinit?! Oon aina ihaillut Minimocks-merkin kenkiä ja nyt löysin nämä korvaavat popot Hennesiltä, ja tiedätte varmaan sanomattakin ettei tämä pari ollut hinnalla pilattu! Näillä mennään niin pitkälle syksyyn kunnes lumet tulee, ja toivotaan että kengät mahtuisi vielä keväälläkin! Mistähän löytäisi itelle samanlaiset?! Ihanaa viikonloppua!

4 Comments

 1. Katariina 13 syyskuun, 2014

  Ihanat vaatteet!!! Mä hommasin meidän tytölle samat kengät heti ku huomasin et tullu henkalle myyntiin! Itse myös haluisin samanlaiset..ja jos olis viel pitkävartiset niin olis ihan parhaat 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2014

   Noi kengät oli kieltämättä huippulöytö! Oliskohan niitä mihin kokoon asti :)..

   Vastaa
 2. Maj 14 syyskuun, 2014

  Niin suloinen tyttö! Gugguun vaatteet ovat kyllä huikean ihania ja niin laadukkaita, matsku pysyy hyvänä käyttäjältä toiselle, niin ei mun mielestä tosiaankaan aina ole, kyllä se vaan harmittaa jos hintalappu ja laatu eivät ole kohtaa. Kauniita syyspäiviä teidän porukalle 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2014

   Kiitos Maj ja samoin teille :)! Mä oon vasta viime aikoina alkanut enemmän arvostaa vaatteissa hyvää laatua ja sitä kautta myös jälleenmyyntiarvoa. Inhottaa ajatuskin vaatekaapista täynnä Henkkamaukkaa, joka ei kelpaa kenellekään edes eurolla yhden lapsen käytön jälkeen!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.