työpiste olohuoneessa & DIY roikka-valaisin

Muistatteko vielä kun talvella laitoimme olohuonettamme uusiksi, kun vanha järjestely lukunurkkauksella ja hieman maalaisromanttisilla huonekaluilla ei tuntunut enää toimivalta? Muutoksestahan on jo aikaa pieni ikuisuus, mutta tajusin ettei kunnon kuvia ole tainnut blogissa näkyä yhtäkään. Tässä niitä nyt sitten tulee, läjäpäin!

Kuten jo tiedättekin tehtiin muutos pääosin Ikean huonekaluilla – Beståta laitettiin sekä tv-tasoksi että tähän työnurkkaukseen ja Malm-taso pyörillä toimii loistavasti työskentelytasona. Myöskin Ikeasta on Uppbo-lattiavalaisin, joka meillä harvemmin on käytössä, mutta ulkonäkönsä puolesta se on yksi lemppareistani.

  Normann Copenhagenin Heima-kynttelikön kaveriksi tuunasin pari vanhaa kukkaruukkua mustalla maalilla, jota olohuoneen pikkupöydästä jäi yli. Ruukkuihin laitoin mustikanvarpuja ja pääsiäiseltä kuivahtaneen narsissin, josta leikkasin kuihtuneet osat pois. Kiva siitä tuli noinkin!

Kauan vaatehuoneessa odottanut String pocket -hyllykin pääsi arvoiselleen paikalle, ja se jos mikä on ihana! Vajaan puolen vuoden aikana siinä on ehtinyt olla ties kuinka monta erilaista asettelua ja joka kerta ilme on erilainen. Tulevaisuuden kotiini hankin varmasti sitä isompaa String-hyllykköä olohuoneeseen, eteiseen, keittiöön tai työhuoneeseen. Mihin se ei sopisi?!

Vielä täytyy esitellä teille tämä superhieno roikka-valaisin, joita syksyn mittaan ihailin monessakin blogissa. Kysyinpä sitten mieheltäni löytyisikö vastaavaa tyyliin Starkilta tai Kodin Terrasta, ettei tarvitsisi maksaa lähes kahta sataa Johtoi-merkkisestä. No sehän löytyi, tosin lähempää kuin uskoinkaan. Mies pyörähti varastossa ja johan roikkui roikka meidänkin String-hyllystä. Valaisin oli ollut kolmisen vuotta sitten meillä remppavalona, ja nyt se sai uuden elämän olkkarista, kun eka poistettiin maalitahrainen kupu. Ja oli muuten halpa!

Mitä tykkäätte mun uudesta työpisteestä aka bloginurkkauksesta?

0 Comments

 1. Ihanan raikasta ja tyylikästä samalla. Tykkään!

  Ja kivan kekseliäs mies sulla 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   Kiitti! Mies on kyllä paras mahdollinen, jopa yllättävän kärsivällinen näitten mun päähänpistojen suhteen :).

   Vastaa
 2. Jenna 29 huhtikuun, 2014

  Kauniin selkeää ja harmonista!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   Kiitokset :)!

   Vastaa
 3. Susanna Tamminen 29 huhtikuun, 2014

  Ihanaa, tykkään kovasti teillä on niin kaunista 🙂 Tervetuloa muuten seurailemaan blogiani uudessa osoitteessa: huvikumpuliving.casablogit.fi

  Aurinkoista vappu viikkoa <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   Kiitos Susanna! Ja ehdottomasti seurataan uudessakin osoitteessa, onnittelut uudesta blogikodista!

   Vastaa
 4. Sanna/ Kotvasia 29 huhtikuun, 2014

  Mä törmäsin kans Clas Ohlsonilla perus raksaroikkaan, ja sehän on todella melkein samanmoinen kuin se Johtoin valaisin. Ei lähtenyt vielä matkaan, mutta saatanpa hakea moisen, kun näyttää tosi hyvältä teillä. Ja kiva työpiste. Tykkään! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   Kiitti Sanna! Mäkin totesin just ihan samaa, että turhaan siitä Johtoi-roikasta maksaa, kun identtisiä löytyy parillakin kympillä eikä kyse kuitenkaan oo mistään kopiosta, vaan ihka-aidosta työmiehen roikasta :).

   Vastaa
 5. Nimetön 30 huhtikuun, 2014

  Kyllä on kivan näköinen. Onko tuo teidän malm työpöytä vai kampauspöytä? Itse olen pähkäilyt minkälainen tuo kampauspöytä olisi tasona, kun olisi kivan kapea pieneen tilaan.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   Tää meidän on työpöytä ja myöskin aika kapea. Se kampauspöytä toimii varmaan ihan yhtä hyvin kuin tääkin, siinä vaan taitaa olla laatikko..

   Vastaa
 6. marianne 2 toukokuun, 2014

  Tosi kivalta näyttää! Tuo string hylly on niin hieno ja kätevä pikkutavaran esillelaittoon! Meille ostettiin myös Se uuteen kotiin ja tavarat on meilläkin ehtinyt vaihtua siinä jo moneen kertaan! 🙂 Meille kaavailin myös samanlaista tietokonepöytä kokonaisutta, mutta mielessä pöyrii myös toinen haave ja jätettiin vielä tuo malm taso ostamatta! Veljelläni on myös samanlainen ja on kyllä kiva ratkaisu työtasoksi ja ”nurkkatilan” hyödyntämiseen! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 toukokuun, 2014

   String on ehdottomasti yks mun lemppareista meillä kotona tällä hetkellä! Sama hylly on eri päivinä ja eri kodeissa täysin erilainen!

   Mielenkiinnolla odottelen millaiseen työpisteratkaisuun te päädytte..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.