Circus PO.P

Onkohan keltään lastenvaatteista kiinnostuneella mennyt ohi että lauantaina julkaistiin jälleen yksi Polarn O. Pyretin raitamallisto? Mä en varmaan olisi muuten asiaa niin noteerannut, mutta satuin kuulemaan myyjän puhuvan julkaisutilaisuudesta, kun olin ostamassa Minealle villahaalaria PO.Pilta. Sähköpostit menee useimmiten suoraan roskapostiin, koska muistilehtiön tai kynän saaminen kaupanpäällisenä ei ole ihan sitä mitä tarjouksilta odotan :).

Minean kaapista on tätä ennen löytynyt ihan vain muutama PO.Pin vaate, merkkiuskollisuudesta ei siis voi mitenkään puhua! Circusmalliston vaatteet kuitenkin kiinnosti jo ilmiönä sen verran, että lauantaiaamuna kaupungilla ollessani päätin samalla käydä katsomassa löytyisikö niistä mitään kivaa Minealle. Mukaan lähti raidallinen paita ja leggarit -setti sillä ajatuksella, että kyllä niitä trikoovaatteita tarvii kuitenkin, joten miksei voisi ostaa jotain millä on erinomainen jälleenmyyntiarvo ;).

Se että kauppaan lähes juostaan kilpaa, että saadaan lapselle jokin vaate, ei ihan mahdu mun ajatusmaailmaan, vaan ennemminkin voisin sanoa, että silloin on mittasuhteet menneet vähän vinksalleen! Siitäkin huolimatta oon tyytyväisenä hymyillyt, kun Minea touhuaa raitasetissään, sillä onhan se ihan valloittavan nätti ja leikkisä :).

Tuliko muille jotain sirkusmallistosta? Ja mikä teidät saa hullaantumaan lastenvaatteissa, merkki, kuosi vai harvinaisuus?

0 Comments

 1. Seija 31 lokakuun, 2013

  Ompa tuo hauskan näköinen 🙂 Tosi pirteä! 🙂 Raidat toimii aina! <3Mukavaa iltaa! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Mä oon ihan samaa mieltä että raidat toimii aina ja vähän kaikessa! Kesällä mun omakin vaatekaappi täytty raidoista :).

   Vastaa
 2. Sara / nine days wonder 31 lokakuun, 2013

  Jostain syystä nämä sirkusmalliston raidat eivät tällä kertaa kolahtaneet, joten tällä kertaa jäi raidat hankkimatta. Muutoin kyllä tykkään popista ja heidän vaatteistaan todella paljon. En katso lastenvaatteissa suorilta käsin niinkään merkkiä, vaan suosin nykyään sitä mikä tuntuu kestävän käytössä hyväkuntoisena pisimpään ja mieluiten kuitenkaan tinkimättä vaatteiden ulkonäöstä. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Mä taas just tykkäsin tän malliston väriyhdistelmästä, mut edellisestä en niinkään :)!Mäkin yritän ostaa kestävää, mutta sit välillä tuntuu että samankin merkin vaatteissa voi olla isoja eroja..

   Vastaa
 3. Saikku 31 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia taasen! 🙂 Kuosi saa eniten hullaantuun, toki laatukin, joka tarkottaa usein merkkiä! 😀 Pompdelux, kappahlin new bie-mallisto, lindex, pop joskus, 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Kiitos Saikku! Kovasti sitä koittaa itelleen usein järkeillä omat ostokset mutta tunteella sitä lopulta mennään :). Mulla on ihan samoja suosikkeja!

   Vastaa
 4. Jenna - Kotiovella 1 marraskuun, 2013

  Ihania kuvia ja sulonen lapsi. 🙂 Minä kiinnitän ensin (yleensä) huomiota väreihin ja kuvioon. 🙂 Merkillä ei ole väliä, mutta Lindexiltä olen löytänyt ehkä söpöimmät vaatteet pojalle tähän mennessä. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Sama täällä! Värit on ne mitkä ihan ekana saa innostumaan jostain vaatteesta. Monesti sisustus ja vaatteet noudattaa aika samaa värimaailmaa.

   Vastaa
 5. Elina /Elinamaista 1 marraskuun, 2013

  Ihania kuvia ja söpöt vaatteet. Meille kotiutui sirkusmallistosta sydänpaita ja hame, joista on tulossa kuvia blogiin lähipäivinä+ sit kävin hakemassa toissapäivänä vielä punaiset sukkahousut neidille ja samalla ostin Edi-westielle sirkusmalliston rusetin, kun niitä siellä vielä oli. Oli kyllä villiä menoa lauantaina aamulla PO.Pilla, en ole aiemmin nähnyt että lastenvaatteiden takia juostaan myymälään (tätä en minäkään ymmärrä). Meillä on aika paljon PO.Pin vaatteita ja ne on ihania.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Voi se rusetti ois varmaan ollu tosi kiva meiänkin hauvalle :)! Sitä sydänpaitaa mäkin harkitsin, mutta en enää raaskinu ottaa..

   Vastaa
 6. Johanna 1 marraskuun, 2013

  Ihania kuvia 🙂 Ihastun kuoseihin ja värikkäisiin vaatteisiin, merkeillä ei yleensä ole väliä 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Täällä opetellaan vasta nyt vähitellen käyttämään värejä, kun en oo osannut niitä itelle pukea. Lapselle ne kuitenkin sopii ja onhan meille jonkin verran väriä kotiutunutkin :).

   Vastaa
 7. Viivi / Valkoinen Soihtu 1 marraskuun, 2013

  On kyllä söpönen raitapuku! Itse hankin vaatteita vähän mistä sattuu, mutta yleensä kuosi ja väri ovat ne, mitkä vaikuttavat eniten. Paljon meillä on PompdeLuxin vaatteita, mutta tykkään kovasti myös esimerkiksi Lindexin Littlephant-tyylisistä vaatteista:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Pomp on mulle tällä hetkellä ihan ykkönen! Littlephantiin en ookaan juurikaan tutustunut, täytyy kurkata Lindexiltä..

   Vastaa
 8. Emilia 1 marraskuun, 2013

  Itse en myöskään ymmärrä tuota, että jo aamusta ollaan jonossa odottamassa lastenvaateliikkeen avautumista. Vaikka ei sillä, pidän kyllä itsekin PO.P:n vaatteista ja todella nättihän tuo teillekin ostettu asukokonaisuus on 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Lapsellehan se on aivan sama mitä päällä on, mutta kyllä me äidit välillä hurahdetaan vähän liikaakin :). Nimimerkillä tytön vaatekaappi täynnä vaatteita..

   Vastaa
 9. Onnenetsijä 1 marraskuun, 2013

  Minuun kolahtaa kirkkaat värit sekä harmaat lasten vaatteet, niin tylsiltä kun ne kuullostaakin 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 marraskuun, 2013

   Mutta harmaa yhdistettynä väreihin onkin just ihana yhdistelmä! Kävis myös sisustukseen :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.