Annoa astiakaappiin

Täällä on täysi tohina päällä leivonnaisten koristelun kanssa, mutta aina löytyy pieni hetki omalle ajalle blogin parissa :)! Viime viikolla suuntasin vielä kerran Kodin1:lle, kun Annon tyynynpäälliset miellyttivät sisustussilmääni niin kovasti. Vieläkin olisi muutama koriste-esine mielessä, ja huomasin kivan lampputarjouksenkin, mutta tällä kertaa mukaan lähti pino astioita.

Tyynynpäällisten kuviolla Annolta löytyy ainakin mukeja, lautasia, erilaisia purnukoita ja tarjotin. Meillä kaapit pursuaa jo ennestäänkin kaikenlaisia eriparisia astioita, mutta siitäkin huolimatta halusin tämän kahvattoman kupin sokeriastiaksi. Samalla ostin purkin ja kupit, jotka vilahtivat kuvissa eilisen tiikerikakun kanssa. Mihinköhän Annon pisarat ja kolmiot meillä vielä voisi levittäytyä, tuntuu nimittäin etten vieläkään oo saanut tarpeekseni!
Ihanaa viikonloppua!

0 Comments

 1. Seija 23 marraskuun, 2013

  Nuo ovat niin huippu kauniita ja koko Anno sarja 🙂 Kaapit todellakin pursuaa niin yli astioita mutta hirveästi tekisi itsekin mieli kotiuttaa nuita kuppeja 🙂 Mukavaa lauantai iltaa! <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 marraskuun, 2013

   Jonkun pitäis keksiä vanhojen astioiden kierrätyspiste niin vois hyvällä omatunnolla käydä aika ajoin hankkimassa uusia ja luopua samalla vanhoista. Ihan aina kun ei voi keittiötäkään lasjentaa :).

   Vastaa
 2. *Laura* 24 marraskuun, 2013

  On kyllä tosi kaunis tuo Annon sarja! Pitänee käydä katselemassa meillekin jotain osasia siitä… 🙂

  Vastaa
 3. Huomasin nuo astiat Anttilassa ja vaikka ei ole yhtään mun tyyliä, niin jotenkin viehätti silmää. Nuo on yhtäaikaa leikkisät ja tyylikkäät, modernit ja ehkä vähän retrot.En yhtään ihmettele, että olet hullaantunut tuohon kuvioon 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 marraskuun, 2013

   Sähän sen hyvin puit sanoiks! Just kaikkee noita tää kuvio on munkin mielestä!

   Vastaa
 4. Idabella 24 marraskuun, 2013

  Anno on kyllä osannut viime aikoina yllättää kivoilla kuoseillaan! Ja kuluttajaystävälliseen hintaankin vielä. 🙂 Täällä oli viimeksi lähimmästä Anttilasta kaikki kivoimmat kuosit yllättäen loppu.Pst, mulla on sulle blogissa haaste.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 marraskuun, 2013

   Sepä näissä onkin kun kuosit on kivoja ja hinnat oikein siedettäviä! Aika hyvin tuntuu meidänkin Kodin1:stä hupenevat Annon mustavalkoiset jutut ja oma osuutensa tähän on ihan varmasti ollut blogeilla.Käynpä kurkkaamassa haasteen saman tien!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.