alevinkki Boozt.comiin

Tulin jälleen vinkaamaan alesta, jota kannattaa käydä kurkkaamassa, jos omaan vaatekaappiin vielä mahtuu syksyksi muutamia ihania juttuja. Itse koitan täällä parhaani mukaan olla tilaamatta mitään, mutta kyllä tuo harmaa svetari houkuttelisi ihan erityisesti :)! Eikä yhtään hullumpi yhdistelmä olisi tuo Vilan mekko yhdistettynä statement-kaulakoruun ja mustaan nahkatakkiin, vai mitä sanotte? Tämä Boozt.comin ale on voimassa vielä huomisen, mutta kannattaa kiirehtiä omien suosikkien kanssa, osasta tuotteita löytyy nimittäin enää hajakokoja. Vaikka ale koskee pääasiassa kesäisempiä mallistoja, niin on joukossa mielestäni paljon ihanan syksyisiä värejä pitkillä hihoilla ja lahkeilla. Niin, ja alennukset on nyt aika huimia, suurimmasta osasta saa 50-60% pois alkuperäisestä hinnasta! Naisten aletuotteita pääset katsomaan täällä.

1. Esprit Casual // 2. Saint Tropez // 3. Vila // 4. Esprit // 5. Vila // 
6. Vero Moda // 7. Vila // 8. Neo Noir

Myös lasten puolella on paljon ihania vaatteita etenkin välikauteen. Alessa on paljon mm. Tickettiä, Mini A Turen sisävaatteita, Anguluksen kenkiä ja Nova Staria. Puoleen hintaan näkyi olevan tuota Mineankin kukallista välikausihaalaria. Tyttöjen aletuotteet löytyy täältä ja poikien täältä.

1. Angulus // 2. Melton // 3. Angulus // 4. Hummel // 5. Ticket Outdoor //

0 Comments

 1. Rea H 14 syyskuun, 2013

  Kävinkin tänään kurkkimassa kenkiä tuolta , mutta mutta , taidan silti suunnata live kaupoille niiden suhteen 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2013

   Ainahan se on parempi, jos pääsee paikan päällä sovittelemaan. Meillä vaan Jyväskylässä valikoima on usein niin huono että joutuu kaiken vähänkin erikoisemman tilata netistä..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.