Air Wick Black edition kynttiläpurkit

Lähdin jälleen pitkästä aikaa Buzzadorina kampanjaan mukaan, kun tarjolla oli testata uusia tuoksukynttilöitä. Oon jo pienen ikuisuuden verran ollut Partylite-kynttilöiden suurkuluttaja, ja nytkin yhden koko hyllyn kaapissani täyttää aikamoinen kynttiläarsenaali :)! Varmaan jo noistakin riittäisi poltettavaa lähes loppuelämäksi, mutta silti nättejä kynttilöitä tulee talviaikaan hommattua laatikkotolkulla lisääkin.

Ihan erityisesti tykkään kynttilöistä, joissa on joku aidonoloinen tuoksu, ja vaikka kärsin migreenistä, pystyn aika monia tuoksukynttilöitä polttamaan. Näissä uusissa Air Wickin Black Edition kynttilöissä, joita nyt pääsin buzzaamaan, on tuoksuina omena-kaneli ja viinimarja-viikuna, ja molemmat on meillä palaneet ahkeraan tahtiin. Joulufiilistä kotiin tuo omena-kaneli, sen tuoksu nimittäin tuo mieleen glögin ja vastapaistetut piparit ja muut jouluherkut. Viinimarja-viikuna taas on vähän raikkaampi ja käy kaikkiin vuodenaikoihin.

Air Wickin Black Edition -kynttilöissä on erikoista se, että ne vaihtavat palaessaan väriä. Purkin sisään on rakennettu mekanismi, joka aktivoituu kun kynttilän sytyttää, ja paloaikana purkin kuvio loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Mulle riittäisi vähän hillitympikin sävytys, ja oiskin kiva jos värin voisi vaikka pysäyttää haluamaansa kohtaan. Tai sitten kuvio vaan loistaisi koko ajan kirkkaana niin ei menisi sisustuksen sävyt sekaisin :).

Mietin myös sitä, kuinka ekologisia kynttilät ovat, jos purkki heitetään roskiin joka käyttökerran jälkeen.. Vielä en oo yhtäkään ehtinyt polttaa loppuun asti, mutta täytyy tutkiskella saisiko purkkia käytettyä myöhemmin tuikuille.. Ainakin tuo jouluinen tuoksu on niin valloittava, että sitä voisin ostaa meille lisääkin.

Oliko joku kuullut näistä jo aiemmin? Ja tuleeko teillä poltettua kynttilöitä, eritoten niitä tuoksullisia?

0 Comments

 1. Ai sullakin näitä! Mä testasin viime jouluna vähän vastaavanlainen mutta huurteisessa lasissa, mun makuun tuoksu oli liian voimakas. Onneksi partyliteissä on sitä valinnanvaraa tuoksuissa 😉 Mutta nämä on erityisen kivannnäköisiä!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 lokakuun, 2013

   Näissäkin tuoksu on aika voimakas ja siks poltankin vaan yhtä kynttilää kerrallaan. Kohtahan sitä taas pääseekin shoppailemaan Partylitejä ;).

   Vastaa
 2. Rea H 27 lokakuun, 2013

  En ole juuri näistä kuullut aijemmin. Vau mitä kynttilöitä … Tuoksuista tykkään kans paljon, mut pitää valita ne yhteistuumin mieheni kanssa ( ettei tule migreeniä 😉 ) Ihana postaus niin ajan henkeen sopiva. Vau.Hei, stoppaile mun blogissa , siellä on arvontaa 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 lokakuun, 2013

   Kynttilöitä tulee poltettua heti kun illat vähän pimenee ja sitten niitä meneekin päivittäin. Enpä oo aiemmin tajunnut et sullakin on blogi!

   Vastaa
 3. Onpa jänskät, sopis mun hippihenkisyyteen 🙂 Mutta epäekologisuudesta miinusta. Minä jouduin luopumaan kokonaan tuoksukynttilöistä, koska sisäilmaoireilun vuoksi olen herkistynyt niin, että kynttilöiden tuoksut aiheuttavat hengenahdistusta ja silmien kutinaa. Harmittaa ihan hirveästi, koska PartyLitellä on aivan ihanantuoksuisia kynttilöitä. Myös tavallisten kynttilöiden polttamista pitäisi välttää, joten mun täytyy kai ostaa elottomia ja kalseita led-kynttilöitä.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 lokakuun, 2013

   Voi harmi! Mä taas ostan melkein pelkkiä tuoksukynttilöitä :). Mut näissä kyllä mukainen toi ekologisuus häiritsee jonkin verran. Luin nimittäin nyt että kynttilää ei saa polttaa ihan loppuun asti, joten tuskin sitä enää tuikuille voi hyödyntää..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.