Taistelu väsymystä vastaan

Tällä kertaa yritän olla ajoissa, ennaltaehkäisevästi liikkeellä. Joka vuosi nimittäin koittaa se aika kun pimeys ottaa ulkona vallan, aamuheräämiset vaikeutuu, iho kuivuu ja silmäpussien tummetessa myös ihon hehku katoaa ja jäljelle jää sameat, väsyneet kasvot. Tuttua?

Kesän aikana huomasin, kuinka kasvoillani tapahtui silminnähden muutosta parempaan. Työt vähenivät ja to-do-listat lyhenivät, öisin tuli nukuttua pidempiä unia ja vaikkei aamulla ehkä herännyt kaikkein virkeimmillään, niin tummat silmänaluset alkoivat hävitä vähitellen mutta varmasti. Tuli ihan ikävä niitä vuoden, parin takaisia pirteitä ja hoikempia kasvoja, joten päätin hankkia joitakin ilmettä raikastavia uutuuksia kosmetiikan puolelta. Vitamiineilla ja näillä tuubeilla ja purnukoilla aion tänä vuonna estää väsyneiden kasvojen ilmaantumisen. Tai ellen estää, niin ainakin viivyttää väsymyksen näkymistä iholla.

Mia Höytö Cosmeticsilta sain lahjaksi kokonaisen setin ihonhoidon tuotteita. Silkki vartalovoide, Kaunis kasvojenpuhdistaja, Säihke kasvovesi ja Ihana kasvovoide – ylelliset tuotteet, kauniit nimet ja vielä kauniimmat pakkaukset, jotka kelpaa pitää esillä kylpyhuoneessa. Näistä saisi myös loistavan lahjan ulkomailla asuvalle ystävälle!

Ikisuosikkini ja ihonhoitoni pelastus on jo pitkään ollut Biologique Recherche Lotion P50W kuorintaneste, joka kirkastaa ihoa ja säännöllisesti käytettynä pitää kaikki epäpuhtaudet tehokkaasti poissa.

Kauppareissulta mukaani tarttui uutuus Lumene Nordic Light Instant Illuminizer hohdetipat, joita olen testaillut poskipäille sipaistuna.

Aamu ei lähde liikkeelle ilman tummien silmänalusten peittäjää. Itselläni ei ole kestosuosikkia, joten nyt testailtavana on parin euron Dermosilin Liquid Concealer peiteaine. Muutaman kokeilukerran perusteella tämä tuntuu toimivan!

Aurinkopuuteria varjostamaan, sipaisu poskipunaa ja Lumenen hohdeaurinkopuuteria kaavojen korkeimpiin kohtiin. Hohdepuuterista on kovaa vauhtia tulossa yksi meikkipussini must-tuotteista.

Silloin kun iho tuntuu erityisen kuivalta, kaivan esiin kosteuttavat naamiot – testaamisen arvoinen on Garnierin Skin Active Moisture Bomb naamiopakkaus. Saman asian ajaa, jos levität superkosteuttavaa voidetta kasvoille paksun kerroksen ja annat vaikuttaa 10min ennen liian voiteen pois pyyhkimistä.

Löytyykö teiltä hyviä vinkkejä virkeämpään ilmeeseen? Jakakaa ne kommenttiboksissa, niin saadaan toimivat tavat testiin!

2 Comments

 1. Minttu-maaria 1 lokakuun, 2017

  Höydön tuotteet vaikuttaa hyviltä, mutta en ole raaskinut itselleni ostaa. Ihanaa luksusta ovat ja vieläpä ekokosmetiikkaa 🙂
  Mä olen jo niin vanha, että väsymyksen merkit ei katoa kasvoilta millään, joten en edes tavoittele virkeämpää ilmettä 😀 :D. Mut yritån kyllä huolehtia ihostani säännöllisellä ihonhoidolla, kosteuttavilla seerumeilla ja naamioilla ja myös sisäisesti. Se tärkein vinkki onkin värikäs ruokavalio ja runsaasti vettä! olen mielestäni aina juonut paljon vettä, mutta nyt olen tehostanut juomista ja voinut paremmin. En tiedä johtuuko vedestä vai mistä, mutta silmäpussitkin on vähän pienentyneet. Eräs tärkeä vinkki on sellainen, jote et ehkä halua kuulla: sokerin vähentäminen. Sokeri tekee pahoja tuhoja iholle (ja toki muutenkin keholle) eikä niitä voi oikein millään korjata.

  Vastaa
  • Melina 2 lokakuun, 2017

   Apua juurikin mun kaksi pahetta: syön liikaa sokeria enkä juo vettä juuri lainkaan! Nämäkin on olleet jo iäisyyden tiedossa, mutta silti en saa asiaan muutosta. Välillä tsemppaan veden juomisessa, mutta viikon päästä taas unohdan. Nyt kun kuitenkin asiasta tuli puhetta, niin ehdottomasti yritän jälleen kunnostautua tässä – kiitos muistutuksesta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.