purkkikukka

Pakkanen voitti tänään 1-0, kun luovuin juoksulenkistä ja totesin naapurille, että odotellaan lauhempaa keliä. Säätiedotusten mukaan taidetaan odotella vielä ensi viikollakin. Sen verran oli kuitenkin pakko uskaltautua pakkaseen, että kävin lähipostista hakemassa Pompin ja Hennesin paketit. Ostolakosta innostuneena päätin Pompin vaatteista pitää aika maltillisen määrän, mutta Hennesin pirteät värit täytti meillä joka huoneen heti kun sain paketin revittyä auki! Yhtään en malttaisi odottaa että pääsen näyttämään teillekin, millaisia uudistuksia värimaailmassa sain aikaan. Luvassa on jotain tosi räväkkää mun mittapuulla ;)!

Joulu siivottiin meiltä pois jo aika pian joulun jälkeen, mutta huonekuusi ja kuvan kukka saivat vielä toistaiseksi jäädä. En edes tiedä koko kukan nimeä, sen vain tiedän että meille se sopii täydellisesti, koska se on vielä elossa (siitäkin huolimatta, että kastelu on unohtunut useammin kuin pari kertaa). Viherkasvit ei ole koskaan olleet mun juttu, mutta näin maljakkoon tai lasiin upotettuna ne jopa toimii! Viime pääsiäisenä heitin ruukkunarsissin isoon maljakkoon ja jotain samantyylistä voisin tehdä nytkin, eri kukilla tosin.

Vihertääkö teillä sisällä?

0 Comments

 1. salmari 15 tammikuun, 2014

  Kukka on mehikasvi ja se tykkää, mitä vähemmän sitä kastellaan (se varastoi veden noihin lehtiin ja rupee mätänemään liiasta vedestä)! Mehikasvit on ihania ja helppoja ja hopean värinkin, jos haluat, niin voi pestä pois! Ihanalta näyttää kattaus ja koti! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 15 tammikuun, 2014

   Kiitos tuhannesti tästä! Ois varmaan googlettamallakin löytynyt, mutta laiskuuttani en oo jaksanut etsiä :). Toi kasteluntarve selittääkin sen miksi kasvi on meillä vielä elossa! Ja meenpä heti pesemään sen, noi hopeet on häirinnyt mua alusta asti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.