syksyn must-have: grey sweatshirt

Muotiblogit on viime aikoina olleet pullollaan vaaleanharmaita svetareita, ja vähitellen on ajatus sellaisen hankkimisesta alkanut itseänikin houkutella. Arkena tulee muutenkin käytettyä kotioloissa huppareita ja collareita, tämä trendi sopii mulle siis aivan täydellisesti! Toisaalta kyse on hieman erikoisesta trendistä, kun kaikilla pitäisi olla juurikin joku niistä Zoe Karssenin paidoista eikä yhtäkään niistä tällä hetkellä taida olla saatavilla missään. Taitaa olla markkinoijat käyttäneet harvinaisempi on houkuttelevampi ajattelua näiden paitojen suhteen, koska tuskin ainakaan harmaa collegekangas on mihinkään loppunut..

Keräsin netistä erilaisia vaihtoehtoja suosikkisvetareistani ja yllätys yllätys, niitähän löytyi :). Ihastuin Karssenin viiksiprinttiin, mutta kun sitä ei juuri nyt ole saatavilla, niin on keksittävä toinen vaihtoehto tilalle, ja ainakin omaa silmääni miellyttää myös Hennesin miesten puolelta löytyvä edullinen New York -paita. Vaikka svetari jo itsessään on melko sporttinen vaate, niin Lexingtonin vaihtoehto on jo vähän liian rennon oloinen. Loppujen lopuksi uskon päätyväni joko Karssenin lepakkopaitaan tai Reasonin Homies-tekstiin. Mikä teidän suosikki on? Ja onko kellään kokemuksia Asokselta tilaamisesta (ja etenkin koon vaihtamisesta, mikäli arvio ei osu oikeaan)?

1. 3. ja 4. Asos, 2. Mango, 5. H&M, 6. Lexington

Mitä sitten pukisin paidan kanssa? Sporttisempaan päivään hyvin sopisi farkut, lenkkarit ja pipo yhdistettyinä löysään ponnariin ja rennosti olalla roikkuvaan laukkuun. Tässä asussa viihtyisin varmasti niin kotiympyröissä kuin pikaisella kaupunkivisiitilläkin, rentous on nimittäin kovassa huudossa ainakin itselläni :).

Collegepaidasta saa siistimmän asun, kun vaihtaa lenkkarit korkoihin, laukun clutchiin ja farkut tekonahkaisiin housuihin. Voisin ajatella pukevani tämän kokonaisuuden arkena töihin (korkeat korot vaihdettuina ballerinoihin tosin..) tai kaupunkitreffeille ystävän kanssa.

 
Löytyykö teiltä jo harmaita svetareita? Omiin syksyn must have -juttuihin kuuluu myös uusi musta pipo ja aikamoinen lista kaikkea muutakin, mutta niistä laitan ihan oman postauksen myöhemmin..

0 Comments

 1. Elina /Elinamaista 17 elokuun, 2013

  Mulla on pari vuotta sitten hankittu vaaleanharmaa tiikeri svetari ja sitä edelleen käytän ahkeraan, uusi harmaa on tosin kyllä hankintalistalla. Nro:2 on kuvien paidoista mun suosikki, lepakkokin on kiva (mutta printti sellainen, johon ainakin itse kyllästyisin..)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 17 elokuun, 2013

   Tänäkin syksynä näytti olevan paljon tiikereitä svetareissa. Ja toi on muuten ihan totta että toi lepakko voi olla vaan tän syksyn juttu. Mangon paita olis ainakin neutraali ja vieläpä edullinen!

   Vastaa
 2. Pipsa 17 elokuun, 2013

  Mun lemppareita on 2 ja 4. Harmaa svetari olisi kyllä ihana, mutta nyt tuntuu että ihan jokaisella sellainen on. Mutta jos sopiva yksilö tulee vastaan, ostan sen aivan varmasti!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 17 elokuun, 2013

   Samat suosikit kun mullakin! Onhan näitä paljon, mut toisaalta kiva kun kaikilla on omalla tekstillä.

   Vastaa
 3. Jemina 17 elokuun, 2013

  Mullakin pari vuotta sitten Vero Modasta hankittu harmaa gollari. Se ei ole ihan noin rento, kun siinä on satiinirusetti. Tykkään edelleen kovasti! <3 Nyt harkitsen tämän Henkkamaukan gollarin hankkimista: http://www.hm.com/fi/product/16431?article=16431-A Vähän siistimpi versio tämäkin.:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 17 elokuun, 2013

   Satiinirusetilla svetari on varmaan ihan superhieno! Mäkin kattelin tota nättiä pitsikuvioitua, mutta ajattelin että hankkisin tällä kertaa vaaleamman harmaan, kun tummanharmaata löytyy jo kaapista jonkin verran. Mutta tosi ihana toikin kyllä on!

   Vastaa
 4. Rea H 17 elokuun, 2013

  Nää on munkin lemppari värejä , ihania kollaaseja . 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 17 elokuun, 2013

   Harmaa on yks munkin luottoväreistä, niin sisustuksessa kun vaatteissakin :)!

   Vastaa
 5. Anonymous 19 elokuun, 2013

  Pitikö kirjoittaa ”favourite”? 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 elokuun, 2013

   Itsellä vähän vaihtelee kumpaa milloinkin tulee kirjoitettua, mutta laitetaan ensi kerralla favourite :)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.