viimeistä lomaviikkoa viedään!

Tosiaan, Minealla on menossa toistaiseksi viimeiset lomapäivät, ja ensi viikolla hoidossa pitäisi aloittaa ihan ilman äitiä ja isiä. Hurjaa miten nopeasti tähän on tultu, taaksepäin ajateltuna äitiysloman 1,5 vuotta ei tunnukaan yhtään niin pitkältä ajalta! Ainut mikä tuntuu pitkältä on se aika, jolloin olen viimeksi ollut töissä. Tänään nimittäin kävin pyörähtämässä työpaikalla, ja ajatuskin siitä, että ensi viikolla pitäisi osata olla täysipainoinen, tehokas työntekijä, tuntuu tällä hetkellä aika kaukaiselta. Jotenkin sitä ei osannut ajatella, että työpaikalla kaikki on jatkunut entiseen malliin poissaollessani eikä homma jatkukaan siitä, mihin minä sen jätin. Aika ei pysähtynyt töissä, vaikka oma elämä onkin pyörinyt hetken aikaa vain oman kodin ympärillä.
Tällä viikolla olemme jälleen käyneet päivittäin Minean kanssa tutustumassa (eli leikkimässä, syömässä, uimassa piha-altaassa ja pomppimassa trampoliinilla) tulevaan hoitopaikkaan, ja muutamana päivänä Minea on jopa ollut tunnin verran itsekseen hoitotädin ja muiden tyttöjen kanssa. Kaikki on tähän asti mennyt loistavasti, ilman minkäänlaisia kiukkuja, ja se jos mikä ilahduttaa omaa mieltäni!
Meillä on siitä hyvin onnellinen tilanne, että sain järjestettyä itselleni maanantait vapaiksi, jotta Minea saa viettää pidennettyä viikonloppua kotona. Lisäksi työni lopetan joka päivä kahdelta, jolloin saan Minean haettua hoidosta heti päiväunien ja välipalan jälkeen. Meidän ihana perhepäivähoitajamme pitää torstai-iltapäivisin hoitolapsilleen toisen hoitajan kanssa jumppatunnin läheisen päiväkodin salissa, ja siihen haluamme ehdottomasti Mineankin pääsevän osallistumaan. Näinä päivinä tyttö haetaan kotiin sitten vähän myöhemmin.
On jännittävää nähdä, kuinka arki alkaa meillä rullaamaan, mutta eiköhän se vielä melko helppoa ole yhden pienen lapsen kanssa. Uniasiat minua mietityttävät eniten, jo tällä viikolla yöt on nimittäin nukuttu huonosti. Voisikohan se johtua jo näistä parista hoidossa vietetystä tunnista ja siitä, että hoitoon menosta ja hoitopaikan muista tytöistä on Minealle koitettu puhua jo mahdollisimman paljon..? Yhtenä iltana Minea jopa oli huomaamatta keksinyt nukkumaanmenon jälkeen kiivetä ite pois pinnasängystään ja tepasteli pokkana olohuoneeseen. Pitäisi varmaan alkaa harkita pinniksen laidan poistoa..
Tällä viikolla on muuten tapahtunut erityisen kivoja juttuja, monien ystävien tapaamisen muodossa. Nämäkin mustikkapiirakan syöntikuvat on otettu, kun valloittava Evelina tyttöineen kävi kyläilemässä. En olisi koskaan voinut uskoa, että blogini lukijamäärä olisi jonain päivänä näinkin suuri (arvonta on kyllä vielä tulossa :)..), enkä myöskään osannut kuvitella sen tuovan uusia samanhenkisiä ystäviä. Toisaalta se on hyvinkin järkeenkäypää, kun ajattelee että toisen blogista tykkääminen myös hyvin todennäköisesti tarkoittaa sitä, että kemiat voi myös tosielämässä käydä yksiin. Mustikkapiirakan ohjetta en tosin tällä kertaa täällä jaa, siitä tuli sen verran peruspiirakan makuista :).

6 Comments

 1. Lefa 8 elokuun, 2013

  Söpö tyttö, ihana paita! Kohta se pikkuneiti on jo hoidossa 🙂 Aika lentää. Tsemppiä töihinpaluuseen <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 elokuun, 2013

   Kiitti! Niinhän se menee, mut onneks pian on myös lomatkin edessä :).

   Vastaa
 2. Rea H 8 elokuun, 2013

  Tsemppiä töiden alkuun 🙂 Ihanan leppoisa ja luottavainen mieli sinulla <3 Niin ja hyvin pehmeä lasku lapsellekin , ihanaa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 elokuun, 2013

   Kiitos! Ainakaan vielä en oo osannut stressata juuri lainkaan, mutta katotaan nyt millä mielellä tiistaina oon kun tosi on kyseessä..

   Vastaa
 3. Evelina 9 elokuun, 2013

  Ihana Melina ja Minea <3! Ja ihanaa mustikkapiirakkaa, eikä mitään tavallista piirakkaa! Jota meidän jäljiltä kyllä löytyi varmaan joka nurkasta ja teidän kauniista kalusteista :)! Ollaan yhteyksissä ensi viikolla niin mennänä taas lenkille tai nähdään tyttöjen kanssa <3!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 elokuun, 2013

   Ehdottomasti nähää taas ens viikolla! Ja vähintään lenkin merkeissä, oon herkutellu luvattoman paljon..Tuolit olis joka tapauksessa uusia päällysiä vaille, ettekä te mitään sotkenu!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.