viikonloppuna

 

Kun sukulaisissa vierailut on viime aikoina jääneet minimiin niin eilen päätimme kunnostautua ja kävimme kyläilemässä Mikkelissä. Ennen sielläkin tuli vierailtua paljon enemmän, mutta ajomatkojen ajoittaminen uniaikaan tuntuu niin hankalalta, että pitkiä matkoja on vältelty parhaamme mukaan. Nyt Mikkelissä odotti mieheni isovanhempien uusi kodikas asunto ja tietenkin valtavan ihanat Minean isomamma ja isopappa.

Minealla oli päällään jokin aika sitten Zalandosta tilattu Benettonin samettimekko. Ostamisen jälkeen mekko oli unohtunut minulta kaapin pohjalle, mutta nyt se osui käteeni kun tein inventaariota Minean vaatekaapissa. Myytävää tavaraa kertyi pari laatikollista ja viikonlopun aikana sain jo kassillisen eteenpäin Facebookin lasten kirppiksellä. Paljon vaivattomampaa ja nopeampaa kuin Huuto.net ja ostajat oman paikkakunnan kirppikseltä yleensä tulevat hakemaan vaatteet kotoa asti.
Laskiaiseen kuuluu mielestäni olennaisena osana ulkoilu, joten sitä mekin ollaan tänään tehty. Tosin aika pikaisesti kun taivaalta on satanut koko päivän märkiä rättejä. Olisin halunnut kävellä järven toisella puolella olevalle laavulle syömään pullia ja juomaan kuumaa kaakaota termospullosta, mutta se jääköön vaikka ensi viikonloppuun, kun juhlitaan minun vanhenemista. Laskiasipullat tein TÄLLÄ PULLARESEPTILLÄ. Pullista tuli hieman tummia, kun leipurin pikkuapulainen oli huomaamatta käynyt säätämässä uunin lämpöasteet mieleisekseen. 🙂

0 Comments

  1. Lefa 12 helmikuun, 2013

    <3 <3 <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.