viikonloppu rennosti kotiympyröissä

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Onko siellä muita jotka on tänään kärsineet kunnon maanantaifiiliksestä? Onnekseni sain hypätä maanantaityöpäivän yli, mutta toisaalta tämä pieni alakulo onkin varmasti johtunut huomenna edessä olevasta Minean ensimmäisestä hoitopäivästä. Kun vielä pari päivää sitten totesin, ettei jännitys ole vielä iskenyt, niin tänään tunteet on myllertänyt oikein kunnolla :). Päivällä teki melkein mieli perua koko juttu ja jatkaa hoitovapaata, eikä tunnelmat vieläkään ole sen paremmat. Ainoastaan asian vääjäämättömyyden olen illan mittaan alkanut hyväksymään.

Huomisen suunnitelmaa muutimme niin että mieheni viekin Minean aamulla, jotta välttyisimme pahimmilta tunteenpurkauksilta niin äiti kuin tyttökin ;). Tänään hoitopaikassa käydessämme Minea tarkisteli vähän väliä, että olin varmasti paikalla, joten äitilleen tyttö varmasti kiukuttelisi huomennakin enemmän. Voi olla että kotiin hakiessa saankin sitten kunnon kiukkuryöpyn päälleni, mutta se on helpompi kestää kuin aamulla pieni perään huutava tyttö.

Sitten niihin viikonlopun touhuihin.. Alunperin suunnitelmana oli mökkeillä Mikkelin suunnalla, mutta sen peruuntuessa vanhempani tulivatkin kyläilemään ja toivat Minealle serkkuni lapsilta pieneksi jääneen pyöränistuimen ja Nalle Puh -kolmipyörän. Myöskin mieheni osti tuttavaltaan Minealle jo alkukesästä kuvissa näkyvän kolmipyörän, ja nyt niitä löytyy meiltä siis kaksin kappalein! Sain jokin aika sitten tädiltäni hänen vanhan pyöränsä, jolla suunnittelin huristelevani kesän aikana Minean kanssa, joten pyöränistuin tuli todelliseen tarpeeseen. Kesä ehkä alkaa jo olla vähitellen ohi, mutta ehdimme varmasti vielä tehdä muutaman pyöräretken ennen huonompia kelejä..

Lauantaina kävimme pyörähtämässä paikallisilla markkinoilla, joiden mieheni kiusoitteli olleen minulle viikon kohokohta. Niin hymyssä suin olin kuulema koko aamun ollut :)! Markkinoilla söimme tähtitieteelliset 4,5 euroa maksaneet muurinpohjaletut, ja äitini osti Minealle hoitoa varten suloisen kangaskassin. Kassin teksti sattui olemaan aika osuva (saatan vaikuttaa itepäiselt mut oikeest oon vaa voimakastahtone)!

 

Markkinahumuun lähdin hyvin perusvaatetuksessa, ja mietinkin pitkään laitanko asukuvia ollenkaan tänne blogin puolelle, mutta eipä asukuvani ole aiemminkaan mitään niin kovin erikoisia olleet, joten menköön tämän kerran. Näettepähän ainakin millaisissa retkuissa sitä täällä yleensä liikutaan ;)! Erilaiset neuleet on aina olleet vaatekaappini kulmakiviä, ja aikomuksena olisi tänä syksynä neuloa itsekin muutama. Päätin myös jättää tulevaisuudessa kaikki tekokuituiset yksilöt ostamatta. Määrän sijasta panostan ennemmin laatuun enkä tahdo enää sijoittaa yhteenkään sähköistyvään vaatekappaleeseen senttiäkään. Tiedätte varmaan tunteen kun paitaa saa nykiä irti reisistä pitkin päivää..?

Samalla markkinareissulla kuvasin vielä kauniissa Naissaaren maisemassa Minean uutta NopsuPopsulta saatua ruusukepipoa. Niitä kuvia tulossa siis lähipäivinä..

0 Comments

 1. No voih, kyllä se arki alkaa luistamaan ja asiat lutviutuu paikoilleen. Tsemiä huomiseen!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 elokuun, 2013

   Eiköhän se tästä, kunhan itekin tottuisi työrytmiin ja aikaisiin aamuihin..

   Vastaa
 2. Elina /Elinamaista 13 elokuun, 2013

  Pitääkin kaivaa tuo PdL:n takki meidän neidille käyttöön (unohtunut kaappiin). Meillä takki on khakin värisenä. NopsuPopsun pipot on kyllä supersöpöjä!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 elokuun, 2013

   Meillä takki on ollu jo tosi paljon käytössä just näillä keleillä. Mä ihastuin alejen aikaan tohon minttuun oikein kunnolla ja tilasin kaikki vaatteet siinä värissä :).

   Vastaa
 3. Laura 13 elokuun, 2013

  Tsemppiä hoitoon ja töihin! Meilläkin isi on lähes poikkeuksetta hoitanut hoitoon viennin, mikä on mahdollistanut sekä pojan pitkät aamut ja aamupalan kotona että säästänyt äidin lähtöitkuilta.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 elokuun, 2013

   Kiitti! Mulle tuli vähän raukkamainen olo aamulla kun välttelin vastuuta ;), mutta homma meni varmasti Minealtakin kivuttomammin isin kanssa.

   Vastaa
 4. Lefa 13 elokuun, 2013

  Tsemppiä Miudelle hoitoon ja äidille töihin, hyvin ne menee!!!! <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 elokuun, 2013

   Kiitos! Minealla oli onneks menny tosi hyvin, omasta työnteosta en olis ihan niin varma :).. Ajatukset tuntuu olevan vähän lomalla vielä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.