veneretki saareen & mintunväristä Pomppia

Heippa!
Taas on melkein yksi viikko takana ja nyt täytyy todeta, että onneksi tästäkin selvittiin. Tiistaina oli nimittäin aikamoinen epäonnistumisten päivä, kun ensin aamulla pilasin lounasruokamme maustamalla sen liialla pippurilla, aamupäivällä Minea kompastui ystäväni luona kynnykseen ja löi hampaansa ylähuuleen, iltapäivällä Minea kaatui keinuhevosensa kanssa ryminällä lattialle ja illalla sain viestin, ettei eräs toivomani asia tulekaan onnistumaan. Joskus kaikki vaan tuntuu menevän niin pahasti mönkään, että niinä päivinä on parempi olla yrittämättä mitään kovian suuria, tippuu sitten matalammalta ;).
Onneksi tiistaita lukuunottamatta kaikki on mennyt normaalisti (mitä nyt Minea eilen tippui tuolilta ja löi poskensa pöydänjalkaan), ja tällä hetkellä omat laukkuhaaveetkin näyttäisi ehkä jopa toteutuvan yhden kauniin yksilön kohdalla. Viime sunnuntaina laskimme vesille pienellä moottorilla varustetun soutuveneen, jonka mieheni osti jo keväällä meille, jotta pääsisimme myös kesäaikaan käymään vastarannalla sijaitsevalla laavulla grillaamassa. Päätimme säitä uhmaten lähteä samantien pienelle ensiajelulle ja pakkasimme mukaan paljon evästä ja aurinkoista mieltä.
 
Kumma kyllä Mineakin suostui pitämään päällään pelastusliivejä, ja tyttö tykkäsi veneen keinumisesta kovasti. Pientä kekseliäisyyttä sai tosin käyttää, ettei Minea lähtenyt kävelemään ympäri soutuvenettä, ja haettiin me yksi järveen tippunut lapiokin soutaen takaisin..
 
Näissä kuvissa näkyy Minean päällä ihanat mintunvihreät Pompin 40%:n alennuksesta tilatut leggarit ja tunika. Leggaripaketissa tuli toisetkin (minttu-valkoraidalliset) samanlaiset ja myöskin mintunvärinen fleecetakki ja sukkia. Vielä yksi tilaus lähtee meiltä kunhan alennukset kipuaa 60-70%:iin ja mikäli kokoja on vielä jäljellä. Pink Dreams -blogista TÄÄLTÄ näette jo pienen vilauksen POMPdeLUXin AW13 -mallistosta, ja itseäni se ainakin miellytti kovasti noin värien ja materiaalien kannalta. Odotatteko te yhtä malttamattomina syksyn mallistoa? Onneksi omat kutsut on jo varattuna heti syyskuun alkuun!
 
Tänään meillä on kiva iltapäivä, kun lähdemme kohta koko perheen voimin ulos syömään ja tapaamaan opiskeluaikojeni ystäviä. Mineaakin on pidetty tarpeeksi kauan nälässä niin, että kaikki edellytykset paikallaan pysymiselle ja siististi syömiselle on valmiina. Saa nähdä miten käy :), pitäkää peukkuja!

0 Comments

 1. Elina Eliina 4 heinäkuun, 2013

  Kauniita nuo mintunväriset PdL:n vaatteet, minä sain vihdoin tehtyä tilauksen ja aika pinkkivoittoinen siitä tuli 😉 Itsekkin meinasin tilata lisää sit kun alet on -70%, jos vaan vielä kokoja löytyy. Me ollaan käyty tuolla samalla laavulla paistaan makkaraa talvella (vuosia sitten).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 5 heinäkuun, 2013

   Jotenkin olin tän mintun sivuuttanut silloin keväällä, mutta väri olikin tosi nätti. Katselin, että jo nyt monet tuotteet oli myyty loppuun, mutta eihän sitä tiedä jos vielä tulee palautuksia..

   Vastaa
 2. Sini 4 heinäkuun, 2013

  Suloiset mintut!Juu eiköhän sieltä syksyn mallistosta löydy taas paljon ihanaa, joskin kovin monelle jutulle ei olisi tarvetta. Peruspaitoja ja leggareita täytyy kyllä aina tilata, ne on parhaita!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 5 heinäkuun, 2013

   Eihän sitä vaatetta koskaan niin kauheasti tarttis, mutta jotkut jutut on vaan ihan pakko saada! Mä aion hillitä ostamista siihen asti että saa hamstrata PdLää 🙂

   Vastaa
 3. Willa Foxin Satu 4 heinäkuun, 2013

  Meillekin tuli alepaketti tänään, on ne vaan ihania vaatteita. 🙂 Tosi malttamattomana odotan syksyn mallistoa, minullakin on kutsut sovittuna heti kauden alkuun.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 5 heinäkuun, 2013

   On kyllä käsittämätöntä miten yksi vaatemerkki voi kerta toisensa jälkeen onnistua mallistossaan niin hyvin! Mulle nimittäin kelpaisi PdLn vaatteista mitkä tahansa.

   Vastaa
 4. Söpöt vaatteet! Ja todellakin nuo vaatteet koukuttaa 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 heinäkuun, 2013

   No niinpä! Ihan liian nättejä mallistoja toinen toisensa perään!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.