uusin hankinta laukkukokoelmaan

Vaatehuoneeseeni on muuttanut uusi kaunis, tummanruskea asukas! Tuolla se hyllyllä köllöttää säilytyspussissaan nahalta tuoksuen ja ensimmäistä käyttökertaa odottaen. Ja mikäs sen ollessa, kun hyvään, rakastavaan kotiin se pääsi ja tulee varmasti tulevaisuudessa olemaan monenlaisessa mukana.

Laukkupohdintojani esittelin teille muutama viikko sitten täällä, ja lopulta ratkaisun sai aikaan kaksi asiaa. Helsingin visiitillä olin käynyt sovittelemassa ainoastaan Mulberryn Alexaa, ja halusin ehdottomasti tilata laukun, jonka olin luonnossa nähnyt ja sovittanut. LV:n Alma kummittelee edelleenkin hyvällä tavalla mielessä, joten eiköhän sekin jonain päivänä kaappiini vielä päädy ;). Toinen ratkaiseva tekijä oli se, että löysin tummanruskean Alexan pienellä alennuksella. Selvä merkki siis, että kyllä tämä on se minun tuleva laukkuni :).
Jahkailin kahden eri koon välillä (jahkailun aiheita oli siis vähän joka vaiheessa ostosprosessia :)), ja päädyin isompaan oversized-malliin. Onneksi niin sillä laukku ei tunnu lainkaan liian suurelta, vaan on täydellinen käyttötarkoitukseeni työlaukkuna. Vaikka olen ehtinyt ihailemaan laukkua vasta täällä kotona, niin mielessä on jo vaikka kuinka monta asukokonaisuutta, joihin haluan laukun yhdistää, ja keräsin teillekin kaksi melko erilaista kollaasia Alexan ympärille. Vaaleisiin shortseihin ja löysään sifonkipaitaan pääsen pukeutumaan heti ilmojen jälleen vähän lämmetessä (todennäköisesti siis lomamatkallamme), sillä molemmat löytyy jo valmiiksi kaapistani. LV:n rannekoru on taas yksi niitä haaveilun kohteita ja nudet ballerinat aion käydä lauantaina sovittelemassa Zarassa.
BALLERIINAT: Zara // PUSERO: Zara // SHORTSIT: Zara // LAUKKU: Mulberry // RANNEKORU: LV

Täydellistä vaaleaa trenssiä en vielä omista, mutta Stokkalta ostamani Burberryn kevyttoppatakki käy syksyllä hyvin sen sijasta. Kollaasia tehdessäni kurkin samalla Hennesin uutuuksia, ja sieltä löytyisi näiden superstrech housujen ja valkoisen paidan lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista. Aion vielä malttaa kuitenkin mieleni siihen asti, että lauantaina pääsen ensin kiertämään Zaran ja Mangon valikoiman läpi. Jokohan ne syysuutuudet on ehtineet kauppoihin..?

SIFONKIPAITA: H&M // HOUSUT: H&M // KELLO: Michael Kors // KENGÄT: Christian Louboutin // HUIVI: LV // TRENSSI: Burberry // LAUKKU: Mulberry

 Mutta mitäs sanotte? Miellyttääkö laukku ja iskeekö kollaasit? Myöhemmin laukusta on tulossa sovituskuviakin, varmaan saatte nähdä sitä vielä moneen kertaan syksyn aikana :).

0 Comments

 1. Lefa 18 heinäkuun, 2013

  Hyvä valinta! 🙂

  Vastaa
 2. Ihan loistava laukku!

  Vastaa
 3. Emilia 19 heinäkuun, 2013

  Upea laukku ja kauniit kollaasit 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 heinäkuun, 2013

   Taidankin skipata kokonaan ekan kollaasin ja kaivella toisen vaatteita esille! Sen verran kylmä on viime päivinä ollut ainakin Keski-Suomessa.

   Vastaa
 4. Willa Foxin Satu 19 heinäkuun, 2013

  Ihana laukku! Kiva nähdä sit sovituskuvia, et minkä kokoinen on käytössä, kun olen itse sitä miettinyt, että jos Alexaan päädyn, ostanko tämän vai sen perusmallin.

  Vastaa
  • Willa Foxin Satu 19 heinäkuun, 2013

   Niin ja piti kysyä, että mistä tilasit tämän ja oliko millainen ale? 🙂

   Vastaa
  • Melina / Minishow 20 heinäkuun, 2013

   Instassa niitä sovituskuvia tänään jo vilahtelee ;). Ite oon ehdottoman tyytyväinen tähän oversize kokoon. Oon semmoiset 163cm pitkä eikä laukku näytä lainkaan isolta näinkään lyhyellä.Tilasin omani Tallinnan Mulberryltä, kun sieltä löytyi ruskea oversize (muualta kaikki oli myyty). Kultahipun Evelina sanoi, että siellä olisi vielä yksi ollut. Alennusta oli muutama satanen, ihan kivasti siis!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.