uusi hiussuihkesuosikki

Lähes kaikilla taitaa jo olla käytössä hiuspuuteri ja kuivashampoo (myös itselläni), ja toimiihan ne! Jos haluaa jättää hiukset ilmavasti auki, tulee hiuspuuteri tarpeeseen ja kuivashampoota voi suihkaista antamaan lisää nostetta tyveen. Olen kuitenkin huomannut tämän yhdistelmän olevan melko tuhti ja jopa jättävän hiukset aika käsitellyn tuntuisiksi. Siksi kiinnostuin valtavasti kuullessani suola- ja sokerisuihkeista, ja testaamaanhan niitä oli päästävä.

Suihkeet oli minulle täysin uusi juttu enkä tiennyt niistä juurikaan mitään etukäteen, joten marssin sisään ensimmäiseen kaupungilla vastaantulevaan kampaamotuotteita myyvään liikkeeseen ja pyysin suolasuihketta. Myyjä kertoi sokerisuihkeen jättävän hieman tahmeamman pinnan, mutta muuten toimintaperiaate on molemmissa sama eli hiuksista pitäisi saada luonnollisen kuohkeat.

Tältä hiukset (ja väsyneen äidin naama ;)) näyttivät ennen minkäänlaista käsittelyä..

Mukaani lähti Tigin Sessions-tuotesarjan Salt spray, ja muutamien kokeilukertojen jälkeen olen jo aivan koukussa. Hiuksen pinta tosiaan tuntuu karheammalta, jolloin tupeeraus on helpompaa eikä tunne päivän jälkeen ole kuitenkaan lainkaan tahmainen. Enemmän olen suihketta käyttänyt pitäessäni hiuksia auki, mutta hyvin se toimii myös poninhäntään suihkutettuna. Suolasuihke käy myös tukemaan luonnollisen näköisiä kiharoita, monitoimituote siis!

 
Ja tältä hiukset näyttivät pelkän suihkeen ja sormilla haromisen jälkeen.
Huomaatteko eron? Suolasuihke lähti mukaani myös tänne matkalle, mutta enpä ole sitä kovin paljoa suihkinut, kun merivesi tekee täysin saman vaikutuksen luonnostaankin. Pitäisi varmaan säilöä merivettä hieman mukaan niin surffilook talvellakin olisi taattu ;)! Oletteko muut vielä ehtineet kokeilla suola- tai sokerisuihketta?
P.S. Mahtavaa nähdä, että Minishown lukijoita on jo yli sata, sydämellisesti tervetuloa jokainen! Lupaan järjestää jonkun kivan arvonnan ensi viikolla kotiin päästyämme ;).

0 Comments

 1. Kerttu / Modernisti Kodikas heinäkuu 31, 2013

  Heippa! Enpä ollut tuosta kuullutkaan aikaisemmin, olisi hauska testata tuotetta! Asiasta toiseen, onko sinulla vielä se Elixian kortti vailla uutta omistajaa? Vai muistanko asian ihan väärin.. 🙂

  Vastaa
 2. Tessa heinäkuu 31, 2013

  Oon kuullut mutten testannut. Hiuspuuterit kovassa käytössä, kuivashampoo myös muttei niin kovassa;)

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 2, 2013

   Suosittelen kokeilemaan tätäkin, varsinkin jos tykkää puuterista ja kuivashampoosta.

   Vastaa
 3. Onnenetsijä elokuu 1, 2013

  Kiitos kun muistutit noista suolasuihkeista 🙂 Minun mielestä niillä ei tule ihana niin mattainen tulos kuin esim kuivashamppoolla niin on siitä parempi vaihtoehto 🙂 Kyllä huomaa eron!

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 2, 2013

   Toi on kyllä totta, että suolasuihke antaa enemmän sellaista rantalookkia. Mutta muotoiltavuus on aika lailla samaa luokkaa.. Arkena tykkään tästä enemmän, juhlaan ehkä sitten puuteri ja shampoo.

   Vastaa
 4. siitsi elokuu 4, 2013

  Kuinka paljon tuollainen suolasuihke maksoi ? 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 4, 2013

   Tämä Tigin suihke oli melko tyyris ja maksoi noin 20€. Uskon kyllä, että edullisemminkin suolasuihketta saa, itse vain tartuin ekaan pulloon, jonka sillä hetkellä näin..malttamaton luonne ;).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.