uudet vaatteet

 
 
 
Meinasin aluksi laittaa kaikki kuvat tänään värittöminä kuvaamaan tätä tämänhetkistä olotilaa. Suututtaa hieman, kun ilmat on olleet jo useamman päivän kovin huonot eikä Minean kanssa pääse kunnolla ulkoilemaan. Iltapäivästä satoi vettä, joten päätimme olla menemättä ulos lainkaan ja aamulla nökötimme puistossa paleltuen kovassa viimassa ja kylmässä, kosteassa kelissä. Vaunujen valkoinen, nahkainen kantokoppa sai viimeinkin lähtöpassit ja käyttöön pääsi kokonaan musta ratassysteemi, joka sietää huomattavasti paremmin vesilätäkössä lätrännyttä lasta.
 
Säät harmittaa lähinnä Minean puolesta, itse kun olen aina pitänyt sateesta, jolloin voi hyvällä omatunnolla laiskotella kotona kynttilöitä poltellen. Enemmänkin ehkä suututtaa se, että kaikki sisällä otetut kuvat näyttää aivan kamalan suttuisilta valon puutteen vuoksi. Siihen voi vielä lisätä erittäin liikkuvaisen ja kamerasta kiinnostuneen 1-vuotiaan, josta on melkein mahdotonta saada tallennettua vilaustakaan edes videon muodossa. Omalla ostoslistallani on jo pitkään ollut uusi objektiivi ja irrallinen salama, joilla kuvat saisi onnistumaan paljon paremmin, mutta kaupoilla kiertely on nykyään niin harvinaista, ettei aika meinaa riittää minkäänlaiseen etsiskelyyn. Koittakaa siis kestää blogin nykyistä ilmettä, ainakin niihin aurinkoisiin päiviin asti.
 
Nappailin tänään muutaman kuvan äitini uusimmista hankinnoista (tässä siis vain murto-osa!?!), ja Lindexin uudet rennot farkut ja pitsipaita Minealla olikin jo heti päällä. Kuvassa näkyy myös Muumi-tietokone, jonka tuomista meille yritin kovasti vastustella, mutta tuossa se nyt lelulaatikossa kirkuu niin kirkkaanvihreänä ja kovaäänisenä, että migreeni tulee melkein pelkkää kuvaakin katsoessa. Löytyykö muilta leluja, jotka itse olisitte ennemmin jättäneet kaupan hyllylle? Minea on tietokoneestaan melko kiinnostunut ja huutelee meille avaaaa! kun ei itse ole vielä keksinyt, mistä kannen saa auki. Suotakoon siis tytölle mieluisat lelut, vaikka ne ei äidin korvaa tai silmää miellyttäisikään.


Pirteää viikkoa kaikille!

0 Comments

 1. Henna 15 huhtikuun, 2013

  Milja sai joululahjaksi ärsyttävän Fisher Pricen laulavan koiran. Otti kyllä niin päähän ne luritukset, että olisi saanut ennemmin jäädä sinne kaupan hyllylle koko koira. Aika nopeasti ne kaikki rimpsut tuli opittua ulkoa..

  Vastaa
  • Melina M 16 huhtikuun, 2013

   Meiltäkin löytyy yksi traktori (taitaapa olla tuon samaisen Fisher Pricen), joka sekään ei ole meidän ostama. Minea on kuitenkin sen avulla oppinut onneksi jotain kivaakin, nimittäin laulamaan Piippolan vaaria. 🙂

   Vastaa
 2. Triinu 16 huhtikuun, 2013

  Meillä ei ole yhtäkään soivaa tai puhuvaa lelua. Kyläillessä paikassa, jossa oli äänteleviä leluja lapset pienempänä pelkäsivät niitä :)Sittemmin tilanne on korjaantunut, eikä mölylelut enää pelota.

  Vastaa
  • Melina M 16 huhtikuun, 2013

   Miten on mahdollista, ettei kukaan ole tuonut niitä edes lahjaksi? Nimimerkillä kateellinen :DD

   Vastaa
 3. Elina Eliina 16 huhtikuun, 2013

  Soivat lelut on ärsyttäviä, onneks niitä on saatu vain muutamia ja neiti ei niistä oiekin edes välitä.

  Vastaa
  • Elina Eliina 16 huhtikuun, 2013

   Ps. Ihania vaatteita Minealla kesäksi!

   Vastaa
  • Melina M 16 huhtikuun, 2013

   Minea pimputtelee juuri soivia leluja päivittäin ja vähän väliä. :/ Onneksi myös musiikin soittaminen cd:ltä kuuluu lempijuttuihin.

   Vastaa
 4. maisamiisa 16 huhtikuun, 2013

  Ihana pieni ja ihania vaatteita 🙂

  Vastaa
  • Melina M 16 huhtikuun, 2013

   Kiitos ja tervetuloa lukemaan! Kiva blogi myös sinulla 🙂

   Vastaa
 5. Ihania vaatteita! Niin sun ja Minean näköisiä 😉

  Vastaa
  • Melina M 16 huhtikuun, 2013

   Osaa tuo mummi hyvin shoppailla 😀

   Vastaa
 6. Hanna 17 huhtikuun, 2013

  Jostain kumman syystä ne kaikista äänekkäimmät tuntuu olevan mun hankintoja jostakin kirpparilta… hetken mielijohteesta sitä on ajatellut, että ”jee, tällä ne leikkii vähän aikaa kun pitää näin kauheeta ääntä…”Tytylle olen ostanut koiran, joka räksyttää, heiluttaa häntää ja kävelee. Onneksi siinä on off- nappi. Ja Veikalla on piano, jonka desibelit on kaakossa kun sen käynnistää.Yleensä noista leluista tulee mieleen, että niiden tekijät kuvittelee lapsilla olevan jotenkin huono kuulo…

  Vastaa
  • Melina M 17 huhtikuun, 2013

   Hahaa, toi viimeinen kommentti on kyllä niin totta. Ja toisaalta, mikä vaan lelu kelpaa meillekin, jos sillä saa varastettua hetken omaa aikaa. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.