tummaa vai vaaleaa hiusväriä?

Olen ihan tietoisesti vältellyt ajan varaamista kampaajalle viime viikkoina, koska en ole osannut päättää, mitä hiuksilleni oikein tahtoisin tehdä.. Nyt asialle on kuitenkin jo ihan pakko tehdä jotain, koska tämänhetkinen juurikasvuni ei enää millään muotoa ole muodikas, vaan hiuspituudessani näkyy varmaankin neljää eri sävyä omasta värjättyyn.
Jo viime kerralla värjäytin hiuksiini liukuvärjäyksen, jotta saisin vähitellen tyven sävyn lähemmäs omaani eli tummanruskeaa. Olen jo useamman vuoden vaalennuttanut hiuksiani, ja se on valitettavasti alkanut näkyä hiusten kunnossa sekä paksuudessa. Kokeilin lyhyttäkin mallia (Rihanna tyyliin) joitakin vuosia sitten, mutta viihdyn kuitenkin parhaiten pidemmässä tukassa, ja siksi haluaisin saada hiukseni vähitellen parempaan kuntoon.
Keräsin jälleen Pinterestistä muutamia inspiraatiokuvia mahdollisista värimalleista auttamaan minua sävyn valinnassa. Viimeksi sävytimme tyven melko maltillisesti hieman latvaa tummemmaksi, sillä en missään nimessä toivo liian mustavalkoista yleisilmettä. Nyt kuitenkin vähän tummempi kokonaissävy on alkanut kiinnostamaan, ja liukuvärjäyksestä olisi vielä helppo palata vaaleampaan jos päätös alkaisikin kaduttaa jälkikäteen. Mikä on teidän suosikki näistä ideakuvista?
Ensimmäisen kollaasin tummemmista sävyistä ihastuin erityisesti oikealla olevaan Jessica Bielin tyyliin. Sävy on luonnollisen kaunis ja riittävän pehmeä, ettei väri saa kasvoja näyttämään kalpeilta. Kuitenkin vähän arveluttaa, olisiko väri sittenkin liian tumma minulle..
Vaaleampisävyisten joukosta löytyy muun muassa kaunis Blake Lively, jonka tyylistä tykkään muutenkin ihan hirmuisesti. Itse asiassa monena sunnuntaina tuleekin telkasta seurattua Gossip Girliä ihan vain Blaken vaatteita ihastellakseni. 😉 Suosittelen! Suosikkini näistä kuvista kuitenkin on alhaalla vasemmalla Drew Barrymoren kaunis sävytys.
Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan, ja pikimmiten, sillä kampaaja-aikani on ihan lähipäivinä. Miten naisille voikaan olla niin hankalaa kampaajalla käynti? 😉 Helppoa on joka kerta pitäytyä samassa mallissa ja värissä, mutta jahkailu alkaa heti, kun pitäisi uskaltaa jotain uutta. Katsotaan tunnistaako minua enää ollenkaan tämän kampaajakäynnin jälkeen.. 🙂

0 Comments

 1. Evelina kesäkuu 27, 2013

  Mulla oli ihan samoja ajatuksia tovi sitten ;)! Näistä mun suosikkini ovat myös Jessican hiukset, aivan huikeat! Vaaleimmista tykkään eniten Beyoncen väristä, mutta se ei tosin ole kovin liukuvärjätty, vaan tyvi jätetty tummemmaksi vain :)! Tuo Drew:n tukkahan on varmasti lähimpänä sitä mitä sinulla nyt on? Kauniitahan nämä kaikki ovat ja uskon että sinulle sopii mihin vain päädytkin :D! Olipas varmasti paljon hyötyä tästä minun kommentista..

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 27, 2013

   Heh, kyllä tosta jotain sain selkoa 🙂 Taidan kyllä olla rohkea tällä kertaa ja laittaa kunnolla tummaksi.. Jessicaa kohden siis!

   Vastaa
 2. Rea H kesäkuu 27, 2013

  eka kollaasi kolahtaa ja supertumma tyvi , ei haittaa jos semiliukuvasti vaalenee sitten ja taittaa ruskean tai vaikka kuparin eri sävyihin.nim. tumma tyvi vaaleen ruskee liuku 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 27, 2013

   Kyllä! Supertumma tuntuu itestäkin nyt hyvältä. Onhan tässä kuitenkin jo kesää takana ja vähän väriä naamassa ja syksyllä saa synkistellä 😉

   Vastaa
 3. Elina Eliina kesäkuu 27, 2013

  Beyoncen hiusten pituuksien vaalea väri on mun mielestä kiva.Kannattaa miettiä tarkkaan tuota ihan tummaa väriä, vaikea nimittäin saada takas vaaleaksi.

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 28, 2013

   Toi on kyllä ihan totta, mutta toisaalta ajattelin, että liukyväristä on esim raidoillakin nopea saada ilme takaisin aika vaaleaksi. Kyllä se tukka tosin siinäkin aika lailla kärsisi..

   Vastaa
 4. Jemina kesäkuu 27, 2013

  Eka kollaasi! <3 Itelläkin oli noita samoja kuvia mukana kampaajalla, kun talvella laitatin liukuvärin. Ja tykkäsin hirmusesti. Nyt palasin taas tasaväriseen, kun värjäilin ite, mutta liukuvärin voisin vielä joskus ottaa.

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 28, 2013

   Ekan kollaasiin tyylit on ihania! Vielä kun saisi julkkisten kampaajat aamuisin laittamaan hiukset noin nätisti 😉

   Vastaa
 5. littleB kesäkuu 27, 2013

  Ihania kaikki 🙂 Itse olen päässyt irti vuosien värjäyskierteestä, oma väri on pohjalla ja pari kertaa vuodessa laitetaan vähän vaaleaa raitaa. Niin ihanan helppoa 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 28, 2013

   Sepä juuri olis mullakin tavoitteena. Oma väri on niin tumma että juurikasvu näkyy vaaleissa tosi nopeasti ja saa olla jatkuvasti värjäämässä. Siksipä ne hiukset onkin nykyään niin ohuet.

   Vastaa
 6. Anonymous heinäkuu 2, 2013

  tuo on kylläkin Kate Beckinsale eikä Jessica 🙂 ja sen hiukset on kyllä ihanat, kun jaksaiskin vääntää omaa tukkaa samalla tavalla…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.