terkut Orimattilasta!

 
 takki E’ny // housut H&M // paita Pieces // laukku LV // lasit Vera Wang // kello MK // statement-koru Lindex
Keksimme yllättäen lähteä mummolaa kohti ajelemaan torstaina ja täällä ollaan vieläkin. Tälle reissulle emme luoneet minkäänlaista aikataulua sen suhteen, missä kaikkialla pitäisi vierailla, vaan päätimme ottaa rennosti ja kyläillä vain kolmessa eri mummolassa. Laiskasti on päivät sujuneet, ja tälläkin hetkellä poden niin älytöntä herkkuähkyä, että ensi viikosta eteenpäin lautaselle en voi muuta laittaakaan kuin ehkä korkeintaan muutaman riisinjyvän. Kahteen päivään on nimittäin mahtunut karkkia, vohveleita, kinuskikakkua, suklaata, mustikkapiirakkaa, omenaviineriä ja suklaa-kinuskipaloja. Huh, kuulostaa jo vähän liian hurjalta jopa minun makuuni!
Ilmat on vaihdelleet melko rajusti, kun yhtenä hetkenä sataa ja toisena onkin lämmin auringonpaiste. Tänään lähdin aamulla liikenteeseen trenssi ja ohut neule päällä, mutta päivällä jo tarkeni lyhythihaisella. Olen oppinut käyttämään synttärilahjakelloakin yhtenä asusteena, ja nykyään se sujahtaa ranteeseen siinä missä muutkin korut. Huomaatteko muuten miten hiukseni on jo vaalentuneet sitten viime värjäyksen? Väri on kaunis luonnollisen vaalea, mutta vähän tekisi jo mieli laittaa lisää tummaa juureen..
  
Heti aamupäivästä suuntasimme tänään pienen matkan päähän Orimattilaan tavarakauppa Megamyynti Areenalle. Areena on jättimäinen halli täynnä kaikenlaista vaatetta ja tavaraa halpaan hintaan vielä muutaman viikon ajan, joten pakkohan siellä oli piipahtaa jos vaikka sattuisi tekemään hyviä löytöjä. Mukaan tarttui (kuinkas muutenkaan) kaikenmoista huulikiillosta lyhtyyn ja tarjottimesta vaatteisiin. Aikuisten vaatteet ei olleet ihan tätä vuosisataa, mutta lapsille oli tarjolla esimerkiksi Kinderit, Jonathan, Crocs ja Zalekua -merkkejä. Kuravaatteita olisi ollut tarjolla vitosella ja leluja muutamalla eurolla eikä kodin tavarastakaan tarvinnut montaa kymppiä maksaa.
 
Reissun aikana tuli tehtyä myös yksi erityisen kiva hankinta, joka ehkä jo näissäkin kuvissa näkyy. 😉 Huomenna saadaan juhlia kaikkia meitä äitejä hyvän ruoan ja perheen parissa. Vaikka tiedän, että muualta ja kotimaastakin löytyy niitä, joilla asiat ei ole aina niin hyvin, niin tänä vuonna itse keskityn vain positiiviseen ja nautin ja iloitsen kaikesta hyvästä. Varsinkin siitä, että saan olla äiti maailman suloisimmalle ja ihanimmalle lapselle sekä siitä, että minulla on maailman paras äiti. <3

 Ihanaa äitienpäivää!

0 Comments

 1. Ihanaa Äitienpäivää!

  Vastaa
 2. Pauliina 12 toukokuun, 2013

  Hyvää Äitienpäivää 🙂

  Vastaa
 3. Susanna Tamminen 12 toukokuun, 2013

  Ihanaa Äitienpäivää!

  Vastaa
 4. Lefa 12 toukokuun, 2013

  Hyvää äitienpäivää maailman parhaan kummitytön äidille <3 pian nähdään!

  Vastaa
 5. Nikka 12 toukokuun, 2013

  Ihanaa äitienpäivää sinnekin! Okei, tätä kirjoittaessani sitä on enää tunti jäljellä, mutta onhan joka päivä vähän niin kuin äitien päivä. 🙂

  Vastaa
 6. Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013

  Ihanan tyylikäs mama on ollut liikenteessä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.