tänään

 
Jos nämä ulkoilukuvat olisi otettu tänään, näkyisi niissä aika paljon vähemmän auringonpaistetta ja melko paljon enemmän loskaa ja taivaalta sataisi räntää. Niin kiva ilma on meillä täällä Jyväskylässä tänään ollut, ja varmaan aika monessa muussakin pitäjässä ympäri Suomea. Samassa puistossa kuitenkin ulkoilimme kuin näissäkin viime perjantain kuvissa ja kävimmepä myös tutustumassa Minean ehkä tulevaan perhepäivähoitajaan. Sain nimittäin kuulla tällä viikolla perhekahvilassa täydellisestä hoitajasta, jonka paikat kuitenkin ensi syksyksi on kaikki jo varattu. Hän sitten ystävällisesti suositteli toista hoitajaa ja hyvin lupaavalta ja ihanalta tämä hoitaja vaikuttikin, kun pikaisesti tänään hoidontarpeesta keskustelimme.
 
Minea sai eilen meiltä nimipäivälahjaksi ison puisen Luhta Homen M-kirjaimen, joka oikeasti on avainkaappi, mutta itse suunnitelin sitä korurasiaksi. Enpä vain osaa päättää jääkö kirjain puun väriseksi vai pitäisikö se maalata valkoiseksi ja ehkä jotenkin koristella. Onko teillä ideoita? Kirjaimen saa taitettua kokonaan auki ja sisällä on pieniä lokeroita ja muutama naulakko. Äitini kyllä toi Minealle toisen korurasian, josta näitte kuvia muutama päivä sitten, joten en tiedä, koitanko keksiä tälle jonkin muun käyttötarkoituksen tai pääseekö kirjain vain koristeeksi hyllyn päälle.
 
Huomenna tapahtuu taas jotain harvinaista ja Minea jää mummin ja ukin kanssa kotiin kun me lähdemme Himokselle mökkeilemään. Mukamme lähtee kaksi ystäväpariskuntaa ja tiedossa on rentoutumista, syömistä, hyvää seuraa ja toivottavasti myös hyvät yöunet!

Ihanaa viikonloppua!

P.S. Viime aikoina olen ilostunut suuresti blogin uusista lukijoista ja kommenteistanne. Tietenkin myös tutut, vanhat lukijat ovat lähellä sydäntä. 🙂 <3

0 Comments

 1. sandella 13 huhtikuun, 2013

  Sinulle on haaste blogissani! 🙂

  Vastaa
 2. Lefa 14 huhtikuun, 2013

  söpöt ulkoilijat <3

  Vastaa
  • Melina M 14 huhtikuun, 2013

   Pipokaan silmillä ei menoa haitannut 🙂

   Vastaa
 3. siitsi 14 huhtikuun, 2013

  Kakku näyttää oikein herkulliselta ! Mineakin on niin suloinen tytön tylleröinen :)siitsi.blogspot.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.