sitä sun tätä ja hankintoja Zarasta ja Lindexiltä

Hello!

Viime päivät on kuluneet vähän ympäriinsä juosten, mutta tekemättä siltikään mitään ihmeempää. Ja on sitä tullut ihan sananmukaisesti juostuakin (tai oikeastaan hölkättyä..), kun sunnuntaina hankin itselleni pienen pakotteen siihen hommaan.
Lähdimme käymään Intersportissa ihan vaan katselemassa löytyisikö mitään mielenkiintoista, ja lopulta kävelimme ulos kaksi muovikassia täynnä vaatetta ja kenkää. Iskin silmäni Asicsin neonpinkkeihin uutuuslenkkareihin enkä millään pystynyt sovitettuani jättämään kenkiä ostamatta, vaikka hinta taisi olla kaupan kalleimmasta päästä. Istuvuus niissä oli suorastaan täydellinen, ja juostessa sama tunne vain vahvistui! Järkiostos kaikin puolin siis ;)!?

Mineallakin on jo yksi kokonainen viikko hoidossa takanapäin, ja voin huokaista helpotuksesta, kun kaikki on sujunut niin uskomattoman hyvin. Ruoka on maistunut, unia on nukuttu joka päivä (vähän normaalia vähemmän, mutta paljon parempi kuin pelkäämäni ei ollenkaan!) ja Minea on päässyt hyvin muiden tyttöjen leikkeihin mukaan. Ihana hoitotäti on muutamana päivänä jopa muistanut mua lähettämällä kuvia puhelimeeni tyttöjen leikeistä. Välillä siellä on leikitty häitä tai eläimiä, välillä perustettu bändi tai telttailtu. Vain viikonlopun jälkeen tiistaina hoitoon meno tuntui takkuiselta, mutta niistäkin itkuista selvittiin, kun äiti hävisi näköpiiristä.

Mieheni kanssa olemme viime päivät koittaneet ahkeroida muutaman kotiprojektin parissa, ja niitä toivon pääseväni teillekin esittelemään ensi viikolla ;). Minä olen huristellut ompelukoneella olohuoneen verhoja ja jotain uutta on tulossa vielä makuuhuoneeseenkin.. Kangasostoksilla muutama viikko sitten satuin löytämään täydellisen beigeä tekoturkista, josta olisi suunnitteilla tehdä itselleni syksyisen lämmin vaate, kunhan saan tarvittavan avun ompelemiseen. Omat taidot kun ei kovin pitkälle tällaisessa hieman haastavammassa projektissa riitä! Facebookista voitte huomenna kurkata, kuinka turkispalaa meillä käytetään tällä hetkellä :).

Uutta vaaterintamalla on myös näissä kuvissa näkyvä Minean kauluspaita sekä oma printtipaitani ja Zaran bleiseri. Zaran jakun hankin jo viime Helsingin reissullani ja Lindexin T-paita lähti mukaan viime viikolla, kun kävin ostamassa Minealle suloisen neuleen KappAhlin poikien osastolta. Sama neule taitaa ollakin jonkinmoinen syyshitti, olin nimittäin huomaavinani sen myös Kultahippu ja Kaikki mitä olen -blogeissa..

 Äitin vaatteet: BLEISERI: Zara // T-paita: Lindex // FARKUT: Vero Moda // BALLERINAT: H&M
Minean vaatteet: PAITA: H&M // HAME: Benetton // KENGÄT: Zara

Nämä asut meillä oli tänään päällä ystäväni synttäreillä käydessä. Etukäteen pelkäsin, että töiden alettua olisin iltaisin niin poikki ettei kotoa jaksaisi poistua omaa takapihaa pidemmälle, mutta kahdelta päättyvä työpäivä taitaa toimia! Iltapäivät ehtii ja jaksaa puuhailla normaaliin tapaan, vaikka Minean jaksamisen ehdoilla kaikki tietenkin suunnitellaan. Onko muilla uusia kuvioita elämässä näin syksyn tullen? Ja oliko uuteen tilanteeseen helppo tottua? Minä voisin jälkiviisaana todeta, että turhaan stressasin tulevaa mielessäni. Kaikella kun on tapana järjestyä :)!

0 Comments

  1. Willa Foxin Satu 22 elokuun, 2013

    Tosi kiva tuo sinun asu! Ja kiva kuulla, että teidän arki on alkanut rullaamaan mukavasti. 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.