shortseissa auringolta suojassa

Jo tarkenee shortseissa!
Noin kymmenestä Minean vaatekaapin shortsiparista korkattiin eilen ensimmäiset kesäkäytössä ihan ilman sukkiksia. Nämä italialaisen IDon shortsit on erityisen söpöt pienten röyhelöyksityiskohtien kanssa, mutta eipä jää kakkoseksi muutkaan ihanuudet, jotka vielä odottavat niitä toisia yhtä helteisiä päiviä. Ihastuin myös tähän uuteen Nextin lierihattuun, joka yhdessä varjon kanssa tekee kasvoille kaunista pitsikuviota. Täytyy muistaa vielä ommella ohuet narut leuan alle sidottaviksi niin pysyy hattu paremmin päässäkin. 😉
Aurinkoisella säällä pienen lapsen iho tulee suojata erityisen hyvin, mielellään pitkillä lahkeilla ja hihoilla. Apteekissa kertoivat, ettei alle 2-vuotiaille suositella aurinkovoiteita lainkaan, mutta jos niitä on käytettävä niin voiteen tulisi sisältää vain fysikaalisia suoja-aineita. Meille lähti matkaan Eucerinin voide erityisen helteisille päiville, jolloin pitkät lahkeet jätetään kotiin.

 
Eilen aloimme mieheni kanssa suunnittelemaan tulevaa kesää, sillä mieheni lomat lähestyvät jo kovaa vauhtia. Ensimmäisestä kahden viikon pätkästä olen viikon itse työkuvioissa kiinni ja jälkimmäisen kaksiviikkoisen aikana Minea aloittaa hoitoon tutustumisen. Kovin montaa perheen yhteistä lomapäivää ei siis tälle ajalle jää ja siksi ne on suunniteltava tehokkaasti. Mihinkään pidemmälle ulkomaille tuskin lähdemme, mutta Tallinna tai Tukholma voisi olla hyvä ja lapsiystävällinen vaihtoehto. Taas saa jakaa hyviä vinkkejä kaupunkien suhteen, jos sellaisia tulee mieleen. 🙂

Ensi viikolla tapahtuu jotain erityisen mukavaa. Vanhempani nimittäin vuokrasivat kesäkuuksi kaupunkiasunnon täältä Keski-Suomesta ja ”muuttavat” ihan muutaman kilometrin päähän meistä voidakseen nähdä Mineaa päivittäin. Periaatteessa tämä tietää myös enemmän omaa aikaa meille vanhemmille niin halutessamme, mutta voi olla ettei tyttöä kovin moneksi tunniksi raaski hoitoon laittaa. 😉 Tänä aikana tulee varmasti kuitenkin puuhailtua paljon Minean ja isovanhempien kanssa, hyvä paikka aloittaa voisi olla Ysitien lemmikki ja Nokkakiven puisto.

 

Huomenna aion jälleen pakottaa itseni hölkkäämään, jotta projekti saisi vähän tuulta purjeisiin. Reseptipinossa odottaa muutama uusi tuttavuus, joita olisi päästävä kokeilemaan heti sopivan tilaisuuden (eli tekosyyn) tullen, ja urheilemisen jälkeenhän voi hyvällä omatunnolla vähän herkutella, eikö? Ja mikä sen parempaa herkutteluviihdettä kuin huomenna neloselta tuleva Twilight. :))
Tuhannesti tervetuloa uudet lukijat!!

0 Comments

 1. Mä voisin lähteä hölkkäkaveriksi 😉

  Vastaa
 2. Kerttu / Modernisti Kodikas 28 toukokuun, 2013

  Ihana tyttönen siellä ja niin upea tunnelma kuvissa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 28 toukokuun, 2013

   Voi kiitos! Juuri ihailin teidän terassikuvia samalla katsellen tota omaa multapihaa. 🙂

   Vastaa
 3. Elina Eliina 28 toukokuun, 2013

  Ihania kesäkuvia!

  Vastaa
 4. Laura 28 toukokuun, 2013

  Mekin käytiin alkuviikosta Eucerin-ostoksilla, jolloin farmaseutti sanoi, että ”ikäraja” aurinkovoiteissa on kahden vuoden sijaan kolme vuotta. Tiedä sitten, koska itse olen tähän mennessä kuullut nimenomaan tuosta kahdesta vuodesta. Etelänlomalle meillä on ostoslistalla vielä uv-suojavaatteita, mutta toki noita aurinkovoiteitakin joudutaan käyttämään.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 28 toukokuun, 2013

   Muistinkohan sitten väärin ton ikäasian.. Taisi siinä purkissa ainakin lukea se 2vee. Noh, onneksi noihin ei niin vakavasti tarvitse suhtautua, kun kyse harvemmin on kovin vakavasta. 🙂

   Vastaa
 5. Emilia 28 toukokuun, 2013

  Voi miten suloinen kesätyttö! Tuo hellehattu varsinkin on todella söpö 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 28 toukokuun, 2013

   Minea kiittää 🙂 Hattu on kyllä ihana isoine lierineen ja täydellinen suoja, kunhan ehdin narut vielä ommella.

   Vastaa
 6. Nikka 28 toukokuun, 2013

  Ihanat shortsit ja suloinen hattu!Kuulostaapa mukavalta ajatukselta tuo, että vanhempasi tulevat kesäksi lähemmäs teitä. Varmasti kaikille kiva juttu!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 28 toukokuun, 2013

   Kyllä, ihan ehdottomasti huippua! Toivottavasti ei totuta liiaksi tai tulee vaikea paluu arkeen kuukauden jälkeen. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.