se kello

 
Nyt on tälläkin äidillä se kello, joka vilahtelee joka toisessa blogissa. Tai malli on tuskin sama, mutta Michael Kors kuitenkin. Korsin kello oli ihan ensimmäinen asia, johon joskus taannoin ihastuin kun aloin lukea blogeja ja siitä asti se on pyörinyt mielessä. Nyt uskalsin toivoa sitä synttärilahjaksi ja sieltähän se viime viikolla paketista paljastui, oman rakkaan hankkimana. Kelloon tottumattomana sen käyttäminen tuntuu vielä vähän hankalalta, mutta jos ei nyt ihan kotona niin ainakin muihin koruihin yhdistettynä vaikka kaupungilla sitä on kiva pitää. Sain myös äidiltäni lahjaksi uuden helyn Thomas Sabon rannekoruuni ja se käy aika hyvin yhteen uuden kellon kanssa.
 
Minean synttäritouhujen suunnittelu lähti tänään vasta kunnolla käyntiin, vaikka ajatus on pyörinyt takaraivossa jo jonkin aikaa. Onneksi on keksitty Googlen lisäksi Pinterest, jossa ideoita pursuaa niille, jotka jaksaa ja ehtii toteuttaa. Minulle helppoja on makeat herkut kun niitä tulee tehtyä muutenkin viikoittain, mutta suolaiseen puoleen ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan. Suunnitelmissa on kolmet erilaiset muffinit, kakku, cake popsit (onko nykyään lasten synttäreitä ilman niitä?) ja täytepiparit. Mutta mikä sopisi näiden kaveriksi? Onko teillä ideoita suolaisista resepteistä, jotka vie kielen mennessään?
Vielä vinkkaan nille, jotka asuvat Jyväskylässä tai lähistöllä, että Viherlandian Iittalan myymälä myy kaikki normaalihintaiset tuotteet 50% alennuksella. Liike on menossa remonttiin ja siksi kaikesta halutaan päästä eroon sunnuntaihin mennessä. Tänään käväisin kurkkaamassa mitä vielä oli jäljellä ja ihan hyvin hyllyillä näytti tavaraa löytyvän. Itse ostin vain lahjoja ystäville, kun Lumi- ja Teema-sarja valkoisena oli melko lailla jo loppuunmyytyjä molemmat.

0 Comments

 1. Zayra Halme 19 helmikuun, 2013

  wauu, hieno kello. On kyllä ihan kantajansa näköinen ja tyylinen. Kaunis olet!

  Vastaa
  • Melina M 19 helmikuun, 2013

   Ensin toi kello tuntu vähän maskuliiniselta, mutta onneks siinä on vähän bling blingiä 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.