sadepäivän puuhia

Hello!
Viime päivät on antanut pieniä viitteitä siitä, että paras osa kesästä taitaa olla jo takanapäin. Onneksi meillä on ainakin lämpöä tiedossa vielä tähän loppukesäänkin, sillä itsellä on rusketus jäänyt hyvin vähäiseksi tänäkin kesänä (viime kesänä tilanne oli vielä huonompi kun Mineakin oli sen verran pieni, ettei oikein puistoilun päälle tajunnut).
 
Vielä ennen Minean syntymää sadepäivät oli minulle ihania laiskoja kotipäiviä, jolloin sai hyvällä omatunnolla makoilla kotona tekemättä mitään. Viime aikoina (tälläkin viikolla) olen kuitenkin huomannut, että Minea viihtyy ulkona ihan yhtä hyvin pienessä sateessa kuin auringonpaisteessakin. Vesisade tuntuu olevan jopa jotain hieman erilaista ja jännittävää Minean mielestä (ja voih, ne lätäköt!), joten äitinä en ole raaskinut kieltää tätä iloa lapseltani. Niinpä sitten tälläkin viikolla seisoin sateenvarjon kanssa puiston laidalla katsellen Minean vesileikkejä lätäköissä ja rännejä tutkimassa.
Heti ensimmäisenä ei sateisena päivänä lähdimme ystäväni Lauran luo ulkoilemaan ja herkuttelemaan mustikkapiirakkaa. Laura on itse asiassa ensimmäinen ystävistäni, joka alkoi kirjoittamaan blogia, ja sitä kautta minäkin aloin vähitellen äitiyslomani aikana kypsytellä ajatusta omasta blogista. Ja nythän tälle tielle ollaan jääty. Bloggaamisesta on tullut minulle harrastus, se hetki jolloin saa pyhittää kaiken ajan täysin omalle jutulle. Bloggaavat kanssaäidit varmaan tietää tunteen ;)?
Harmittaa vähän jo etukäteen, kun ajattelen alkusyksyä ja töihinpaluuta, sillä tiedän sen vähentävän ainakin muiden blogien lukuaikaa, mutta tiedän myös varmasti, että täällä jatketaan samaa linjaa. Ja iso kiitos teille, että olette pysyneet mukana (ja uusiakin lukijoita tulee jatkuvasti, mikä ilahduttaa minua suuresti), tuntuu kuin osan kanssa oltaisi jo vanhoja tuttuja :). Kommenttinne on se suurin syy, joka saa hymyilemään ja jatkamaan blogin kirjoittamista varmaan vuosiksi eteenpäin!
Huomiseksi minä olen tilannut pelkkää auringonpaistetta Keski-Suomeen, kun lähden ystäväni kanssa ulkokirppikselle myymään meidän pieneksijääneitä vaatteita. Muutama laatikollinen vaatetta on odottanut uutta kotiaan jo hyvän aikaa pikkumakkarimme nurkassa, mutta tänään inventoin vielä lisää vaatetta ja tavaraa huomiseksi, ja voin sanoa, että sitä on paljon! Jos siis olet lähettyvillä niin tulehan huomenna Sepän aukion kirpputorille tekemään löytöjä. Meidän pöydästä kaikki lähtee huippuhalvalla :).

Tänään ehdin myös ottaa ihania kuvia Mineasta saamassamme uutukaisessa, joka jo Facebookin puolella näkyikin.. Niitä kuvia siis tulossa lähipäivinä ja lisäksi omia asukuvia uusimmassa maxihankinnassani.
Iloista mieltä viikonloppuun!

0 Comments

 1. Anonymous 12 heinäkuun, 2013

  Niin nuo sadekelit näyttäisi meilläkin olevan kovasti lasten mieleen. 2-vuotias alkaa laulaa heti pili pili pom:)Monelta olet menossa sepänaukiolle huomenna? Ja minkä kokoista vaatetta myynnissä? 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 heinäkuun, 2013

   Heti aikaisin aamusta sinne on mentävä varailemaan paikkaa ja iltapäivään asti varmaan olen jos kauppa käy. 😉 Tytön vaatteet on tosi pieniä, alle 80cm.

   Vastaa
 2. Saaruska 12 heinäkuun, 2013

  Meilläkin reilu vuoden ikäinen tyttö voisi seistä rännin vieressä vaikka kuinka kauan. Jos välillä saa houkuteltua pois, niin jo on kohta taas takaisin. Käytävään tultuakin saattaa vielä jäädä haikeana katsomaan ulos ovesta ränniä ja sieltä tulevaa vettä 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 heinäkuun, 2013

   Voi toista söpöläistä! Ite oon ollut tosi iloinen että Minea ei nirsoile säiden suhteen, mutta niin se taitaa lapsilla ollakin.

   Vastaa
 3. SisustEllen 14 heinäkuun, 2013

  Ihana söpöläinen<3 Kauniisti kuviin tallennettua tunnelmaa!Suloista suven jatkoa♥Terkuin SisustEllen

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 heinäkuun, 2013

   Kiitos sisustEllen! Ja kiva nähdä, että olet löytänyt blogiini, tervetuloa uudelleenkin 🙂

   Vastaa
 4. Pia - Jotain tekemistä 14 heinäkuun, 2013

  Ihana sadepuku! :)Meillä on myös tänään leikitty lätäköissä, ihan parasta!Keväällä tytöt ”uivat” polvia myöten ojassa monen monta kertaa. Voiko hauskempaa olla! Olisin mennyt mukaan jos olisin kehdannut! 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 15 heinäkuun, 2013

   Heh, sepä olisi näky kun koko perhe hyppisi riemuissaan pitkin ojia ja lätäköitä 😀

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.