pöllöjä ja vaiheita

 Minea on keksinyt kaksi uutta juttua: kiljumisen ja kaappien tyhjentämisen. On näitä molempia meillä ennenkin tehty, mutta nyt ne on viety ihan uudelle tasolle. Minea kävelee ympäri keittiömme saareketta ja kiljuu innoissaan täyttä kurkkua niin että korvissa soi tai sitten tyttö juoksee ensimmäiselle kaapille ja tyhjentää sen kunnes taas kirmaa uudelle lokerolle ja heittää sieltä tavarat ulos. Varmaan joku suurempi merkitys näilläkin touhuilla on kehityksen kannalta, mutta vanhemmille ne on melko hermoja raastavia. Tänään tein omaa kokeilua ja katsoin, kuinka monta kaappia Minea ehtii tyhjentää vartissa ja tulos oli neljä!

Postista tuli vähän aikaa sitten kiva paketti, kun saimme ison vaaleanpunaisen pöllötyynyn. Ennen joulua voitin I:N BLOGISTA kolme pientä pehmoista pöllöä, joihin ihastuin sen verran, että tilasin vielä yhden isomman pöllön tyynyksi. Aika söpöjä eikös?

 neuletakki / Napero
housut / Burberry
sukat / PO.P

Välillä minua huvittaa se, kuinka aina halutessani löydän aikaa herkkujen leipomiseen, mutta monena päivänä ruoanlaitto on pikaruokatasoa, varsinkin lounasaikaan. Ruoanlaittoon oman haasteensa nykyään tuo se, että en enää tee Minealle ruokia erikseen, vaan yritän kokkailla jotain, mikä hieman muuntelemalla menisi Mineallekin. Purkkiruokia pyrin edelleen välttämään mahdollisuuksieni mukaan (eli huonosti onnistuen), mutta usein vain ideat kokkailun suhteen meinaa loppua kesken ja samat ruoat toistuvat ruokalistalla viikosta toiseen. Hyviä arkireseptejä olen aina joskus löytänyt Yhteishyvästä tai Pirkasta, mutta uudet ideat olisi tervetulleita.

0 Comments

 1. Lefa 8 helmikuun, 2013

  huisit pöllöt ja hauska terminaattori toi kummityttö 🙂

  Vastaa
  • Melina M 8 helmikuun, 2013

   Terminaattori kyllä kuvaakin hyvin tota menoa. Tänään oli mun kenkä Pablon vesikupissa..

   Vastaa
 2. i : n 25 maaliskuun, 2013

  Kiitos pöllö-postauksesta! :)Sinulla on kaunis blogi!

  Vastaa
  • Melina M 25 maaliskuun, 2013

   Voi kiitos! Ja tekemäsi pöllöt on tosi söpöjä, ne odottaakin pääsyä uusittuun lastenhuoneeseen. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.