Peukkula

Puolet meidän päivästä hurahti tänään Peukkulassa riehuen. Peukkula on vähän kuin HopLop tai Huimala, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa, ja siksi myös soveltuvampi näin nuorten pirpanoiden menoon. Kaiken lisäksi se myös sattuu sijaitsemaan kävelymatkan päässä meistä, ja alle 2-vuotiaille ja aikuisille koko lysti on ilmaista. En ollut aiemmin osannut edes ajatella tällaisia puuhapaikkoja vielä Minealle sopiviksi, mutta ystäväni oli testannut paikan tyttönsä Elsan kanssa ja pyysi nyt meidätkin mukaan.

Minea ja Elsa viihtyivät molemmat Peukkulassa tosi hyvin, kun puuhaa tuntui olevan vähän kaikenlaista. Tänne tullaan ehdottomasti vielä uudelleenkin!

body / Racoon
T-paita / Benetton
housut / H&M
sukkahousut / Gant

0 Comments

 1. Pauliina 9 marraskuun, 2012

  Kivalta näyttää 🙂 Minealla oli varmasti hauskaa! En malta odottaa, että Mette VÄHÄN kasvaa niin sekin pääsee menoon mukaan 😀

  Vastaa
 2. Melina 9 marraskuun, 2012

  Ei se oo kun puoli vuotta ja Metelläkin alkaa olla kova meno päällä. Tekis mieli sanoa, että nauti nyt vauva-ajasta, kun se menee niin nopeesti ohi, mutta sitä ette tuu mun suusta kuulemaan. 😀

  Vastaa
 3. Laura 9 marraskuun, 2012

  Voi ei, tuo ”nauti nyt vauva-ajasta” on ehkä pahinta, mitä väsyneelle ja koko yön valvoneelle äidille voi sanoa! Mutta nauttikaa molemmat äitiyslomasta, sillä silloin huonosti nukutun yön päälle saattoi sentään pitää verkkaripäivän päiväunineen! Nimimerkillä ”Burn out”. Seuraavaksi muuten sitten HopLop, sielläkin on oma alue ihan vaan pienille.

  Vastaa
 4. Lefa 9 marraskuun, 2012

  Ihania kuvia, Minea on niin ihanan iloisen näköinen 🙂

  Vastaa
 5. Zayra Halme 9 marraskuun, 2012

  Ihana Minea! Näytti todellakin kuvista päätellen että siellä on ollut kivaa 🙂

  Vastaa
 6. Melina M 11 marraskuun, 2012

  Hauskaa kyllä oli, kun typy hihku onnesta. Napatkaa Laura meidät ens kerralla mukaan. 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.