Paras pakastepizza

Mikä on teidän luottopikaruokanne? Suurimmalta osalta varmaan kaapista löytyy purkki hernekeittoa ja paketti pinaattikeittoa tai ehkä jotain pussikeittoa tai purkillinen valmispestoa sekoitettavaksi spagetin joukkoon? Meillä kyllä syödään perinteistä herne- ja pinaattikeittoa silloin kun aikaa ruoanlaitolle ei ole, mutta niiden rinnalle olen löytänyt niin sanotun viikonlopun hätävaran. Yleensä kaipaan viikonloppuna vähän jotain arkiruoasta parempaa, ja jos päivä sattuu olemaan jostain syystä täynnä ohjelmaa, olemme usein sortuneet hakemaan intialaista tai ajaneet prisman buffaan. Nyt näiden rinnalle on kuitenkin tullut kilpailija, yllättävän maistuva pakastepizza nimittäin.

Grandiosan mozzarellapizza on niin jees, että olen saattanut jopa jäädä vähän koukkuun. Pakkasesta on aina löydyttävä yksi pizza, ja koska tämä maistuu hyvin lapsillekin, täytyisi hätävaroja jemmata kaappiin useampikin. Useimmiten pakastepizzat kaipaavat omia lisätäytteitä, mutta tässä on riittävästi makua ihan sellaisenaan. Joko olette joskus testanneet tätä?

Laitetaanko omat hätävararuoat muille vinkiksi jakoon? Ehkä meillekin löytyy vielä uusia suosikkeja, pizzaa kun ei kovin useim viitsi syödä. Jotkut ystävistäni harrastaa myös kotiruoan pakastamista valmiina annoksina, mutta itse en ole koskaan osannut pakastaa itse kokkailtuja ruokia – meillä kun yleensä syödään kahdesti samasta ruoasta. Mutta siis, mikä on teidän kiireisen arjen hätävara vai osaatteko aina suunnitella ruokailut jo edellisenä päivänä?

6 Comments

 1. Mari 19 helmikuun, 2018

  Puuro. Ja pakastemarjoja päälle. Viikonloppuna saatan myös tekaista pannarin hiivaleipäjauhoista -tulee vähän täyttävämpää. Itsetehtyä kasvissosekeittoa meillä on aina pakastimessa. Miehen kanssa tykkäämme tonnikalapihveistä: purkki hyvää tonnikalaa, muna, suolaa, pippuria, ehkä kuivayrttiä. Kaikki sekaisin ja tästä pannulle neljä pihviä. Tosi hyvää! Lapsille vaan ei kelpaa.

  Vastaa
  • Melina 28 helmikuun, 2018

   Oi, tonnikalapihvit kuulostaa loistavalta! Menee ehdottomasti testiin, joten kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa
 2. titti // tittin elämää 20 helmikuun, 2018

  Pirkka ja ristorante mozzarellat <3 samoin ristorante mozzarella pepperoni joku? Ja vege versio. Näiden lisäks knorr tomaattipasta se valmiskuppi, muut oli pahoja toi hyvä ?

  Vastaa
  • Melina 28 helmikuun, 2018

   Mäkin söin ennen tuota Ristorantea, mutta vaihdoin tähän Grandiosaan kerran maistettuani. Knorr pitää ehdottomasti testata! En ole nimittäin vielä löytänyt yhtäkään hyvää valmispastaa.

   Vastaa
 3. TL 21 helmikuun, 2018

  Siis tämä! Sä taisit joskus jo jokin aika sitten ehkä sun instastoriessa tästä pizzasta sanoa, ostin ja ai luoja – se oli rakkautta ensipuraisulla. :’D En enää edes vilkuile muita pizzoja, tää on parasta mitä pakastealtaasta löytyy!

  Vastaa
  • Melina 28 helmikuun, 2018

   No nimenomaan, todellakin paras!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.