nimikointitarroja

Jokunen viikko sitten minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluaisimmeko testata vaatteiden ja lelujen nimikointituotteita. Mielenkiintoni heräsi heti, sillä olin juuri samalla viikolla (jälleen kerran) unohtanut Minean lapion ja haravan lähipuistoon viikonlopun yli. Onneksi meidän puistossa käy mukavia ihmisiä, jotka ymmärtävät näitä unohtelevia äitejä ja keräävät lelut siististi hiekkalaatikon reunalle odottamaan niitä kaipailevaa lasta.
Olin jo moneen kertaan vannottanut itseäni, että hakisin kaupasta tussin, jolla nimen saisi kätevästi ikuistettua hiekkaleluihin, mutta tilalle sainkin jotain vielä hienompaa, ja myös näkyvämpää. LABELYOURSELF ystävällisesti lahjoitti meille tuotteitaan laajasta valikoimasta, josta olisin voinut valita vähän enemmänkin kuin nämä tarrat ;). Etenkin nimikoitu vauvanpeitto olisi ihana lahja ristiäisiin tai rannekkeet omalla tekstillä olisivat kiva lisä esim lastensynttäreillä.
 
Myydyinpiä tuotteita LabelYourselfin valikoimassa on varmasti silitettävät ja ommeltavat nimilaput vaatteisiin. Niitä olisin itsekin varmasti tilannut, jos Minea menisi syksyllä päiväkotiin, mutta meillä vaatteiden sekoittuminen muiden lasten kanssa tuskin on ongelma perhepäivähoidossa. Tilaamani Stikins-tarrat sopivat myös vaatteiden ja astioiden nimikointiin (ovat kivan ohuita ja joustavia), sillä ne kestävät pesukoneessa. Vaikka nokkamukit tai juomapullot harvoin pääsevät ystävien kanssa sekoittumaan, niin ajattelin laittaa muutaman tarran myös Minean pulloihin, ihan vain siksi, että ne näytti kivalta :)!

Tilasin myös pyöreitä tarroja well done -tekstillä itselleni tsemppitarroiksi :). Yksi pääsi lenkkareihin, toinen jääkaappiin ja yksi vessan peilin taustapuolelle, jotta se näkyy joka kerta kun peilin oven avaa. Loput aion käyttää töissä sekä itseni että työkavereideni iloksi. Värit näihin tarroihin sai päättää itse, minä valitsin valkoisen tekstin harmaalla pohjalla. Jälkiviisaana täytyy sanoa, että musta teksti olisi toiminut ja näkynyt paremmin, mutta miellyttäähän ainakin värit sisustussilmääni.

Nämä tarratuotteet oli minulle ihan uusi juttu, mutta omasta lapsuudestani muistan ommeltavat nimilaput, joita äitini taisi aina tilata jostakin postikuvastosta tai saada jonkun lehden kylkiäisenä :). Niitä äitini sitten ompeli ennen kerhon tai koulun alkua muutamana iltana, ja lopulta ne sitten harsittiin pois kun vaatteet laitettiin kiertoon. Vieläköhän löytäisin jostain kaapin pohjalta vanhan vaatteen omalla nimilapulla..?

0 Comments

 1. Marianne 24 heinäkuun, 2013

  Me saatiin myös alkukesästä myös tuolta vähän erilaisia tarroja ja ovat pysyneet hyvin kiinni! Meilläkin noita on juuri hiekkaleluissa ja täytyisikin muutamaan astiaan laittaa juuri koristeeksi, vaikka kotona niitä vain käytetäänkin :)Kiva idea myös nuo well done tarrat 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 heinäkuun, 2013

   Muistankin sen sun postauksen näistä.. Itellä tarrojen tilaaminen jäi vasta loppukesään, kun jahkailin niin kuan muutaman eri vaihtoehdon välillä :).

   Vastaa
 2. Terhi 24 heinäkuun, 2013

  Sadas lukija ilmoittautuu ihanaan blogiisi 🙂 Me saatiin myös keväällä noita ja täälläkin hyvin ovat pysyneet kiinni.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 heinäkuun, 2013

   Aivan mahtavaa, jo sata lukijaa! Jokainen uusi lukija on aina yhtä ilahduttava ja saa hymyilemään pitkiksi ajoiksi eteenpäin :). Tervetuloa!

   Vastaa
  • Melina / Minishow 27 heinäkuun, 2013

   Wau, jo yli sata lukijaa! Jokainen uusi lukija on aina saanut sydämeni hypähtämään riemusta ja minut hymyilemään. Tervetuloa!

   Vastaa
 3. Elina /Elinamaista 25 heinäkuun, 2013

  Meillä pitäisi kans laittaa hiekkaleluihin nimet. Kivoja nuo nimikointitarrat!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 heinäkuun, 2013

   Toimiihan ihan perustussikin nimikoinnissa, mutta on nää tarrat ihan superhienoja :)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.