Nextin tilaus ja arvonnan voittaja

Nextin tilaus saapui ja täytyypä sanoa, että toimitus oli supernopea. Tein tilauksen lauantai-iltana ja tuotteet oli perillä kotiovelle tuotuna jo keskiviikkona. Ja vielä ilmaisella toimituksella. Yhtäkään vaatetta ei tarvitse lähettää takaisin, vaan koot vastaa mielestäni hyvin kuvaustaan. 80/86cm on Minealle sopivia nyt ja menee varmasti koko kevään ja 86/92cm vähän reiluja, mutta saa jo pian käyttöön käärimällä hihoja. Muista merkeistä Minea siis tällä hetkellä käyttää suurimmaksi osaksi 80cm ja tyttö on mitattu kuukausi sitten 73cm.

Ymmärtääkseni Nextin ilmaisella toimituksella ei ole ostojen alarajaa, joten tilata voi vaikka kokeeksi yhden vaatekappaleen. Vielä en osaa laadusta sanoa juuri paljoakaan, mutta ainakin kaikki vaatteet on juuri niin nättejä kuin kuvittelinkin niiden olevan. Otin myös ystäväni tulevalle pikkuprinssille söpön yökkärin ja poikien valikoimasta olisi voinut muutenkin tilata vaikka mitä.

Sitten vielä Marimekko-arvontaan. Minea eilen valikoi osallistuneiden joukosta voittajaksi kahdella arvalla mukana olleen Jarnon, jolle lähtee Marimekon musta ruokalappu. Onnea voittajalle!

0 Comments

  1. Pauliina 25 tammikuun, 2013

    Sun täytyy näyttää noita vaatteita mulle, kun seuraavan kerran tuun kyläilemään 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.