neuvola & Lindexin uutta

 
 
 
Heti alkuun pieni varoituksen sana, että tästä tuli melkoisen pitkä postaus kuvien suhteen, kun yritin mahduttaa kaksi asiaa samaan pakettiin. No mutta, tänään nämä kuvassa näkyvät tekstiilikaksoset ottivat suunnakseen 1-vuotisneuvolan jännityksellä odottaen rokotteita ja mittausta. Viime aikoina monet vaatteista on jääneet Minealle pituudestaan pieniksi ja sen perusteella osasin odottaa jonkinlaista kasvupyrähdystä. Vertailukohtana oli vähän ennen joulua ollut 10-kuukautiskäynti (joka meillä oli Minean huonosti nousseen painon vuoksi) ja siihen nähden pituutta oli tullut huimat 3,5cm lisää. Mitat oli tänään 76cm ja 9,3kg.
Minea selvisi kolmesta rokotteesta hienosti pienillä itkuilla ja muutamalla kiukkuisella kiljumisella. Paino kuulema vieläkin laahaa vähän pituuden perässä, mutta Minea kuitenkin syö reippaasti ja on melkoinen ikiliikkuja, joten syytä huoleen ei ole. Hapanmaitotuotteet on aiheuttaneet Minealle yöheräämistä ja muutaman kerran pulauttelua, joten terkkari pohti olisiko syytä käydä allergiatestissä. Lopulta kuitenkin päädyttiin kokeilemaan maitoa puurossa seuraavan parin viikon ajan, jonka jälkeen tilanne arvioidaan uudelleen. Kyseessä voi olla vain pientä herkkyyttä tottumattomuuden vuoksi ja vakavassa allergiassa lapsi ei kestäisi maitoa edes pienissä määrin ruoan yhteydessä.
 
Rokotteista ja allergioista vähän kevyempiin aiheisiin, nimittäin LINDEXIN vaatteisiin. Kerroin jo käyneeni hypistelemässä näitä viikonloppuna ja mukaan tarttui kuvan raidallinen neule, statement-koru ja pari huivia. Huivit maksoi vain alle 4€ kappaleelta, kun kaikki talven asusteet olivat -50% ja sen lisäksi niistä sai vielä tarjouksen ota 2 maksa 1. Oletteko te käyneet kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa Lindexiltä löytyykään? Minä olisin voinut ostaa itselleni paljon muutakin jos lompakko olisi antanut periksi, mutta ainakin tällä erää ostokset jäi näihin. Tein vielä suosikeistani muutaman kollaasin teille.
 
Myös lastenvaatteissa oli paljon ihania uutuuksia sekä tytöille että pojille. Etenkin tuo Chanel-tyylinen jakkutakki tytöille jäi kaivelemaan sen verran, että sen varmaan vielä haen Minealle kevääksi. Samalla voisi ottaa muutaman bodyn, kun basic-mallistosta saa tarjouksen ota 3 maksa 2.
 

Vähän haikeana tajusin, että pian Mineallekaan ei enää mahdu baby-malliston vaatteet ja on siirryttävä isojen tyttöjen puolelle. Valikoimaa selaillessani tosin huomasin ihan liian paljon Bamse-nalleja, Minni-hiiriä tai glitteriä joten jää nähtäväksi, kuinka usein tulevaisuudessa enää ostetaan Lindexiltä. Onko muut huomanneet saman vai onko tämä kevät poikkeus tässä suhteessa?

 Vaatekuvat LINDEX.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.