nättiä NopsuPopsulta

Vaihteeksi palaamme täältä Turkin lämmön keskeltä erityisen mieluisaan vaateasiaan, johon kuvia napsittiin muutama viikko sitten koto-Suomessa vadelmia lähimetsässä maistellen..

Meille sattui tosi mukava onnenpotku, kun NopsuPopsun Sofian tekemiä tuotteita ihasteltuani Sofia lahjoittikin Minealle ihanat tylliruusuke pannan ja pipon. Monissa blogeissa NopsuPopsun vaatteet ja asusteet ovatkin keväästä lähtien vilahdelleet, ja monien äitien sydämet ne on vieneet mennessään. Minun mukaanlukien.

 

On varmaan sanomattakin selvää, että meillä valloittavat panta ja pipo tulivat jokapäiväiseen käyttöön. Pannalla pärjätään ensimmäiset loppukesän viileät ulkoilukelit (myöhemmin panta menee juhlien asusteena) ja pipoa käytetään niin pitkään kun sillä vain tarkenee. Jo nyt haaveilen NopsuPopsun velourisesta talvipipostakin, ja aikaisin kannattaakin olla liikenteessä, sillä kaikki tuotteet tehdään käsin ja siksi toimitusaika voi olla parikin viikkoa.

 

NopsuPopsun verkkokaupassa TÄÄLLÄ myydään muitakin tuotteita kuin Sofian omatekemiä (mm. Molo Kidsiä, Racoonia ja Mini Rodinia), mutta kaupan hitti on varmasti juurikin nämä pipot ja pannat. Minulle ei riittänyt se, että ihastuin silmittömästi asusteisiin, vaan tulevaisuudessa laitan tilaukseen myös tähtikuvioidut farkut tai sydämeni totaalisesti valloittaneet velourhousut rusettivyöllä. Tai miltä kuulostaisi kerhoon tai kotileikkeihin suloiset bambivelourit? Suosittelen tykkäämään NopsuPopsun facebook-sivuista, siellä uutuudet näkyvät nimittäin ihan ensimmäisinä!

 

Mitäs tykkäätte meidän NopsuPopsuista? Meillä on ollut käytössä jo molemmat saamamme päähineet, ja kokemukseni mukaan tuotteet on valmistettu laadukkaasta trikoosta eivätkä ne varmastikaan muutu miksikään ajan saatossa. Jos et vielä ole nettikauppaan kurkannut niin tee se ehdottomasti, tyhjin käsin sieltä on hyvin vaikea poistua ;)! Meiltä tulossa syksymmällä sovituskuvia myös piposta (nimitarrapostauksessa se jo vilahtikin), nyt kuitenkin nautitaan toivon mukaan vielä vähän aikaa hyvistä keleistä myös Suomessa.

*Yhteistyö*

0 Comments

 1. Annika /Karkkipurkki 28 heinäkuun, 2013

  Ihana panta, ja tosi kivat kuvat! 🙂

  Vastaa
 2. Nikka 29 heinäkuun, 2013

  Aivan ihana! *heti kurkkimaan NopsuPopsun sivuille…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 31 heinäkuun, 2013

   NopsuPopsu on kaunista ja kekseliästä, vähän kaikille jotain sanoisin :)!

   Vastaa
 3. Onnenetsijä 29 heinäkuun, 2013

  Voi miten söpö panta ja tyttö! Täytyy tutustua tähän NopsuPopsuun tarkemmin :)Aurinkoista lomaa sinne turkkiin! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 31 heinäkuun, 2013

   Kiitos! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, veikkaan että valikoimasta löytyy varmasti jotain ihanaa teillekin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.