my sale picks

Lupasin itselleni pysyä poissa kaikista mahdollisista alennusmyynneistä, mutta vielä oli pakko selata läpi muutama nettikauppa. Neiman Marcuksen, Shopbopin ja Net-A-Porterin aleista kaikista löytyi vielä kivasti asusteita, kenkiä ja vaatteita, joten suosittelen kurkkaamaan ellei kaikki rahat ole jo tuhlattu kotimaan alennusmyynneissä. Itselleni on Neiman Marcukselta tulossa ensi viikolla vielä yksi syystakki, ja sainpa yhden niistä haavelaukuistanikin tilaukseen ;)!
Kokosin aletarjonnan suosikkejani laukkujen ja kenkien osalta muutamaan kollaasiin. Minulta puuttuu laukkukokoelmasta vielä se täydellinen kesän korikassi, mutta taidan kierrellä kauppoja ihan täällä Jyväskylässä ja etsiä hieman edullisempaa vaihtoehtoa..

IPAD-KOTELO: Marc Jacobs // PUNOSLAUKKU: Tory Burch // CROSS-BODY: Tory Burch // MEIKKIPUSSI: Tory Burch // TOTE: Tory Burch

Kengissäkin valikoimaa oli vielä vaikka millä mitalla, ja omaan ostoskoriin olisi varmasti päässeet nämä Korsin niittisandaalit (espadrilloista puhumattakaan), jos vaaleissa olisi ollut omaa kokoani jäljellä. Huomasin myös, että Korsin tennareita oli paljon alennuksessa, vaikka Cotton Tampereella myy niitä normaalihintaisina. Usein siis pieni nettisurffailu kannattaa ennen ostopäätöksen tekoa!

ESPADRILLOKSET: Pour la Victoire // KORKOKENGÄT: Michael Kors // NIITTISANDAALIT: Michael Kors // TENNARIT: Michael Kors
Löytyikö näistä teidän suosikkeja? Tänään tulossa vielä toinen postaus Mineasta tyllihameessa :). Muistakaa myös seurata Instagramin puolella, sieltä näette mitä meillä täällä suunnitellaan juuri tällä hetkellä..;))

0 Comments

 1. Toryn Tote! Ihan mahtava!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 7 heinäkuun, 2013

   Se on kyllä nätti! Vähän samaa tyyliä kun Pradan tote jonka kuva täällä oli pari päivää sitten.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.