minun Reima

Vielä ehdin ihan viime tipassa osallistua minäkin minun Reima -blogihaasteeseen. Reima haastoi bloggareita kokoamaan tulevan syksyn ja talven mallistosta omia suosikkivaatteita, ja minäkin innostuin niin tästä haasteesta, että yksityiskohtia hioessa aika meinasi ihan loppua kesken :)!

Aiheista sai valita yhden tai vaikka tehdä kaikista kollaasit, ja niinhän minulle kävi, että kauniita vaatteita olisi ollut vaikka useampaankin kollaasiin. Etenkin valkoisella karvalla varustetut toppatakit ihastuttavat minua Reiman uudessa mallistossa suuresti, joten saapa nähdä tuleeko Minealle vielä sellainen ensi talveksi.. Reiman vaatteet on muutenkin mielestäni kaunistuneet vuosi vuodelta, ja tässä uusimmassa mallistossa on hurjan paljon nättejä värejä ja kuoseja. Myös kengistä löytyi kivoja vaihtoehtoja, meillä kun talvikengät on vielä hankkimatta.
Tältä minun Reima näyttää!

Arjen pienet ilot
Ihania on ne päivät, kun ei ole kiire mihinkään, vaan saa syödä myöhäisen aamiaisen perheen kanssa. Vähitellen lähdetään raikkaaseen talvisäähän tapaamaan kavereita, ja iltapäivällä on se muskarikin! Ensilumia odotetaan jo intoa täynnä!

Urbaani kaupunkiseikkailu
Kaupungilla pysyy lämpimänä muhkeassa toppatakissa, jonka karvareunus huurtuu ihanasti pakkasessa. Kuumaa juomaa hörpitään pehmoiset tumput kädessä, ja pipon tupsusta äiti näkee missä kullanmuru vipeltää. 

Raikas talviseikkailu
Parasta talvessa on aurinkoiset päivät, jolloin pulkkaillaan koko perheen kesken! Pulkassa jaksaa istua karvan päällä niin kauan, että täytyy pysähtyä laavulle paistamaan makkaraa ja juomaan höyryävää kaakaota termospullosta. Vielä illallakin ihana savun tuoksu ja pakkasesta punaiset posket muistuttavat hauskasta päivästä.

Mitäs pidätte kollaaseista? Ja etenkin, mitä mieltä olette niissä näkyvistä Reiman uusista vaatteista? Minä en pistäisi pahitteeksi, vaikka Minealla olisi talvella käytössä nämä kaikki ;)!

0 Comments

 1. Kanneli 26 elokuun, 2013

  Upeita kollaaseja:-). Vaatteetkin tosi herkkuja!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 26 elokuun, 2013

   Kiitos! Vaatteet kyllä vaikuttaa tosi näteiltä! Täytyy päästä hypistelemään niitä livenä :).

   Vastaa
 2. Saikku 26 elokuun, 2013

  Tuo karvakaulustakki on huikee!!:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 26 elokuun, 2013

   Mallistossa oli tosi monia karvahupullisia takkeja! Tyttöjen takeissa oli mm ihanaa vaaleansinistä ja lilaa, joita kumpaakin täytyy päästä sovittamaan Minealle.

   Vastaa
 3. Susanna Tamminen 26 elokuun, 2013

  Hienoja kollaaseja, minäkin ottaisin vaikka nuo kaikki meille 😉 Iloista viikkoa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 26 elokuun, 2013

   Heh, niinpä! Kakkospalkintona tässä kisassa olisi Reiman lahjakortti, ja se kelpaisi mulle mainiosti ;).

   Vastaa
 4. Annika /Karkkipurkki 26 elokuun, 2013

  Hienot kollaasit! Ja kivoja juttuja olet niihin poiminut 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 26 elokuun, 2013

   Ehdin just viime hetkellä mukaan :). Mut onneks, koska näitä oli tosi kiva tehdä. Kiitti linkistä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.