melkein kuin maalla & lastenkenkävinkki

Sateista keskiviikkoiltaa!

Tuskin löytyy yhtäkään lasta, joka ei eläimistä pitäisi, ja niin on innoissaan Mineakin kaikista eläväisistä olennoista. Milloin ihmetellään muurahaisia ja milloin juostaan tuntemattomien koirien perässä, välillä ihan vaan tuijotellaan taivaallekin josko siellä näkyisi lintuja.. Peukkulassa Minea jo pääsi lauantaina syöttämään ruohoa lampaille, mutta vielä sunnuntainakin reippailimme koko perhe läheiselle tilalle, josta löytyy lampaita ja kanoja.

Olen jo aiemminkin kirjoittanut täällä blogissa tästä Äijälän tilasta, se kun on niin kiva paikka pienelle eläinrakkaalle tytölle. Sunnuntaina eläimillä vielä sattui olemaan juuri ruoka-aika puoleltapäivin, joten lampaatkin pääsimme näkemään tosi lähietäisyydeltä. Minea yritti niille tarjota ruohoakin syötäväksi, mutta eihän se kelvannut, kun pääruokana oli jotain huomattavasti herkullisempaa, omenoita. Mukaan olisi saanut tällä kertaa ostettua punaviinimarjoja, mutta meillä kaikki käteinen oli jäänyt kotiin ja ehkä parempi niin, muuten nekin marjat olisi nyt varmaankin muuntautuneet jonkinlaiseksi piirakaksi tai pullaksi.

Kuvista saatatte ehkä bongata sekä Minean hoitoa varten hankitun Hello Kitty -juomapullon (josta tyttö oli oikein ylpeänä :)) sekä uudet aurinkolasini, jotka lähti mukaan Turkin matkalta. Uusiin, aitoihin RayBaneihin en halunnut sijoittaa (varsinkin kun kyse on sinisistä peililinsseistä, jotka tuskin kovin montaa kesää pysyvät muodissa) enkä myöskään ostaa suoranaisia kopioita aidonnäköisillä teksteillä ja sangoilla, joten etsin mahdollisimman halvan näköiset samantyyliset. Nämä yksilöt varmasti ajavat hyvin asiansa tänä kesänä ja ensi vuonna aion jälleen metsästää niitä täydellisen istuvia ruskeita Aviatoreja. Nekin nimittäin lentokentältä löytyi, mutta kiireessäni jouduin jättämään hyllyyn.

Vielä loppuun on pakko jälleen vinkata lastenkenkäalesta. Niinpä, taas niitä kenkiä! Yhteistyökumppanini MiniMint on siirtänyt osan kengistä alekoriin, johon pääset TÄSTÄ, ja valikoimassa oli niin paljon ihania, laadukkaita kenkiä etten yksinkertaisesti voinut ohittaa tätä tarjousta. Ja juuri kun olin harmitellut sitä, kuinka Bisgaardin keltaisista lenkkareista ei ollut jäljellä Minean kokoa niin kappas, nyt niitä jälleen sai! Kaiken huipuksi MiniMintissä shoppailu kerryttää bonuspisteitä, jotka voi käyttää rahana ostostentekoon, jolloin Minean keltaisille lenkkareille jäi hintaa hieman päälle kolmekymppiä!

0 Comments

 1. Onnenetsijä elokuu 7, 2013

  Noi sinun aviatorit on niin hienot! Pienten lasten kengistä sen verran että minkä ihmeen takia niitä ei ole sellaisia umpivärisiä pohjia..Siis tarkoitan että jos on harmaat kengät niin pohjatkin olisivat harmaat tai punaisissa kengissä punaiset pohjat ja mustissa kengissä mustat pohjat. Niin monet muuten niin kivat kengät menee ”pilalle” siinä että pohja on tylsän värinen eli joko valkoinen tai ruskea..Tiedän että se on ihan turhanpäiväinen seikka lasten kenkiä valitessa mutta en olisi uskonut että on niin vaikea löytää kivoja pienen tytön kenkiä. Sama juttu on miesten kengissä..aina valkoinen pohja joka on parin kuukauden käytön jälkeen vihreän kellertävä..Olenkohan yksin tämän turhamaisen ajatteluni kanssa?

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 8, 2013

   Heh, enpä oo ite ajatellu koskaan asiaa noin, mutta niinpä se taitaa olla. Täytyy kattoa omaankin kenkäkaappiin ens kerralla.. Mut toisaalta, oisko ne kengät vähän hassun näköisiä, jos pohja ois aina samanvärinen..?

   Vastaa
  • Onnenetsijä elokuu 14, 2013

   olisi varmaan ;D

   Vastaa
 2. Kanneli elokuu 7, 2013

  Voi suloista tyttöstä ihanassa mekossaan:)

  Vastaa
 3. Elina /Elinamaista elokuu 7, 2013

  Bisgaardin keltaiset kengät on kyllä kivat, itse mietin pitkään tilaanko pinkit vai keltaiset. Päädyin sit pinkkeihin, kun meillä ne sopii paremmin ulkovaatteiden pariksi.

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 8, 2013

   Ne pinkit oli kans tosi nätit, mut musta nykyään tuntuu et meillä kaikki on pinkkiä.. Vaihtelu virkistää :)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.