meidän NopsuPopsua & arvonta

Kerroinkin jo aiemmin kuinka meillä on ollut ilo päästä tekemään yhteistyötä valloittavan NopsuPopsun kanssa. Tämä ilahduttaa minua suuresti, koska merkki on ehdottomasti oma lempparini tämänhetkisistä suomalaisista lastenvaatevalmistajista! Vaatteet ja asusteet on makuuni sopivan söpöjä ja tyttömäisiä, ja niistä kaikista löytyy jokin kiva ja omaperäinen juju.
Alkaneen syksyn käytetyin pipo Minealla on ollut tämä NopsuPopsulta saatu valkoinen tylliruusukepipo. Samalla pipolla varmaan pystytään jatkamaan jopa talveen, sillä kangas on kaksinkertaista ja kypärämyssyn kanssa lämmittää riittävästi leudommilla pakkasilla. Eikä sillä etteikö NopsuPopsulta löytyisi monia hurmaavia talvipipojakin, jokin niistä varmasti löytää meillekin tiensä kunhan ensin saan hankittua Minealle talvihaalarin (btw kauppaamani MATin haalari on myyty).. Tämän talven haalarimallistoista ei vain valitettavasti oikein mikään ole ainakaan vielä tuntunut pakko saada -vaihtoehdolta.
Näitä pipokuvia ottaessa Minea muuten oli kuvaamisesta aivan innoissaan ja päätti ottaa muutaman kunnon poseerauksen kameralle komentaen samalla kuva! Ensin tyttö meni nojailemaan lyhtypylvääseen hymyillen ja seuraavaksi jatkoi omalla ”esiintymislavallaan” tanssien ja itselleen laulaen. Muutenkin Minea nykyään lauleskelee jatkuvasti, ja automatkoilla takapenkiltä kuuluu heti komento musia (musiikkia) ja ai ai (Vauvan vaaka cd:n Huu sai sai -laulu). Kotonakin pyörimme usein piirissä sormia heristäen ja kantoja kopistellen, ja uskoisin että syksyn mittaan hoidossa lauluja, loruja ja leikkejä opitaan vielä useita lisää.
Odottelen jo intoa puhkuen että pääsen kuvailemaan meidän seuraavia NopsuPopsun vaatteita, muutama ihana juttu nimittäin on meille jo suunniteltu syksyksi! Vaatteet on sopivalla tavalla arkisia ja käytännöllisiä, joten meillä ne ainakin tulee jokapäiväiseen käyttöön eikä kaappiin odottamaan sitä oikeaa käyttötilaisuutta. Onko teillä vielä kokemuksia NopsuPopsusta?

NopsuPopsun verkkokauppasta täältä pääsette ihastelemaan koko tuotevalikoimaa, ja sieltä löytyy myöskin tämä meidän suloinen pipo ja aiemmin esittelemäni panta. Nyt kuitenkin siihen erityisen kivaan juttuun eli arvontaan! Blogin 1-vuotispäivä sattui elokuun alkuun samoihin aikoihin, kun 100 lukijan raja ylittyi ja lupasin arpoa teille jotain ihanaa. Kiitos jokaiselle Minishowta seuraavalle, toivottavasti jatkatte mukana vielä pitkään ja toiveita postauksista saa laittaa, mikäli niitä tulee mieleen. Olen mielettömän iloinen siitä, että lukijoita on kertynyt vuoden varrella näinkin paljon ja blogia klikkaillaan tuhansia ja tuhansia kertoja joka kuukausi. Siitä kiitoksena saan arpoa teille vapaavalintaisen pipon tai housut NopsuPopsun omasta valikoimasta (suurkiitos Sofialle!).

Arvontaan saa osallistua kaikki kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on sinun lempituotteesi NopsuPopsun vaatteista. Kaksi arpaa saa, jos on Minishown kirjautunut lukija (vielä voi liittyä ;)) tai käy tykkäämässä Minishown facebook-sivuista täällä. Kolmannen arvan saat vielä kertomalla arvonnasta omassa blogissasi. Myös NopsuPopsun facebookissa kannattaa käydä tykkäämässä, sinne uutuudet päivittyy aina ensimmäisenä!

 

Osallistua voi viikon ajan eli 27.8. asti. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti ;)!
*Yhteistyö*

0 Comments

 1. Jonna 20 elokuun, 2013

  Voi kunpa se arpaonni nyt osuisi omalle kohdalle! Oma lempparini NopsuPopsun valikoimasta on ehdottomasti tuollainen yksivärinen ruusukepipo 🙂 Kahdella arvalla olen mukana arvonnassa.

  Vastaa
 2. Saikku 20 elokuun, 2013

  Ompa Sulonen malli kuvissas<3 🙂 lähellä mukana, mieluisin minullakin tuo yksivärinen ruusukepipo. Kyllä kelpais!:) hauska kun meillä neitillä on just samanlaiset housut ja just pompilta oli testillä keväällä tuo samanlainen fleecetakki samanvärisenö. 😉 tällä kertaa kuitenki jätin sen ostamatta kun ostin,neitille kesätakin sieltä. Mutta ihana tuo fleece. :)Joko oot ihastellu pompin talvivalikoimaa?;)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 elokuun, 2013

   Meillä on siis yhteinen hyvä maku ;)! Omat Pompin kutsut on jo parin viikon päästä ja sieltä tulee varmasti ostettua kasoittain kaikkea.. Vaikka musta kyllä talven mallisto kopioi liikaa malleja kesän mallistosta eikä tullu ihan odotetunkaltaista wau-fiilistä.

   Vastaa
 3. Kanneli 20 elokuun, 2013

  Aivan ihania vaatteita, tosi suloisia:). Valinta on vaikea, mutta ehkä ihanin on valkoinen ruusukepipo:). Kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 4. -Auroran&vaavin äiti- 20 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Pipoja meillä on NopsuPopsulta useampiakin ja olleet kyllä malliltaan aivan loistavia ja kaiken lisäksi hurjan nättejä! Tällä hetkellä haaveilen farkuista pitkillä resoreille :)auroranjavaavinaiti(at)luukku.com

  Vastaa
 5. Kultu 20 elokuun, 2013

  Kahdella mukana ;). Koska en osaa valita tyttöjen vai poikien suosikki valitsen aikuisten rusettipipon mustalla rusetilla 😉

  Vastaa
 6. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukana! Meillä on pari NopsuPopsun pipoa ja suosikki on ehdottomasti ruusukepipo.*M*

  Vastaa
 7. Karro 20 elokuun, 2013

  Suosikkini on tuo valkoinen ruusukepipo. Kahdella arvalla mukana 🙂

  Vastaa
 8. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla, rusettípipo on ihana :)MH

  Vastaa
 9. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Ihana Minea: ihan mielettömiä poseerauksia! 🙂 Ja paljolti samoja touhuja täällä myös hymy-huulilla seurataan. Entinen ruusukepipo on jäämässä pieneksi, joten toinen samanlainen täytyisi ehdottomasti pistää tilaukseen – mahtava arvonta, näitä lisää! 🙂 Yhdellä arvalla mukana. Terkuin, Sohvi P.s. Haalariin löytyi aivan täydellisen väriset ihanat Anguluksen talvikengät pikkujaloista, jossa paljon talvikenkiäkin runsaassa alessa. Joten tuleva talvi alkaa olla ulkoilun osalta kunnossa, kiitos sinulle siis! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 elokuun, 2013

   Tää arvonta on kyllä tosi mieluinen itellekin! Ja kiitti vinkistä, pitää kattoa Pikkujalkojen talvivalikoima.

   Vastaa
 10. Kahdella mukana ja pipo mielessä 😉

  Vastaa
 11. nitta 20 elokuun, 2013

  Ruusukepipo on suosikkini ja myös rusettipipot on ihania! Kahdella mukana.:)

  Vastaa
 12. Vaaleanpunaisia unelmia 20 elokuun, 2013

  Kaksi arpaa ja lemppari on ruusukepipo joka meiltä löytyykin 🙂 Myös muut vaatteet vaikuttaa kivalta!

  Vastaa
 13. Sari 20 elokuun, 2013

  ruusukepipo mielessa. yhdellä arvalla. sari.k-@luukku.com

  Vastaa
 14. Matsku 20 elokuun, 2013

  Kyllä ne nämä on: http://nopsupopsu.fi/product/DWDB0IIBDAD7 Aivan upeat 🙂 Ja kahdella mukana, koska myös fb-tykkääjä.

  Vastaa
 15. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukana. Tykätty fb:ssä 🙂 Ja mieluisin tuote on juurikin tuo ruusuke pipo. Ihana oli myös se black&white perhosmekko.Anna78

  Vastaa
 16. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Yhdellä mukaan! Lempparini on tuo ruusukepipo.-Kilpikonna.

  Vastaa
 17. j.m 20 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukaan. Lemppareita on kyllä nuo ruusukepipot mikä meiltäkin jo löytyy 🙂 Talvipipolle olisi kyllä seuraavaksi tilausta…

  Vastaa
 18. Kolmella mukana! Vaikea päättää, onko lempparini aikuisten rusettipipo vai ruusukepipo. Olen pitkään etsinyt kaunista trikoopipoa ja luovuin jo toivosta, kunnes löysin nuo pipot.

  Vastaa
 19. Sani Aarteitani 20 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukana! Meidän pojalle sopisi hyvin Kurkkaava-sammakko välikausipipo. Ruusukepipo on nätti, sen antaisin ystävän pikku-tytölle. 🙂 Sani

  Vastaa
 20. Saaruska 20 elokuun, 2013

  Ihania kuvia <3 Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Ruusukepipot on suosikkeja! Eilen tulikin selailtua NopsuPopsun sivuja, kun tein pipotilausta, perhosmekko keltaisella rusetilla näytti myös tosi kivalta 🙂

  Vastaa
 21. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Suosikkini on ruusukepipo. Kahdella arvalla mukana.-M-

  Vastaa
 22. Marianne 20 elokuun, 2013

  Nuo ruusukepipot on vaan niin ihania! Meillä on tuo sama valkoinen ( ja myös sama vihreä pompin takkikin) 🙂 Kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 23. Annika /Karkkipurkki 20 elokuun, 2013

  Apua miten ihanat kuvat! 😀 Kahdella arvalla mukana, oma suosikki on aikuisten rusettipipo 🙂

  Vastaa
 24. ANO 20 elokuun, 2013

  Vaikea valinta, niin paljon kaikkea ihanaa tuolta löytyy. Varmaan kallistun minäkin tuonne ruusukepipojen puoleen, niitä meiltäkin löytyy pari kappaletta. Ja kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 25. Anonymous 20 elokuun, 2013

  Keltainen ruusukepipo olisi just nyt tarpeen.. myös tähti tai sydänpaikka farkut on suloiset <3- Margareta –

  Vastaa
 26. Ankan Tyttöset 21 elokuun, 2013

  Kolmella mukana. Keltainen ruusukepipo olisi ihana 🙂

  Vastaa
 27. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Ruusukepipo pinkki olis ihana 4 vuotiaalle tytölle..meijän 2 v tytöllä jo sellainen on.ja on aivan ihana..

  Vastaa
 28. Anonymous 21 elokuun, 2013

  ruusukepipo ja yhdellä arvalla mukana. -marijohanna-

  Vastaa
 29. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Suosikkeja on niin monia, mutta tuo ruusukepipo on kyllä ehdoton. Itsellä on sellainen jo ja tytölle täytyy saada 🙂

  Vastaa
 30. Anne Hedman 21 elokuun, 2013

  Suosikkini on tuo yksivärinen ruusukepipo! Kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 31. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukaan! Aivan mahdotonta valita suosikkia mut laitetaan nyt tämä http://nopsupopsu.fi/product/5JJHB2U4B52L-Miia-

  Vastaa
 32. zeepra 21 elokuun, 2013

  ruusukepipo pinkkinä on hienoin.x_unrated at hotmail.comKahdella mukaan.

  Vastaa
 33. maruska 21 elokuun, 2013

  Upeita kuvia :). Valikoimassa on paljon hienoja ja voisin vaikka mitä noista tilata. valitsin suosiksi valkoinen ruusukepipo:)mariestrange(at)hotmail.comLukijana olen.

  Vastaa
 34. Nitta 21 elokuun, 2013

  Onnea supersuloiselle blogillesi!Kahdella arvalla mukaan! Velourbäggyt polvipaikoilla on upeat!nittakos@gmail.com

  Vastaa
 35. ~LOVE~ 21 elokuun, 2013

  Täällähän on ihana blogi :)) Tulin heti kurkkimaan ja liityin myös FB- tykkääjäksesi !!Olisin parilla arvalla mukana.Ihana pipo olisi minille kiva saada :)http://nopsupopsu.fi/product/9PZVQZ3RODHY

  Vastaa
 36. Jessika 21 elokuun, 2013

  mukana yhdellä arvalla ja pipo olisi kiva mutta eihän noista vielä osaa valita:)

  Vastaa
 37. Nenna 21 elokuun, 2013

  Ihana kauppa ja valikoima 🙂 Ja blogi tottakai myös 😉 Lemppariksi valikoitui nämä:http://nopsupopsu.fi/product/HHMFS8T2XPDU :)Yhdellä mukana! minuhno@gmail.com

  Vastaa
 38. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Olen aivan hurmaantunut NopsuPopsun pilkkurusettipipoista!!! Arvonnassa mukana yhdellä arvalla :)Heidi

  Vastaa
 39. Anni 21 elokuun, 2013

  NopsuPopsut on meidänkin lemppareita! Mukana siis kahdella arvalla. Ihanin noista pipoista on mielestäni ruusukepipot <3

  Vastaa
 40. Anonymous 21 elokuun, 2013

  http://nopsupopsu.fi/product/NIDRPSHH426H eli sydänhuppari on kyllä suloinen. Onnittelen ja osallistun yhdellä arvalla. Hippu

  Vastaa
 41. Ruusunen 21 elokuun, 2013

  Pienet prinsessani tykkäävät ruusukepipoista ja pinkki sen olla pitää. Mukana kolmella arvalla. Tykkäsin Minishown facesivuista ja linkkasin omassa blogissani. Lisäksi laitoin linkkiä omaan faceprofiliini jos joku ystävistäni haluaa myös osallistua arvontaan.

  Vastaa
 42. Pauliina 21 elokuun, 2013

  Ihania kuvia ja ihana Minea 🙂 Kahdella arvalla mukana arvonnassa ja suosikki on joku noista ruusukepipoista. On ne vaan niin suloisia!

  Vastaa
 43. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Ruusukepipot kahdelle tytöllemme ois ihanat. Kahdella arvalla mukana :)-tuija-

  Vastaa
 44. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Suosikkina ruusukepipot! Niitä meijän prinsessalta (5kk) löytyy jo kaksi 🙂 Kahdella arvalla mukaan arvontaan!-Terhi (texas-86(at)hotmail.com

  Vastaa
 45. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Suosikki on rusettipipo, ruusukepipo myös tosi ihana! -SamTe-

  Vastaa
 46. Susanna Tamminen 21 elokuun, 2013

  Yksivärinen ruusukepipo on kyllä ihana 🙂 Kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 47. Pia - Jotain tekemistä 21 elokuun, 2013

  Kahdella mukana!Mun suosikkeja on ruusukepipo kevääseen tai rusettipipo talveen! 🙂

  Vastaa
 48. Anonymous 21 elokuun, 2013

  Meillä on jo ruusukepipo ja rusettipipo on toivelistalla. Amalthea

  Vastaa
 49. Tytti 22 elokuun, 2013

  Oioioi, lapsilla on Nopsupopsun housuja ja pipoja (lisää tulossa) ja minulla pipo ja toinen tulossa… eli, Tykkään kovasti!Ja koska pipoja on niin paljon, niin housut olis aivan mainio voitto, kun nykyiset on jäämässä vanhemmalle lapselle lyhkäsiks. Kahdella arvalla siis mukana!

  Vastaa
 50. Anonymous 22 elokuun, 2013

  Meilläkin haaveillaan ruusukepipoista sekä äidille että tyttärelle. Mukana arvonnassa siis. (ml.ml(a)suomi24.fi)

  Vastaa
 51. tvej 22 elokuun, 2013

  Ruusukepipo on meidän suosikki. Kahdella arvalla sitä tavoittelemaan.:)

  Vastaa
 52. Sifia 22 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan! Me olemme tykänneet hurjasti Nopsupopsun hiippahupullisesta tunikasta!!! Myös nuo ihanat ruusukepipot ovat todella tykättyjä joten sellainen olisi ihana voittaa!! 🙂 Mielelläni pitäisin itsekkin tuollaista pipoa. 😉

  Vastaa
 53. Willa Foxin Satu 22 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukaan! Olen jo pitkään miettinyt ruusukepannan tai pipon tilaamista esikoiselle, joten sellainen olisi kiva voittaa. :)Ps. Yritän muistaa linkittää tämän arvonnan myös blogiini huomenna. 🙂

  Vastaa
 54. Anonymous 22 elokuun, 2013

  Suosikkini ruusukepipo 🙂 Nätti!Yhdellä mukaan arvontaan.-Imppa

  Vastaa
 55. Zayra Halme 23 elokuun, 2013

  Mini rodinin sadetakki 🙂

  Vastaa
 56. Anonymous 23 elokuun, 2013

  Yhdellä mukaan. Ihastuin vaaleanpunaineen tylliruusukepipoon :)ilokseni@gmail.com

  Vastaa
 57. Mira nda 23 elokuun, 2013

  Mukana kahdella arvalla! 🙂 http://nopsupopsu.fi/product/5JJHB2U4B52L <— tämä pipo on syötävän suloinen! ja niin on kyllä nämä housutkin: http://nopsupopsu.fi/product/OHDHK6Y2EPNF…ja nämä: http://nopsupopsu.fi/product/CH9TQPUBW2J4Olisi kyllä vaikea valinta!miratsi@gmail.com

  Vastaa
 58. Kinuski 24 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukana. Meiltä löytyy yksi trikoinen ruusukepipo ja kaksi velourista neliöpipoa, mutta aivan ihana olisi tuollainen näyttävä talviruusukepipo 😛 Onnea 1-vuotiaalle blogille!

  Vastaa
 59. Jemina 24 elokuun, 2013

  2 arpaa! Ihania vaatteita. Kaikki pipot oli söpöjä. Meidän pikkuiselle voisin ottaa kettupipon. 🙂

  Vastaa
 60. Miia - Sweet Living 24 elokuun, 2013

  Kahdella mukana tällä kertaa… Turkoosi tähtipipo olisi kyllä just eikä melkein Ticketin takin kanssa 🙂

  Vastaa
 61. maisku 24 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukaan 🙂 Ruusukepipot on kyllä supersuloisia ja nuo farkut <3

  Vastaa
 62. Anonymous 25 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukaan. Talviruusukepipo olisi ihana, ohuempi ruusukepipo meillä jo onkin. -Sanna-

  Vastaa
 63. Siili 25 elokuun, 2013

  Kolmella arvalla mukaan. Blogini sivupalkissa on linkki arvontaasi.Suosikkini on siilipipo.vaatehuttuja(@)gmail.com

  Vastaa
 64. Essi // Pieces of Miracles 25 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukaan ! Ihana arvonta, ja voi vitsi toi ruusukepipo on kyllä ihan top feivoritti :)) vaikkakin löytyy myös monia muita.. ja Onnea yksi vuotiaalle blogille <3

  Vastaa
 65. Anonymous 26 elokuun, 2013

  Suosikkini on aivan ihana vaaleanpunainen kevätruusukepipo <3 Yhdellä arvalla mukana! nina.kallapera@laurea.fi

  Vastaa
 66. Anonymous 26 elokuun, 2013

  Suosikkini on valkoinen ruusukepipo, jota olen havitellut itselleni 🙂 :Heiniheini_r@hotmail.com

  Vastaa
 67. Erika Ristiniemi 26 elokuun, 2013

  Syksyn lähestyessä uusi pipo Elsalle olisi ihana juttu! Kahdella mukana 🙂

  Vastaa
 68. Hanna 26 elokuun, 2013

  Yhdellä arvalla mukana. Nopsupopsun hiippapipot ovat ihania! Meidän pikkuiselle koirafanille valitsisin mäyräkoirapipon 🙂

  Vastaa
 69. Anonymous 27 elokuun, 2013

  Ruusuke- ja rusettipipot ovat kyllä valloittavia! Yhdellä arvalla ihanassa arvonnassa mukana :)Sanna-Leena

  Vastaa
 70. Nikka 27 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukana ja ruusukepipoa tavoittelemassa!

  Vastaa
 71. Anonymous 27 elokuun, 2013

  Suosikki on tähtipaikkafarkutAnne asmkar@utu.fi

  Vastaa
 72. sandella 27 elokuun, 2013

  Melkein missasin tämän! Hyvä, että muistutit :)Ruusukepipo olisi meille tervetullut, kahdella arvalla mukana!

  Vastaa
 73. Netta 27 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukana! Googlettelin lapsille talvipipoja ja päädyin nopsupopsun sivuille ja ihastuin täysin. Vielä kun osaisi päättää mitkä pipot olisi parhaat!

  Vastaa
 74. Anonymous 27 elokuun, 2013

  Kahdella arvalla mukana tässä huipussa arvonnassa :)Meidän tytöillekkin ostin pompilta nuo ihanat takit ja sinulta löytyikin ratkaisu, millainen pipo niiden kanssa sopii. Eli Ruusukepipot hankintalistalla meille 🙂 -AspAnu-

  Vastaa
 75. Unknown 27 elokuun, 2013

  Tähtipaikkafarkut on suosikki :)!Minna (mimmato at hotmail.com)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.