maanantaiväsy

Onko äiti-ihmisen mahdotonta valvoa puoltayötä pidempään? Vaikka aamulla saisikin nukkua niin pitkään kun huvittaa ja tämänkin jälkeen lapsen leikittämisen hoitaa mummi. Mutta silti. Miten lauantain synttärijuhlinta voi vielä tänäänkin väsyttää niin paljon, että päivästä on selvitty vain päiväunien voimalla? Minkäänlaiseen järjelliseen toimintaan en olisi tänään kyennyt, joten kaikki kunnia työssäkäyville äideille. Lounaskin korvattiin laiskan leipurin kinkkupiirakalla, jossa käytin kaupan valmispohjaa ja täytteitä, joita ei tarvinnut esipaistaa. Muistutus tästä itselle ja vinkki muille: Sunnuntain piirakkataikina on paljon parempaa kuin Myllyn parhaan pyöreä taikina suolaisiin piirakoihin.

Päivän ehdoton piriste oli ystävien vauvauutinen. Syksyllä veikkasimme mieheni kanssa, että seuraavan kahden vuoden aikana moni lähimmistä ystävistämme tulee varmasti saamaan lapsia tai menemään naimisiin ja ennustus näyttäisi pitävän paikkansa. Tuttujen keskuudessa nimittäin jo neljä on tähän mennessä ilmoittanut tulevasta vauvasta ja ainakin yhdet häät on tiedossa loppusyksystä.
Ihanaa odotusaikaa!
 paita / My Melody
hame / Benetton
body / Name It
kengät / Lindex
Minean kuume onneksi meni kahdessa päivässä ohi ja viikonloppu voitiin jo elää normaalia elämää. Epäilin vauvarokkoa, kun kuume oli todella kova eikä muita oireita ollut, mutta tänään suussa näkyi juuri puhjennut poskihammas. Voisiko se tosiaan olla nostanut yli 39 asteen kuumeen? Oli niin tai näin, mutta parasta on että se on ohi ja yötkin on jälleen palanneet normaaleiksi kahden yön valvomisen jälkeen.
Bongasin lauantaina KULTAHIPPU-BLOGISTA tämän ihanan vaaleansinisen SILVERJUNGLEn velourmekon ja tilasin sen Mineallekin. Koko taisi olla vähän iso 86/92, mutta eipähän ainakaan jää heti pieneksi kun tuota vaatetta tuntuu tällä hetkellä kaapeissa riittävän. Mekko oli alennuksessa niin kuin melkein kaikki muukin Silverjunglen verkkokaupassa, joten käykäähän kurkkaamassa. Monet muutkin nettikaupat tarjoaa tällä hetkellä hyviä tarjouksia jäljellä olevista kooista ja vielä ehtii hankkia vaikka ensi talven toppavaatteet ja kengät, jos osaa arvioida sopivan koon. Meinasin itsekin vielä kytätä josko jostain löytyisi Ticketin haalaria Cinder-värisenä tai Ver de Terren rose powderia tai Mini a Turen wistiä värissä violet ice. Jos jollain pyörii joku näistä vailla omistajaa niin pistäkäähän viestiä tänne päin!
Ainakin näistä vielä löytyy alevaatteita:

0 Comments

  1. Pomme 19 helmikuun, 2013

    <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.