lomatunnelmissa

Terkkuja Kusadasista!

Me saavuimme torstaina tänne Turkkiin ja loman kaksi ensimmäistä päivää on sujuneet ihanan rennosti rannalla loikoillen ja turkkilaisia herkkuja maistellen. Ihme kyllä, lento Suomesta meni myöskin yllättävän hienosti Minean osalta eikä kaikkia varattuja viihdykkeitä ehditty edes kaivaa repusta ennen kuin jo oltiin perillä. Nousu ja lasku saatiin ohitettua tikkarilla ja lennon aikana päiväunet Minea nukkui minun sylissä (mikä tuntuu tälläkin hetkellä selässä niin, että yksi turkkilainen hieronta on tilattu tälle viikolle ;)). Lentoa varten äitini nimittäin oli kasannut Minealle oman puuhasalkun, joka sisälsi muun muassa elokuvia, tarrakirjan, värityskyniä, palapelin…

Saavuimme perille vasta iltapäivällä ensin matkustettuamme yhteensä noin yhdeksän tuntia, joten kunnolla olemme ehtineet tutustua hotellialueeseemme vasta eilen. Teimme pikaisen visiitin paikalliseen supermarkettiin vaippaostoksille (eivät taida muuten täällä käyttää lainkaan housuvaippoja..), mutta muuten hotellin ravintoloissa, uima-altaissa, vesiliukumäissä, puistossa ja alueessa yleensäkin on ollut tarpeeksi ihmettelemistä vielä toistaiseksi. Suunnitteilla on tulevalle viikolle ainakin retki Samokselle, shoppailukierros kaupungilla sekä uimista jättimäisessä vesipuistossa.

Eilen saimme suurimman osan päivästä kulutettua vesiliukumäissä (itsekin innostuin laskemaan ties kuinka monta kertaa!) ja meressä. Loppuaika onkin sitten mennyt lähes pelkästään syödessä, ruokaa kun tuntuu tulevan vastaan vähän väliä ja kaikkea on maistettava kun ilmaiseksi saa :)! Monet maut ovat melko vieraita omaan suuhuni, mutta hyvin tuntuu kilot tämän loman aikana lisääntyvän. Syksyn vesisateillahan sitä on sitten aikaa kuntoilla vaikka kuinka, eikö?

Pariin päivään netti ei ole täällä toiminut (siitä tämä blogihiljaisuus, kuvien hieman outo ulkoasu ym sähläykset 😉), mutta päivitän kyllä blogia tämän viikon aikana aina kun saan netin toimimaan edes hetkeksi (näidenkin muutaman kuvan lataaminen kesti melkoisen tovin..) ja pari etukäteen kirjoitettuakin postausta on tiedossa. Pysykäähän siis kuulolla ja lämpöä sinne Suomeenkin!

0 Comments

 1. Rentoa ja lämmintä lomaa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow heinäkuu 27, 2013

   Kiitos Henna! Lämpöä on ainakin riittänyt, mittari näyttää nimittäin 35 astetta lähes koko ajan <3

   Vastaa
 2. Lefa heinäkuu 26, 2013

  Laske mulle yks liukumäki!!!! Ihanaa lomaa <3

  Vastaa
 3. Laura heinäkuu 27, 2013

  Hei, otitte käyttöön meidän tikkarikikan, hyvä :)! Mahtavaa loman jatkoa, nauttikaa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow heinäkuu 27, 2013

   Kyllä, ja sehän toimi! Nautittu kyllä ollaan, tuskin edes viitsitään palata enää kotiin 😉

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.