lastenkonsertissa

Heippa!
Kovaa vauhtia viikot hurahtaa ja kaipa sitä voi jo sanoa, että nyt on kesä! Meillä on riittänyt jos jonkinmoista puuhaa, ja nyt vielä melko yllättäen laajensimme takapihaamme muutamalla metrillä. Minean kanssa on ikkunasta ihmetelty kaivinkonetta iltapäivisin, eikä jää tytöltä huomaamatta yksikään isompi moottoriajoneuvo rattaillakaan liikkuessa. Vaatii vain äitiltä vähän miettimistä, että osaa erottaa ja nimetä kaikki traktorit, kauhakuormaajat, kuorma-autot, kippiautot ja muut..
  
Eilen kävimme kuuntelemassa Herra Heinämäen lato-orkesteria lapsille järjestetyssä konsertissa Lounaispuistossa. Vanhemmat lapset hyppivät lavan edustalla ja sinnehän Mineakin olisi tietenkin halunnut muiden joukkoon, mutta vielä jättäydyimme vähän sivumpaan pomppimaan ja tanssimaan. Taitaa periytyä mieheni puolelta kiinnostus musiikkiin, kun Minea ei epäröinyt hetkeäkään ennen kuin alkoi jo tanssia kappaleiden tahtiin. Kesällä on ehdottomasti käytävä lastenkonserteissa enemmänkin! (Paitsi että tänään muskarin kevätkirkossa tyttö istui itkuisena koko ajan äitin sylissä käteen kiinni tarrautuneena..)
Lämmin sää sattui suosimaan konserttilaisia ja Minea sai jalkaansa vasta tilaamani Nextin nahkasandaalit. Omaa silmääni perinteiset lasten remmisandaalit ei niin kovin miellytä ja toivoinkin näiden kenkien ajavan saman asian. Ainakaan muutaman käyttökerran jälkeen hiertymiä ei ole tullut, vaan kengät näyttäisi istuvan mainiosti. Tarvitsemme vielä vastaavat vilpoiset kengät pihalla touhuamiseen ja rannalle käynteihin, mutta niistä kirjoittelen huomenna lisää.
 
Itsellänikin oli päällä jotain uutta, nimittäin äitienpäivälahjani. Arvaatteko mikä se on? Olen viime päivinä havainnut kenkäkokoelmassani suuren puutteen ja olen ihan kahden vaiheilla pohtinut, tilaisinko ne ihanat Tory Burchin Revat vai en. Harmittaa, ettei beigen sävyisiä näyttäisi olevan lainkaan enää myynnissä, mutta menisihän ne mustatkin aika mainosti. Taas yksi blogien kautta levinnyt villitys lisää, mutta minkäs teet kun vastaavia vaihtoehtoja ei tunnu juurikaan olevan. Lisäksi olisi saatava kiilakorkosandaalit ja sellaiset luulin jo Stockmannilta löytäneeni, mutta lähes kaikki koot (omani mukaan lukien) oli loppuneet.
 
Kengistä puheenollen, Campadressa näyttäisi vielä huomisen olevan Paxin lastenkenkiä edullisesti muutamalla kympillä. Valikoimassa oli juurikin niitä perinteisiä remmisandaaleja sekä suloisia lenkkareita. Campadreen pääset liittymään TÄSTÄ. Myös Stockmannilta voi tehdä kenkälöytöjä, sillä kaikki normaalihintaiset lastenvaatteet, -jalkineet ja lelut saa kanta-asiakkaana 20%:n alennuksella 26.5. asti.

0 Comments

 1. Evelina 22 toukokuun, 2013

  Heippa! Nähtiin teidän konsertissa 🙂 Sun neverfull kiinnitti huomioni :D.. Koitin moikata kun kävelitte ohi, mutta en oo ihan varma huomasitko/tunnistitko meitä :)!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 toukokuun, 2013

   Taisitte istuskella siellä nurmella ja minäkin moikkailin, mutta jäi varmaan huomaamatta puolin ja toisin. En viitsinyt ihan juttelemaan tulla, etten häiritse, mutta täytyy ensi kerralla vaihtaa kuulumisia, jos taas satutaan samaan paikkaan. 🙂

   Vastaa
 2. Kippuralla 22 toukokuun, 2013

  Me oltiin samoissa bileissä 😉 Hirmusesti oli väkeä, olin yllättynyt oikein.V oli eniten innoissaan meidän porukasta, tanssi koko setin yhtä pillimehutaukoa lukuunottamatta läpi 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 toukokuun, 2013

   Ihana kun pikkuiset niin innostuu tosissaan. Taisi olla oikein paikallisten bloggareiden kokoontuminen. 🙂 Mutta eipä siitä ihmismäärästä tosiaan juuri ketään nähnyt.

   Vastaa
  • Kippuralla 26 toukokuun, 2013

   itse onnistuin vain näkemään yhden tuttavaperheen jossain edempänä 🙂 koska olin jo aiemmin samalla viikolla ihaillut pojan hattua, niin kiinnitin huomion siihen

   Vastaa
 3. Me ei päästy vaikka kovasti haluttiin. Me juhlittiin kevätjuhla vol1. Ja tänään kevätjuhla vol2. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 toukokuun, 2013

   Harmi, kun sattuu samalle päivälle kaikenlaista. Meilläkin olisi ollut muskarikirkko, mutta onneksi päästiin eilen paikkaamaan.

   Vastaa
 4. Elina Eliina 23 toukokuun, 2013

  Multa on mennyt ihan ohi tuo konsertti, voi harmi tuo olis ollut kiva meidän neidillekkin (kova tanssimaan).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 23 toukokuun, 2013

   Voi että! Itsekin sain ystävältä tästä kuulla ja harmittelinkin, ettei kaupunki pidä mitään listaa lastentapahtumista. Täytyy ensi kerralla vinkata täällä blogissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.