laavulla

Kivenheiton päässä meiltä, lähellä vastarantaa on pieni saaren poukama, jolla ihmiset käyvät paljon etenkin talviaikaan paistamassa makkaraa. Suunnittelimme laavulla käyntiä jo jokin aika sitten, mutta vasta tänään saimme aikaan lähteä matkaan makkarat, voileivät, suklaakakku ja kaakao repussa mukana. Ilma oli mitä mainioin, kun aurinko paistoi ja pakkasasteita oli alle kymmenen.
Pari tuntia vierähti laavulla nopeasti eväitä syöden ja luontoa ihmetellen. Meidän kanssa samaan aikaan makkaranpaistoon sattui toinenkin lapsiperhe, joiden suloiselta, hieman Mineaa vanhemmalta pojalta Minea melkein sai lähtiessään suukon. Ehkä pojan pelästytti kuitenkin lopulta pois Minean ruhjeinen naama, joka tuli pikku haaverissa Minean hypättyä pulkasta vauhdissa pois.

Viikonlopun aikana ehdin myös tapani mukaan shoppailla muutaman alevaatteen sekä jotain kevään uutuuksista. Tällä kertaa tein löytöjä muun muassa Lindexiltä ja Benettonilta, mutta niistä kerron lisää myöhemmin. Vinkkinä vielä muillekin shoppailijoille, että tänään vielä H&M:ltä saa 10% alennusta normaalihinnoista ja ilmaisen toimituksen. Tarjouksen saa hyödynnettyä koodilla 0428. Myös CROCSILLA alehulinat jatkuu ja 10.3.2013 asti outletin tuotteista saa lisäalennuksen sen mukaan, kuinka paljon ostaa. Ostaessaan 2 tuotetta saa 20% alennusta, 3 tuotetta 30% ja 4 tuotetta 40%.

Lopuksi haluan jakaa teidän kanssanne vielä yhden nerokkaan oivalluksen, jonka luin uusimmasta Pirkka-lehdestä (3/2013). Onnellisuusprofessori Markku Ojanen oli nimittäin pukenut sanoiksi sen, minkä lähes jokainen meistä varmasti tietää, mutta silti unohtaa niin helposti.

”Meillä on ikävä taipumus sopeutua nopeasti tulojen kasvuun,
mutta onnellisuus ei sen ansiosta lisäänny.
Tilanne on toisin monissa muissa elämän tärkeissä asioissa,
kuten ihmissuhteissa, terveydessä ja harrastuksissa.
Kun näissä tapahtuu jotakin hyvää,
se kohottaa onnellisuutta.
Niihin kannattaa panostaa ja iloita siitä, mitä meillä jo on.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.