Kuokkalan kartanolla

Nyt on työurakka tältä erää ohi ja loma voi jälleen jatkua laiskottelun merkeissä. 😉 Muutamaan päivään en ole ehtinyt paljon muiden blogeja lueskella, tai vielä vähemmän kommentoida, mutta nyt sekin asia korjaantuu, kun Minean uniaika on jälleen omaa aikaa. Tervetuloa ihana kotiäidin arki!
 
Pari viikkoa sitten kävimme vanhempieni seurassa Kuokkalan kartanolla kakkukahveilla, ja nämäkin kuvat napsin siellä. Itselleni riitti sillä kertaa kylmä juoma, mutta äitini kehui pienen kahvilan mansikkakakkua niin herkulliseksi, että hän olisi halunnut jo seuraavalla viikolla käydä kartanolla uudelleen. Täytyy varmaan käydä maistamassa joku päivä, jos vaikka saisi ideoita omiin kesän kakkuihin.
 
Mineakin viihtyi kartanolla hyvin, kun tiluksien aitauksesta löytyi hevonen ja poni. Ympäristössä on paljon kauniita kukkaistutuksia sekä luonnonkukkia ja pihakeinu, johon Minean oli päästävä keinumaan. Itse kartano ja piha-alueet on kauniisti hoidettuja, ja maisemat tarjoaa monia ihania paikkoja vaikkapa valokuvaukseen. Meillä kuvaus jäi hyvin vähäiseksi, kun Minealla oli kova vauhti päällä, ja tyttö juoksi innoissaan paikasta toiseen ukki juuri ja juuri perässä pysyen.
 
Vielä kun ilmat oli niin lämpimät, että ulkona tarkeni pelkällä T-paidalla ja shortseilla, huomasin ettei Minean vaatekaapista löytynyt riittävästi kivoja T-paitoja. Tilasin sandaalien kanssa samassa paketissa Nextiltä tämän turkoosin paidan ja saman keltaisena ja valkoisena. Olen tykännyt Nextin vaatteista tosi paljon aikaisemminkin, vielä kun ne on niin edullisiakin. Nämä T-paidat tuli kolmen settinä ja tällä kertaa täytyy todeta, että halpa hinta oli juurikin niin laadukasta (vai pitäisikö sanoa laadutonta) kun voisi olettaa. Parin pesun jälkeen paidat nimittäin on vähän menettäneet malliaan ja taitaa värikin olla jo jonkin verran haalistunut..

Nyt tulevana viikonloppuna (alkaen jo huomenna..) ohjelmassa on paljon kaikkea kivaa sekä Minealle että meille vanhemmille. Minean kanssa aiomme käydä pienehkössä huvipuistossa ja itse pääsen jälleen rentoutumaan paikalliseen tapahtumaan ystäväni (viime viikonlopun uunituoreen morsiamen) kanssa. Kesällä olisi kaikenlaista menoa ja tapahtumaa, mutta ihan kaikkialle sitä ei ehdi tai halua lähteä. Tämä tuleva perjantai taitaa olla omalta osaltani vähään aikaan viimeinen humputteluilta. 🙂

0 Comments

 1. Emilia kesäkuu 13, 2013

  Kauniita kesäkuvia 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 13, 2013

   Kiitos Emilia! Paikka on niin nätti että kuvaamisessa olisi mahdoton epäonnistua. 🙂

   Vastaa
 2. Kanneli kesäkuu 13, 2013

  Aivan ihana tuo eka kuva (muutkin 🙂 )

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 13, 2013

   Tossa ekassa kuvassa on kyllä kieltämättä jotenkin ihana, vähän herkkä tunnelma..

   Vastaa
 3. Rea H kesäkuu 13, 2013

  kaunista kesäistä taas 🙂

  Vastaa
 4. littleB kesäkuu 13, 2013

  Pitäsipäs itekin vierailla tuolla! Näyttää ja kuulostaa kivalta paikalta 🙂 Monta kertaa on ollut suunnitelmissa mennä, mutta jotenkin se on aina unohtunut.

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 13, 2013

   Kannattaa käydä, jos täällä päin asuu. Ja etenkin juuri kesäaikaan kartano on upea paikka kaikkine pihoineen ja lisänä vielä aitauksen suloiset hepat.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.