koko perheen matka eläintarhaan & safarityyliä

Greetings from Helsinki!
Ihana pitkä aamu takana, kun Mineakin nukkui jopa yhdeksään asti! Viimeisen kuukauden ajan tyttö on heräillyt öisin, viime yönä muun muassa neljä kertaa ja yksi niistä lähes tunnin valvomista, joten välillä on ihana saada vähän univelkoja pois.
Sääennustusten sanelemana teimme eilen päiväretken Korkeasaareen. Minun vanhempani halusivat lähteä mukaan, joten liikkeellä oltiin koko autollisella. Korkeasaareen pääsee kävellen siltaa pitkin, jolloin säästää laivamatkassa, mutta ajattelimme Minean tykkäävän vesitse matkaamisesta ja otimme vesibussin saareen.
Vietimme Korkeasaaressa yhteensä yli kolme tuntia katsellen eläimiä, syöden ja leikkien hiekkalaatikolla. Loppuajasta Minea alkoi olla melko väsynyt, mutta muuten tyttö jaksoi tosi hienosti kiinnostua eläimistä. Häkeissä olevat eläimet ei jännittäneet lainkaan (edes hurjan komeat urosleijonat, jotka kävivät keimailemassa ihan aidan vieressä), mutta muutamat itkut pääsi liian lähelle rattaita tulevista riikinkukoista. Alueella nimittäin monet lintulajit kuljeskelivat vapaana katsojien joukossa.

Minealla on muutamia lempieläimiä, joita katselemme kirjoista uudelleen ja uudelleen ja joiden ääniä hän tykkää kovasti matkia. Näihin lemppareihin lukeutuu apinat ja karhut, joita Korkeasaarestakin etsimme melkein ensimmäisenä. Suureksi harmiksemme karhut olivat päivälevollaan ja apinoita ei päässyt näkemään ollenkaan. Muutenkin moni häkeistä oli tyhjillään (luultavimmin häkkien korjaustöiden vuoksi) tai häkin asukki oli jossakin piilossa unilla. Olin myös kuvitellut, että eläintarhan eläimiin olisi kuulunut kirahvit, norsut tai merenelävät kuten delffiinit ja hylkeet, mutta taisin sekoittaa Korkeasaaren Kolmårdeniin. 🙂

 
Muistatteko vielä, kun noin viikko sitten haaveilin safarityylistä? Korkeasaarta pääsin kiertelemään safarivaatteissa, kun ostin Hennesiltä ihanan vilpoisen kauluspaidan, joka tosin alkujaan oli vieläkin löysempi mutta pääsi kutistumaan pesussa (jälleen yksi väärin pesty vaate meidän kotitaloudessa!).. Cubukselta löysin pirteän oranssin kaulakorun ja kynnetkin lakkasin samalla oranssin sävyllä. Asuun hyvin sopi jo kaapista löytyvät vihreät Hennesin housut ja tyylin viimeistelevä lierihattu. Tykkäättekö lookista :)?

Ihastuin muuten tähän kaulakoruun niin paljon, että aion vielä hakea saman turkoosina. Myös ystäväni ja äitini halusivat ehdottomasti samanlaiset korut, joten aika näyttävä se taitaa tosiaankin olla.
Nyt meitä kutsuu jälleen Helsinki, mutta tänään shoppailun merkeissä ja siitä Espooseen yökylään. Pidetään peukkuja, että säät vielä paranee juhannukseksi!

0 Comments

 1. Laura kesäkuu 20, 2013

  Ihana asu! Meidän kaksiveen mielestä siisteintä Korkeasaaressa oli mönkijä, kaivinkone ja lakaisukone :O. Niitä varten kannatti tosiaan matkata Helsinkiin ;)!

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 21, 2013

   Hahaa hyvä R! 🙂 Vähän epäilin käykö meilläkin niin että ihan joku epäolennainen saa kaiken huomion, mutta tällä kertaa eläimet kiinnostikin.

   Vastaa
 2. Susanna Tamminen kesäkuu 20, 2013

  Ihania kuvia ja hyvin sopii asu, tykkään kovasti! Hauskaa juhannusta sinne teille 🙂

  Vastaa
 3. Laura, 2106loves kesäkuu 20, 2013

  Tosi kiva asu 🙂 Minealla myös kiva shortsihaalari, meillä saattaa olla samanlainen 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 21, 2013

   Kiitti! Niin mä huomasinkin jostain kuvasta, että samoissa tytöt tallustaa.

   Vastaa
 4. Willa Foxin Satu kesäkuu 20, 2013

  Tykkään asusta ja täältä saattaa löytyä sama koru turkoosina 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow kesäkuu 21, 2013

   Eilen mäkin ehdin sitten jo napata korun itellekin turkoosina..se on niin nätti!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.