kipeänä

Pieni Minea on vielä tänäänkin ollut kovassa kuumeessa joten ulkoilut on saaneet jäädä kokonaan ja muutenkin touhuaminen on tytöllä ollut minimissä. Välillä virtaa on ollut vähän enemmänkin, mutta suurimmaksi osaksi Minea on makoillut sylissä, istuskellut Muumeja katsomassa ja välillä käynyt painamassa päätä sohvatyynyjä tai lempikaveriaan Pabloa vasten. Nukkumattikin vei yöunille jo paljon normaalia aiemmin ja koko päivän tyttö on touhunnut yöpuku päällä. Toivottavasti huomenna kuume olisi laskenut jo sen verran että päästään edes vähän ulkoilemaan.
 
Vaikka kuume on vienyt voiton pienestä tytöstä niin tänään on myös opittu uutta. Muutama uusi ”sana” nimittäin. Aiemmin Minea on osannut sanoa ’tytt’ (tyttö), ’paa’ (Pablo), ’sss’ (isi), ’vauuvva’ (vauva), ’ääthi’ (äiti) ja joitain kertoja ’auuto’ ja ’mamma’. Tänään kuului monta kertaa selkeästi sanottuna ’poppa’ (kerroin keiton olevan vielä poppa) ja ’paapo’ (Pablon perässä juostessa). Miten aina tuntuukin, että uutta opitaan joko muskaripäivinä tai päivinä, jolloin tapahtuu jotain normaalista poikkeavaa.. Onko kukaan muu huomannut samaa vai onko tämä joku Minean oma juttu?
Lapsen sairastaessa myös oma energia on alhaisempi kuin normaalisti kun kantaa huolta toisen voinnista ja pieni kaipaa tonneittain huomiota ja hellyyttä. Minuun vaikuttaa myös se ettei pääse ulkoilemaan normaaliin tapaan ja sisälläolo alkaa väsyttämään väkisinkin. Kiva irtiotto tähän oli käydä eilen ystävän Partylite-kutsuilla syömässä ihania herkkuja ja ihastelemassa kevään uutuuskynttilöitä. Tällä kertaa tilasin vain uuden huonetuoksuöljyn, mutta monet uusista tuoksuista oli kyllä houkuttelevan hyviä enkä myöskään melkein pystynyt vastustamaan ajastimella toimivia led-kynttilävaloja, jotka olisivat täydelliset ulkolyhtyihin.


0 Comments

  1. Lefa 14 helmikuun, 2013

    Voi pientä, tuhat halia paranemiseen! <3 Hyvää synttäriä MELLUUUUU!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.