kesän suosikki: jumpsuit

Nyt se kaikkein uusin ostokseni, jonka lupasin ihan varmasti jakavan ihmisten mielipiteet kahtia. Ihan yhtä paha tämä ei liene ole kuin perinteiset one piece verkkarit, mutta lastenvaatetta se tämäkin erehdyttävästi muistuttaa :). Minä iskin tähän mustaan jumpsuitiin heti silmäni ja nyt muutaman kerran sitä pidettyäni, voin todeta sen lukeutuvan yhdeksi koko kesän lempivaatteekseni. Kangas on laskeutuvaa, ohutta ja pehmeää niin että muutamaan kertaan saa itselleen muistutella edes kulkevansa vaatteet päällä ;), täydellinen kesävaate helteille siis.
Minulla on ollut jo pidempään mielessä ostaa aamutohveleita muistuttavat mustat kengät ja nyt samalla ostoskierroksella löysin nekin Piecesiltä alle kahdella kympillä. Jos jossain olisin törmännyt vastaaviin laadukkaisiin mokkaisiin tai karvaisiin versioihin, olisin ne varmasti napannut matkaani, mutta onneksi kerrankin löysin kivan edullisen vaihtoehdon. Käyttömukavuus näissä tosin ei ole paras mahdollinen, mutta tuskin näillä kovin pitkiä matkoja tarvitseekaan kävellä.
 
Eikö ole muuten myös aika nätit rannekorut? Nekin löytyi Piecesiltä euron kappalehintaan, ja tykästyin erityisesti sailorhenkisiin punosnarukoruihin tummansinisenä ja valkoisena. Raitaa kun vaatekaapistani löytyy jonkin verran niin näitä tulee ihan varmasti käytettyä hyvinkin useasti.
Toistaiseksi jumpsuit on ollut minulla käytössä vain arkena rentona kesäasuna, mutta suunnittelin sen kanssa jo yhdistettäväksi korkeat avokkaat, jakun ja kirjekuorilaukun, jolloin asu kävisi juhlavammassakin menossa. Myös töihin tämä käy kivasti ballerinojen ja neuleen tai rennon, aukinaisen kauluspaidan kanssa.
Onko jumpsuit teille ehdoton ei vai joko tekin alatte lämpenemään tälle muodille?

0 Comments

 1. Rea H 2 heinäkuun, 2013

  Jumsuitit on parhaita 🙂 niin rentoja päällä, tyylikäs on tuo sinun!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 heinäkuun, 2013

   En ollut edes osannut kuvitellakaan kuinka mukava tuollainen voi päällä olla.. Toivotaan, että nämä pysyy muodissa kauan 😉

   Vastaa
 2. Sini 3 heinäkuun, 2013

  Mä en niille onepiece jutuille lämpene yhtään, mutta tuollaiset kevyemmät versiot on kivoja. Mulla ei ole kuin shotrsiversiona musta, joskin kotona visusti vaan oon käyttänyt 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 heinäkuun, 2013

   Mulla on sama, että onepieceä en vielä ole päälle halunnut pukea, mutta katsotaan jos tää mukavuuspuoli voittaa vielä ja joutuu sellaisen kotiasuksi hankkia..

   Vastaa
 3. Zayra Halme 5 heinäkuun, 2013

  toi jumpsuit on kyl kiva, mutta sen huono puoli on se et näyttää paljon lyhyemmältä mitä on

  Vastaa
  • Melina / Minishow 5 heinäkuun, 2013

   Niinhän se vähän on, ainakin näissä malleissa missä toi yläosa on tollanen extraväljä. Nää kuvat on vielä kaiken lisäks otettu niin, että seison alamäessä. Ei mikään paras valinta 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.