kesän käytetyimmät kengät

Kerroin pari viikkoa sitten siitä, kuinka meillä olisi tarvetta yhdille kivoille kesäkengille, joiden kastumisesta ei tarvitsisi kantaa huolta. Tarpeeseen vastattiin, kun saimme onneksemme valita Crocsilta koko perheelle kengät. Vain minulla on ennestään ollut Crocsin talvikengät ja niistähän tuli melkeinpä kertaheitolla omat lempparit keveyden ja käytännöllisyyden ansiosta. Niillä käppäilin kaikki vaunulenkit säällä kun säällä.

Suurimmaksi osaksi meillä arki pyörii kodin läheisyydessä ja siihen tarkoitukseen jalkaan mukavat Crocsit tulivat todelliseen tarpeeseen. Harkitsin valitsevani sekä itselle että Minealle ihan perinteiset Crocsit, mutta valikoimaan tutustuttuani ihastuinkin ties kuinka moneen malliin. Päädyimme lopulta ottamaan Minealle ihanat peruscrocsit tällä hauskalla lenkkarimaisella kumipohjalla. Itselleni otin vähän siromman mallin ajatellen, että näillä kehtaa kävellä lähipuistoon ja käväistä pikaisella kauppareissullakin. Mieheni oli sitä mieltä, että hänelle riittää kotikäytössä nykyiset ”kumikengät” ja hän halusi ehdottomasti testata Crocsin lenkkarimallia.

 
Mieheni kengät olisi kuulemma voineet olla puolta kokoa isommat, mutta siltikin ne on olleet kovassa käytössä töissä ja arkena. Lenkkarit on normaalia huomattavasti kevyemmät ja muutenkin mukavat jalassa, ihan niin kun omanikin. Minealle otin koon 19-21 (muut kengät on tällä hetkellä kokoa 20) ja ne sattuivat olemaan ihan täydellisen istuvat.
 
Omat valkoiset kenkäni olen saanut jo muutamaan kertaan huuhtoa vedellä, kun ne on hieman ottaneet sävyä rannalla tallustellessa. Mineakin ehti heti Crocs-paketin saavuttua piirrellä toiseen kenkäänsä mustekynällä, mutta onni onnettomuudessa, kengän sai hangattua saippualla täysin puhtaaksi. Taitaa mieheni olla meitä perheen tyttöjä siistimpi tapaus, kun hänen kengät on ainoat, jotka ei vielä ole pesussa käyneet. 🙂
 

Ehdin jo toivoakin etukäteen, että Minea voisi oppia pukemaan helpot, jalkaan sujautettavat kengät ihan itse ja niinhän siinä kävi, että samana iltana tyttö onnistui toisen Crocsin jalkaansa saamaan. Sen jälkeen jalasta löytyi vielä äitinkin Crocsin ja niillä löntysteltiin pitkin poikin. Minea on jo ehtinyt oppia, että omat Crocsit kannattaa hakea, jos haluaa päästä takapihalle puuhastelemaan tai ulkoaltaaseen leikkimään, ja näin hän hyvin omatoimisesti tekeekin ja huutaa mennää. Uima-altaassa Crocsit toimii erityisen hyvin, kun muuten tyttö liukastelisi helposti altaassa touhutessa ja sinne edestakaisin rampatessa.

Jos omat Crocsit alkoi houkuttamaan niin mallistoa pääsee katselemaan TÄÄLLÄ. Kurkatkaa myös blogin ylälaidassa oleva banneri, jota klikkaamalla uutiskirjeen tilaaja saa 20%:n alennuksen. Suurkiitos vielä Crocsille!

*Yhteistyö*

0 Comments

 1. Elisabete 5 kesäkuun, 2013

  Ehdottomasti pitääkin käydä kurkkaamassa tämän hetkistä valikoimaa, meillä tyttönen kaipaa myös uusia kun vanhat ovat jääneet pieniksi. :))

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 kesäkuun, 2013

   Itsellä melkein ongelmaksi kävi se, ettei osannut päättää mitkä kaikista kivoista vaihtoehdoista valitsisi. Myös Minealle olisi ollut monia käytännöllisiä ja nättejä kenkiä.

   Vastaa
 2. Annika /Karkkipurkki 5 kesäkuun, 2013

  Crocsit on kyllä vaan niin kätsät kesäkengät, varsinkin noille pienille 🙂Annika/Karkkipurkki

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 kesäkuun, 2013

   Näin on! En keksinyt mitään muita vastaavia kenkiä, jotka olisi yhtä kätevät menoon kuin menoon.

   Vastaa
 3. Susanna Tamminen 6 kesäkuun, 2013

  Kauniita kesäisiä kuvia, mukavaa päivää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.