kengät rannalle // Crocs

Mainitsin siitä, kuinka Minean kenkävalikoima alkaa muilta osin olla kesälle hankittu, mutta jotkut kepeät ja ilmavat sandaalit vielä tarvitsemme. Kankaiset ei ole vaihtoehto tässä tapauksessa, sillä kengillä tulisi pystyä lähtemään takapihalta rannalle ja ehkä jopa veteen kahlailemaan. Suunnitelmissa on myös hankkia kesäksi pieni puhallettava uima-allas takapihalle, ja kengät voi todennäköisesti joskus päätyä sinnekin leikin lomassa.
Ihan ensimmäisenä mieleeni tuli Crocsit, jotka varmasti palvelisivat erinomaisesti juuri tässä tarkoituksessa. Ne on ilmavat eikä äitin tarvitse kantaa huolta kastumisesta lainkaan. Viime aikoina Minea on kiukunnut siitä, ettei saa tai osaa tehdä itse ihan kaikkea mahdollista, joten olisi kiva, jos sandaalit menisi samalla harjoituskenkinä itse pukemisessa. Saapa nähdä, milloin se oikeasti sitten onnistuu, mutta ainakin teoriassa Crocsit saa nopeasti ja helposti sujautettua jalkaan.

Selailin malleja läpi ja löysin tyttöjen valikoimasta montakin kivaa vaihtoehtoa. Vaikkei tapanani olekaan ostaa kovin kuviollisia vaatteita (tai etenkään kenkiä) niin jostain syystä ihastuin myös noihin piirroshahmolla varustettuihin peruscrocseihin. Uppoaako ne teihin? Lopulta päädyin kuitenkin vähän klassisempaann malliin, jotta kengät on helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Samalla tuli tietenkin vilkaistua myös naisten puolelle ja löytyihän sieltäkin vaikka mitä. Vanhat varvassandaalini taitaa olla vaihtokunnossa eikä kaapistani löydy vielä aitoja peruscrocsejakaan. Sandaalit voisi mennä ensi syksynä töissäkin ja tulee sitä itsekin ravattua lähirannalle kesän aikana.
 
Valinta meinasi muodostua vaikeaksi, kun hauskoja malleja olisi ollut niin monia. Googlailemalla Crocseja huomasin, että ne on myös julkkisten kovassa suosiossa. Miltä kuulostaa kävellä samoilla kengillä kuin vaikkapa Ben Affleck, Rihanna, Colin Farrell tai Sarah Jessica Parker? Jotkut isit söpöilivät jopa pukeutumalla täsmälleen samanlaisiin Crocseihin oman jälkikasvunsa kanssa, ja näkyi niitä pariskuntiakin molemmilla Crocsit jalassa.
 

Arvaako joku mitkä Crocsit meille tilattiin? Jos jollain muullakin on tarvetta uudelle kenkäparille, niin koko mallistoa pääset katselemaan TÄÄLLÄ. Huomasin myös, että outlet-osiosta löytyi paljon kivoja malleja (myös kesäksi) alennuksesta ja yli 20€:n tilaukselle saa ilmaisen toimituksen. Käykäähän samalla klikkailemassa banneria blogin ylälaidasta, sillä uutiskirjeen tilaaja saa 20%:n alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan.

*Yhteistyö* 

0 Comments

 1. SatuMaria 24 toukokuun, 2013

  Crocsilla on kyllä kauniitakin kenkiä, kaikki ei ole niitä puutarhakengän näköisiä. Itselläni on Crocsin HelloKitty ballerinat ja ne ovat aivan ihanat 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 toukokuun, 2013

   Jotkut mieltävät Crocsit vain niiksi peruskengiksi, mutta valikoima on tosiaan hyvin laaja ja miellyttää ainakin omaa silmääni monin paikoin. Ja talvikengät on ihan huippuja, voittaa raskaat Sorelit mennen tullen.

   Vastaa
 2. Voin puhua näiden puolesta! Lapsien lempikengät kesällä!:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 toukokuun, 2013

   Uskon kyllä, tuntuukin että lähes jokaisella suomalaisella perheellä on ainakin yhdet Crocsit tai kopiot kotona.

   Vastaa
 3. Susanna Tamminen 24 toukokuun, 2013

  Noi on kyllä ihanat kengät isoille ja pienille, niin kevyetkin. Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 toukokuun, 2013

   Keveys juuri itsellä ratkaisi sen, että talvella Crocseja tuli käytettyä jatkuvasti. Ihanaa viikonloppua myös sinulle Susanna!

   Vastaa
 4. littleB 24 toukokuun, 2013

  Himoitsin viime kesänä hello kitty crocseja, joista tietty oli oma koko loppuunmyyty. Täytyykin käydä vilkasemassa jos nyt löytyis jotain yhtä kivaa 🙂

  Vastaa
 5. Laura 24 toukokuun, 2013

  Meilläkin olisi Crocsit ostoslistalla! Viime kesän sandaalit ostettiin SuperFitiltä ja suolainen viidenkympin hinta vähän harmittaa, koska kylmän kesän takia kenkiä tuli käytettyä tasan kaksi kertaa. Onneksi täksi kesäksi on ostettu ainakin viikoksi rantakelejä, joten sandaalitkin uskaltaa hankkia ;).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 toukokuun, 2013

   No nyt kannattaa hyödyntää toi Crocsin tarjous, niin ei jää kauheasti hintaa kengille. Pojillekin oli ihania malleja vaikka kuinka. Laita viime kesän ostos myyntiin, eiköhän niistä saa hyvän hinnan takaisinkin. Kelpaisi kyllä aurinkoloma mullekin 🙂

   Vastaa
 6. Rea H 25 toukokuun, 2013

  oi nuo valkoiset on aika kivoja! ilmeisesti myös huippu hyviä jalalle. Meillä on tytöllä yhdet saatuna ja ne on vielä pikkasen isot , toivotaan et pian päästään käyttämään 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 toukokuun, 2013

   Minäkin ihastuin juurikin noihin kaikkiin valkoisiin. :)Ystävä sanoi, että heillä meni pojalle vähän isotkin Crocsit, kun pysyi kuulema silti hyvin jalassa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.