keltaista Bisgaardilta

Heippa jälleen!

Vaikka ajan kulumisen päivitteleminen on täyttä turhuutta eikä sillä saavuta yhtikäs mitään, niin toteanpa silti, että kyllä se aika juoksee! Kalenterista saa välillä tarkistaa mikä päivä on kyseessä (kyllä, vaikka töissä ollaankin!), ja maanantaivapaan jälkeen kyselen töissä muilta viikonlopun kuulumisia muistamatta, että muut ovat jo tehneet yhden tehokkaan työpäivän. Onneksi arki on meillä kuitenkin ihanan kiireetöntä, ja pitkät iltapäivät takaavat paljon aikaa myös Minean kanssa.

Tänään sain yllättäen inspiraation leipoa työkavereille vähän herkkuja, ja kehittelin perinteisistä korvapuusteista omena-kaneliversion. Yhden ehdin jo maistaakin eikä maku vaikuttanut yhtään hullummalta, vaikka ulkonäkö pullissa ei olekaan ihan parhaimmasta päästä. Laitetaan resepti kuitenkin tännekin jakoon, mikäli pullat saavat hyvän vastaanoton huomenna töissä ;)..

 

Aiemmin tällä viikolla saimme ystäväni kanssa hieman yllättyä Peukkulan ovella, ja lopulta päädyimmekin kääntymään takaisin kotiin! Ajattelimme iltapäivällä peruspuistoilun sijasta polkea tyttöjen kanssa Peukkulaan leikkimään, mutta saimmekin kuulla sisäänpääsyn muuttuneen niin, että jo yli 1-vuotiaista joutuu maksamaan 6€. Maksu ei ole mikään suuri, mutta jatkossa vierailuun saa varata kunnolla aikaa, alle tunnista en summaa raaski maksaa. Me sitten muutimme suunnitelmaa ja poljimme ihastelemaan asuntomessualueen rakenteilla olevia koteja :). Messuja odotan kyllä jo innolla, sillä varsinkin hirsirakenteiset talot oli saatu kauniin modernin näköisiksi, ja löytyi joukosta muutama pientä puukerrostaloakin muistuttava koti!

 

Sitten erääseen minua erityisesti ilahduttavaan asiaan, nimittäin näihin Minean kuvissa näkyviin kenkiin. Ihastelin kyseisiä keltaisia Bisgaardin tähtitennareita MiniMintistä jo keväällä, mutta kuten kerroinkin, loppuivat koot ennen kuin ehdin toimia ja laittaa tilausta menemään. Nyt kengistä olikin tullut kokoja lisää ja ne sattuivat vielä olemaan alennuksessa, joten olin hyvin iloinen saadessani Minean MATin takkiin täydellisesti sopivat lenkkarit. Bisgaardin kengät ovat pehmeää, laadukasta nahkaa ja merkin jälleenmyyntiarvo on todella hyvä! Tämä oli Minean ensimmäinen pari merkiltä, mutta Bisgaardia tulee meille ihan varmasti jatkossakin!

Toinen minulle hyvin mieluisa asia on se, että saamme jatkossa tehdä yhteistyötä superihanan MiniMintin kanssa. Kauppa lukeutuu ehdottomasti omaan top kolmoseen lastenvaateliikkeiden joukossa, sillä valikoimasta löytyy monia niitä merkkejä, joista tykkään (MAT, Ciao Bimbi, Racoon, Creamie, Guess, Huttelihut…), ja vähän uudempienkin merkkien vaatteet sattuvat monet olemaan MiniMintissä meidän tyylisiä. Tällä hetkellä odotan malttamattomana Racoonin uutta talvimallistoa ja Huttelihutin valloittavia tupsupipoja saapuviksi MiniMinttiin..

Blogin sivusta voitte jatkossa klikkailla itsenne ihastelemaan MiniMintin valikoimaa, sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotakin :). Huomenna MiniMinttiin saapuu Mini Rodinin toinen erä myyntiin, ja minä koitan ehtiä arpomaan NopsuPopsun pipon. Tällä viikolla vielä pääsen esittelemään teille jotain kivaa uutta sisustuksenkin puolelta ;)..
Mahtavaa nähdä uusien lukijoiden jälleen löytäneen blogiin, toivotan teidät täydellä sydämellä tervetulleiksi! Kaikkien teidän kommentit ovat ilo päivissäni! Pidetään seuraava arvonta jälleen, kun 150 lukijaa täyttyy ;).

0 Comments

 1. Sini 28 elokuun, 2013

  Nuo popot on ihanat, meillä on Aatulla samat! Ja neiti taas niin suloisena siellä!

  Vastaa
 2. Anonymous 28 elokuun, 2013

  Hip hei…meiltä kanssa löytyy noi mageen keltaiset ja samat myös ruskeana.. Bisgaard only!-Päpsä

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 elokuun, 2013

   Olin ihan kahden vaiheilla ruskeiden ja keltaisten suhteen, mutta pirteästä keltaisesta on hyvä aloittaa :).

   Vastaa
 3. Annika /Karkkipurkki 28 elokuun, 2013

  Nuo kengät on kyllä ihanat, meiltä ne löytyy sinisinä :)) Ja aivan ihania kuvia taas!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 elokuun, 2013

   Kiitti :)! Teiltä tais löytyä myös yhet saapasmalliset (?), nekin ois mulla haaveissa.

   Vastaa
 4. Elina /Elinamaista 29 elokuun, 2013

  Meiltä löytyy Bisgaardit pinkkeinä. Bisgaardit on vaan meillä hieman jo kovia kokeneet, siitä postaus lähiaikoina 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 elokuun, 2013

   Mielenkiinnolla odottelen mitä niille on tapahtunut ;).. Nahka on kyllä niin pehmeetä, että vähän jännittää, miten kengät kestää. Kuukauden käytössä oltuaan ne ainakin on kuin uudet!

   Vastaa
 5. Anonymous 29 elokuun, 2013

  Voi ihanuus, kuinka hyvin Minealle sopii tuo keltainen! <3 Bisgaardit meilläkin jalassa mennään, vaaleanpunaisissa tosin (kuinka yllättävää) ja Matin takissa myös. :). Tuo sinun lyhempi työviikko päivineen kuulostaa kyllä aivan mahtavalta: pääsee nauttimaan molemmista puolista (koti&työ) todella ihanteellisesti! Terkuin, Sohvi

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 elokuun, 2013

   Meillä on niin samanlainen maku! Sunkin pitäis aloittaa blogi niin pääsisin ihastelemaan teiän tytön vaatteita ;). Ja pakko sanoa, että nelipäiväinen viikko ja lyhyet päivät toimii erinomaisesti :)!

   Vastaa
  • Anonymous 30 elokuun, 2013

   Juu, avoimen blogin perustamista olen kyllä välillä miettinyt – nyt kun kirjoitan suljettua ihan lähisukulaisille ja -kavereille, joten blogin luonne on hieman eri. Oon vain niin herkkis, että välillä blogeissa esiintyvät anonyymit ilkeät, kateelliset ja tylyt kommentit pahoittaisivat varmasti mieleni. Ja tietenkin myös tämä ”julkisuus” itsensä ja lapsen osalta mietityttää myös, vaikka itse juuri luen sellaisia mieluiten, missä kasvoja ei olla peitelty. Siksi ei voi muuta kuin ihailla teitä ihania blogisteja, jotka ootte niin rohkeita ja ihanana tuotteliaita: piristätte meidän muiden päiviä valtavasti! Kiitos siis!! 🙂 Terkuin, Sohvi

   Vastaa
 6. Saikku 29 elokuun, 2013

  Todella kaunis tyttönen sielä käyskentelee<3 🙂 Ihana pikkuminea! Kuin kauniit on nuot Bisgaardin kengät, meille on näillä näkymin tulossa kans saman merkin kenkiä. Onnea uudesta yhteistyökumppanista! 🙂 Samaisen ihanan Minimintin sain minäkin juuri yhteistyökumppanikseni!:) Voi miten kaunista vaatetta ja kenkää siellä onkaan! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 29 elokuun, 2013

   Ihanaa, säkin sait mahtavan yhteistyökumppanin! Mä oon ite ainakin ihan innoissani, MiniMintissä on kaikki niin suloisia vaatteita :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.